2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben doğum çantasına 1 paket depend koydum ek olarak da 5 tane gece pedi 5 tane normal ped koydum. Normal ped lazım oluyor mu?

Coraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum, pazartesi 34+0 olunca bırakmam gerekiyor ama aklımda deli düşünceler, şimdi ben bırakınca bebeğe daha az mı kan gidecek? Biliyorum hapın usulü böyle, anne çok kan kaybetmesin diye doğuma yakın ilacı kesiyorlar. Ama yine de kendimi çok huzursuz hissediyorum. Geçen muayenemde başka sorunlar olduğu için sormayı da unuttum. Kendimi nasıl rahatlatsam bilemiyorum.

Kızlar ben doğum çantasına 1 paket depend koydum ek olarak da 5 tane gece pedi 5 tane normal ped koydum. Normal ped lazım oluyor mu?

Ben de 1 paket depend, 1 paket gece pedi aldım. Dependle rahat edemem belki diye düşündüm. Arkadaşım normal gece pedi kullanmıştı mesela ama iki tane kullanmak zorunda kaldığını söylemişti. Fazla iç çamaşırı alın

canim ben negatifi gorunce aglamaktan bi hal olmustum kahvaltiya misafir gelicekti atmak icin gittigimde bi baktim kipkirmizi 2. Cizgi cikmis 15 dk sonra cikti ama hic kuruma cizgisi gibi degil insallahta kuruma cizgisi degildir yarin yine deniycem
Ah bu tez canlılık hadi hayırlısıyla inşallah

Canım ben 35. Haftada bıraktım merak etme bi sıkıntı olmuyor içini ferah tut artık bizden bağımsız olmaya alışıyorlar yavaş yavaş doğum yaklaşıyor

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım transfer olduktan sonra 8. Gün kanama görmeye başladım ve corasprin i kesti ditek doktorum o gün bugündür hala kullanmadım
Kanama 13. Haftada kesildi tekrar başlatmadı bile

1 saate 3 haraket mi etmesi lazım şimdi aklım karıştı ben gün boyu hareketlerine bakıyordum eskisine göre az ama 1 saatte 3 haraket yoktur ya

Aay sorma şimdi oturdum daha yemeğe çorbadan bir kaşık aldım başladı midem yanmaya Rapunzel dogururuz eğer o teori doğruysa
Valla ben evde ejderha gibi geziyorum sanki ağzımı açsam alev çıkacak gibi yanıyor midem annemin de çok yanmış ama ben kel doğmuşum o yüzden kel olabilir çociim

24 ünde bencede risk, hareketleri takip et elimizden geldiğince anne karnında dursun dedi, bundan sonra uykular haram zaten
Ya bi de kontrol için de 10 gün fazla bence neden daha sık kontrole çağırmıyor ki bence içini rahatlatmak için bir hafta sonra git bekleme 24nü hem de kafandakileri sormuş olursun

4 tane çamaşır aldım 9 tane depend var bence yeter ya çok yumuşak depend rahatsız olmayız gibi geliyor

Merhaba herkese, sitede ilk yorumum olacak genelde sadece okumayı tercih ediyordum ama dayanamadım, kordon dolanması bir sezeryan sebebi değildir. Kordon eline bacağına her yerine dolanabilir. Bebeğin başının büyük olması da keza sezeryan sebebi değildir çünkü kadın vücudu doğumda bebeğin kafası kanaldan geçerken sabit kalmaz, aynı şekilde bebeğin kafatası kemikleri de sıkışır. Şöyle de düşünebilirsiniz doğa gereği vücut doğuramayacağı çocuğu yapmaz(büyüklük olarak). Bunları kimsenin kafasını karıştırmak için söylemedim bu arada. Herkes eminimki araştırıyordur doktorlarıyla konuşuyordur. Sadece bir çok doktorun bebek iri başı büyük çatın dar vs gibi tıbbi literatürde sezaryan sebebi olmayan şeylerle bir annenin en doğal isteği olan normal doğumun önüne taş koyduklarını görüyorum bu canımı sıkıyor. Sezaryan ya da normal en önemlisi annenin de bebeğin de sağlıklı şekilde doğumu tamamlaması. Sadece şunu söylemek istiyorum eğer ki gerçekten doğal yolla doğum yapmak istiyorsanız lütfen yeteri kadar araştırın size sezaryen dedikleri sebepleri. Bu arada benim 2. Hamileliğim ilk bebeğim 37 cm baş çevresi 4100 gr normal doğdu. Tek bir dikişim olmadı. Bunu da kısmen tecrübe sahibi olduğumu belli olsun diye söylüyorum. Herkese iyi doğumlar umarım sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)

Kızlar komik gelebilir ama bu depend kilot şeklinde ya bir daha kilot giymeye gerek var mı

Bende kullanıyordum canım ama ben 32 de bıraktım
Ben erken doğum riski için kullanıyorum 2 hafta daha devam edecek sanırım
kan sulandirici mi proluton canim ?
ben bebe aspirini kullaniyorum. 36.haftada birakacagim.
Kan sulandırıcı olarak oksapar iğne kullanıyorum canım prolutonu erken doğum riski için kullanıyorum

4 tane çamaşır aldım 9 tane depend var bence yeter ya çok yumuşak depend rahatsız olmayız gibi geliyor

Ben de 1 paketi komple aldım. Hem paketi açmamış oldum hijyenik olması için. 5 tane de çamaşır aldım, sezeryan olursa kanama hemen fazla olmuyormş ama yine de 2 gün kalınıyor diye.

Ben giymemiştim canım. Baya baya bebek bezinden farksız çünkü. Hastane çantama da alt iç çamaşırı koymadım hatta
Hım doğru tahminde bulunmuşum demek ki ben ilk dogumumda dependi bilmiyordum. Bu sefer aldım. Bakıyorum bildiğin kilot. Bir de üstüne kilot mu giyeceğim diyorum Teşekkür ederim canım bilgilendirme için

Kizlar selam izne ciktim dun.
Haftasonu cocugumla ve esimle ilgilenmekten yine birsey yapamadim yapmakta cok istemedin acikcasi.
Haftaici bebis gelmezse benim
Hizlica hastane cantamin tum eksiklerini koyup artik kapaticam.birkac utum, son duzen vs kaldi
Sonra da yavas yavas ortalik kalan isleri yaparim diyorum.
Doktorumda bugun uyardi is yapma izne ckinca herkes temizlige girisiyor diye ama yavas uavas gucum olursa yapcam insallah
Bebisim 1 hafta daha beklesin en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…