2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim bugün sancım var ya karnımda aşağı inmiş gibi çok baskı yapıyo aşağı. Pazartesi günü abla gelecek temizlik yapcaz evin işi bitseydi kafam rahatlardı yaa çok stres ediyo bu işler beni. Evim pırıl pırıl olsun istiyorum ama 2tane erkek çocuk olunca oda pek mümkün olmuyo malesef

Merhaba gebemizin hala olumlu bir gebelik mi oldu?
Çünkü bat üç günde az artmış sizin. Benimde bata bir gün kala 50 beta çıktı korkuyorum artmayacak diye
Evet canım gebeliğim normal ilerledi yeni doğum yaptım şu an kucağımda bebegim darısı size hayırlı olsun

Yok tamamen kısa kollu demedim zaten hemşireye vereceğim takım uzun kollu çıtçıtlı + altı da patikli. Onun içine atlet niyetine giydireceğim zıbını da kısa kollu koydum yani kısa kollu + üstüne uzun kollu, üstüne de penye battaniye. Herkes 2si de uzun olsun dediği için kafam karıştı
Şu şekilde yani;

Eklentiler

• images.jpeg-3.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 91
  • images.jpeg-4.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 76
Yaa kizlar ben sabah naaptim vay bu çocuk hareket etmiyo diye panikledim. Cidden de eskisi gibi hop hop hoplamiyo. Nasil canimi yakardi oynardi karnimda. Hemen sehir hastanesine gittik esimi de korkuttum nst ye bagladilar sukur ne sancim cikti ne de cocugun kalp atisinda bi sikinti cikti. Ebe de artik buyudu dedi yeri daraliyo nasil eskisi gibi olsun dedi. Ama olsun icin rahatladi

Doktor bugün 35+3 de olmana rağmen bebek hala dönüp doğum pozisyonu almamış, kordon bebeğin boynuna dolanmış zaten artık istesekte beklesekte dönemez, haftasına göre de oldukça büyük bir bebek kesin sezeryan dedi. Bu saatten sonra karnındaki hareketlerini say dedi çok önemli dedi ama ben kordon dolanmış diyince gerisini hiç duymadım ne dedi ne tembih etti. doğsun da sezeryan normal hiç umrumda değil. Bugün hastaneden sonra hiç kımıldamadı sanki dikkat et dedi ya ben şimdi nasıl sakin kalıp takip edeyim, ya bir şey olurda farkedemezsem. Aklımda bir ton kötü düşünce

Canım panik olma kordon dolanması sık rastlanan bir durum bebek oksijeni göbeğinden alıyor zaten. kaçına gün verdi doktor. Kordonu boynunda doğan bir sürü bebek var sıkma canını.

Onun tam dolanıp dolanmadığını nerden anlamış pardon benim ki de önde gözüküyo ama ultroson 360 derece göstermiyo ki öyle olsa bana normal doğum dermiydi profesör valla sezeryan için bahane hareket konusunda ister kardon olsun olmasın son haftalar da önemli zaten takip 1 saatte 3 haraket hissetmezsen gel demişti ilk oğlumun doktoru kımıldıyosa sorun yok oyle bısey oldugunda sıfır haraket oluyo canım tecrübeyle sabit cocuk sitrese girmiş karnımda ne cikolata ne sıkıstırma hiç biseye tepki vermiyodu anlıyorsun yani emin ol ilk oglumu o sekilde sezeryan oldum

Ha öyle olur. Ben direkt yarım kol anladım yine de uzun kollu iki tane iç zıbın alabilirsin yanına göbek bağı düşene kadar onun kullanılmasını öneriyorlar ben de göbek düşene kadar giydirdim onu sonra işte kısa çıtçıtlıyı atlet niyetine üzerine de artık üst ya da tulum vs ne giydireceksem onu giydirirdim

Kordon dolandiysa neden alinmiyo da riske atiliyo beklenip?Sen ne yapabilirmissin ki neyr dikkat edeceksn cok sacma.

Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah. Olabildiğince stres yapmamaya çalışın Allah'ın izniyle birşey olmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sezeryan için gün verdi mi peki

Korkma canim benimki de eskisi kadar cok hareketli degil.Zaten uyumalari da artarmis.Aman iyi olsun civcivler

Ay kizlar bugun hayatimda ilk defa bir miktar idrar kacirdim ic camasirimi degistirirken. ve ses duymasam hissetmeyecektim bile bi an suyum geliyo sandm ödüm koptu ama rengi sari olumca endisem gitti.Yasayan var mi boyle ?Hani oksurursun hapsirirsin o zaman kacar ama hissedersn bunda hic bisey hissetmedm

Canım panik yapma böyle pat pat söylemek bütün doktorların marifeti sanki artık eskisi gibi çok oynamaz hemen telaşlanma benim doktorumun tavsiyesi tatlı bir şeyler ye sola yat iki saat içinde oynaması lazım dedi gün verdi mi doktorun bebeğinin kilosu kaç ki ne kadar önde de normal doğum olmuyormuş

Şu an hepimiz böyleyiz canım iyi yapmışın ihmal etmemekle

Ben bazen eğilince kendiğilinden kaçıyor hiç bir şey yapmasam bile bazen dönerken bile kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…