2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım panik olma kordon dolanması sık rastlanan bir durum bebek oksijeni göbeğinden alıyor zaten. kaçına gün verdi doktor. Kordonu boynunda doğan bir sürü bebek var sıkma canını.
39. haftada alırız dedi ama ben 3 hafta diken üstündeyim ya birşey olurda ben farketmezsem diye endişeleniyorum

bir devlet iki özele gittim maalesef hepsi de dolanmış dedi kilosu yada önde gitmesi normal doğuma engel değil ki sana niye desin anlamadım? Yok kuzum benim ki bugün nerdeyse hiç oynamadı desem yeridir. sadece iki kez hissettim oda aralarında rahat 3-4 saat vardı

Kordon dolandiysa neden alinmiyo da riske atiliyo beklenip?Sen ne yapabilirmissin ki neyr dikkat edeceksn cok sacma.
ben de sabahtan beri onu düşünüyorum, bi doktor anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi dedi ama ya boğulursa Allah korusun ve ben farkedemezsem?

Kızlar son zamanlarda mide yanması oluyor mu ki bu kadar ya inanılmaz bi mide yanması yaşıyorum şu zamanda saçlanmaz diye düşünüyorum saçla ilgili ise bi su samuru doğuracağım galiba

vermedi 39 da alırız dedi sadece

inan sormam gereken nerdeyse hiçbir soruyu soramadım o kadar üzülmüştüm ki mal gibiydim içerde gün vermedi sadece 39 da alırız dedi normal doğumu kilosundan ziyade kordon izin vermiyor sanırım

inan sormam gereken nerdeyse hiçbir soruyu soramadım o kadar üzülmüştüm ki mal gibiydim içerde gün vermedi sadece 39 da alırız dedi normal doğumu kilosundan ziyade kordon izin vermiyor sanırım
Canım doktoruna güveniyorsan yapacak bir şey yok çok acil bi durum olsa alırdı hemen içini ferah tut canım her şey senin ve bebeğin için güzel olsun inşallah

Benim de suan boynunda kordon var ama dogumda onemli olan yani onunden mi geçiyo gercekten boynunda dolanmış mı onu nası gordu benim kide dedi boynunda kardon var dıye olmayacagını bile bile bana nıyr normal dogum desin demek istedim suan benim bebegimin boynunun ön kısmında kardon gozukuyo

39. haftada alırız dedi ama ben 3 hafta diken üstündeyim ya birşey olurda ben farketmezsem diye endişeleniyorum
Kordon dolanması riski varken 39. Haftaya kadar beklemesi risk degil mi
Kilosu da iyiymiş madem
İnsan stresten uyuyamaz
Ne zaman tekrar kontrolun

q valla orasını bilmiyorum nasıl bakıp emin olup söylediler ama ben 3 farklı doktora göründüm aynı şeyi söylediler. baş ve omuzları da büyük dedi. boyunda kırmızılık mı gördü acaba bilmiyorum ki. bide benimki hala oturur pozisyonunda, seninki dönmüş mü?

Kordon dolanması riski varken 39. Haftaya kadar beklemesi risk degil mi
Kilosu da iyiymiş madem
İnsan stresten uyuyamaz
Ne zaman tekrar kontrolun
24 ünde bencede risk, hareketleri takip et elimizden geldiğince anne karnında dursun dedi, bundan sonra uykular haram zaten

Benim ki dönük canım bana da başı büyük boynunda kordon var dedi ona sasırdım ya sana direk sezeryan demesi bası suan 40+1 cıkıyo

Benim ki dönük canım bana da başı büyük boynunda kordon var dedi ona sasırdım ya sana direk sezeryan demesi bası suan 40+1 cıkıyo
işte seninki dönükse zaten bir şekilde normal yapabiliyorlar benimki hem dönmemiş hem kordonundan dolayı artık dönme ihtimali yok o yüzden sanırım sezeryan

Kızlar son zamanlarda mide yanması oluyor mu ki bu kadar ya inanılmaz bi mide yanması yaşıyorum şu zamanda saçlanmaz diye düşünüyorum saçla ilgili ise bi su samuru doğuracağım galiba
Aay sorma şimdi oturdum daha yemeğe çorbadan bir kaşık aldım başladı midem yanmaya Rapunzel dogururuz eğer o teori doğruysa

Kordon dolanmasiyla ilgili bir doktorun çok güzel açıklaması var, ismini hatırlamıyorum. Diyor ki; kordonun bebegin boynuna dolanması tehlikeli bir durum değildir çünkü bebek zaten anne karnında suyun içinde ve nefes almiyor. Kordon dolanmasinin tek riski normal doğum yapılacaksa çocuğu askıda tutar ve doğuma engel olur. Ama zaten senin bebiş ters durumda mecbur sezeryan olacaksın, takibini tabi ki yap ama kendini yıpratma. Kordon düğüm olup kan akışına engel olmadıkça bir tehlike yaratmıyormuş.

Proluton iğne kullanıyorum doktor 36. Haftadan sonra bırakacağız dedi tam da anlayamadım o sırada araya da başka konu girdi tekrar soramadım sizde de var mı böyle bir durum

Proluton iğne kullanıyorum doktor 36. Haftadan sonra bırakacağız dedi tam da anlayamadım o sırada araya da başka konu girdi tekrar soramadım sizde de var mı böyle bir durum
Bende kullanıyordum canım ama ben 32 de bıraktım

işte seninki dönükse zaten bir şekilde normal yapabiliyorlar benimki hem dönmemiş hem kordonundan dolayı artık dönme ihtimali yok o yüzden sanırım sezeryan
benide bu kordon olayi korkutuyor, gecen haftaki ultrosonda boynuna baya yakindi kordon , bu pazartesi tekrar gidicez , bende soracagim
kordonu
kan sulandirici mi proluton canim ?
ben bebe aspirini kullaniyorum. 36.haftada birakacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…