O zaman bunlar ya üşütme ya yalancı dedikleriHiç geçmeyin süreler kısalacak 15 dakikadan 10dakikaya düşecek gibiq
Kızlar ben doğum çantasına 1 paket depend koydum ek olarak da 5 tane gece pedi 5 tane normal ped koydum. Normal ped lazım oluyor mu?
Ah bu tez canlılıkcanim ben negatifi gorunce aglamaktan bi hal olmustum kahvaltiya misafir gelicekti atmak icin gittigimde bi baktim kipkirmizi 2. Cizgi cikmis 15 dk sonra cikti ama hic kuruma cizgisi gibi degil insallahta kuruma cizgisi degildir yarin yine deniycem
Canım ben 35. Haftada bıraktım merak etme bi sıkıntı olmuyor içini ferah tut artık bizden bağımsız olmaya alışıyorlar yavaş yavaş doğum yaklaşıyorCoraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum, pazartesi 34+0 olunca bırakmam gerekiyor ama aklımda deli düşünceler, şimdi ben bırakınca bebeğe daha az mı kan gidecek? Biliyorum hapın usulü böyle, anne çok kan kaybetmesin diye doğuma yakın ilacı kesiyorlar. Ama yine de kendimi çok huzursuz hissediyorum. Geçen muayenemde başka sorunlar olduğu için sormayı da unuttum. Kendimi nasıl rahatlatsam bilemiyorum.
Canım ben tüp bebekle hamile kaldım transfer olduktan sonra 8. Gün kanama görmeye başladım ve corasprin i kesti ditek doktorum o gün bugündür hala kullanmadımCoraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum, pazartesi 34+0 olunca bırakmam gerekiyor ama aklımda deli düşünceler, şimdi ben bırakınca bebeğe daha az mı kan gidecek? Biliyorum hapın usulü böyle, anne çok kan kaybetmesin diye doğuma yakın ilacı kesiyorlar. Ama yine de kendimi çok huzursuz hissediyorum. Geçen muayenemde başka sorunlar olduğu için sormayı da unuttum. Kendimi nasıl rahatlatsam bilemiyorum.
1 saate 3 haraket mi etmesi lazım şimdi aklım karıştı ben gün boyu hareketlerine bakıyordum eskisine göre az ama 1 saatte 3 haraket yoktur yaOnun tam dolanıp dolanmadığını nerden anlamış pardon benim ki de önde gözüküyo ama ultroson 360 derece göstermiyo ki öyle olsa bana normal doğum dermiydi profesör valla sezeryan için bahane hareket konusunda ister kardon olsun olmasın son haftalar da önemli zaten takip 1 saatte 3 haraket hissetmezsen gel demişti ilk oğlumun doktoru kımıldıyosa sorun yok oyle bısey oldugunda sıfır haraket oluyo canım tecrübeyle sabit cocuk sitrese girmiş karnımda ne cikolata ne sıkıstırma hiç biseye tepki vermiyodu anlıyorsun yani emin ol ilk oglumu o sekilde sezeryan oldum
Valla ben evde ejderha gibi geziyorumAay sorma şimdi oturdum daha yemeğe çorbadan bir kaşık aldım başladı midem yanmayaRapunzel dogururuz eğer o teori doğruysa
Ya bi de kontrol için de 10 gün fazla bence neden daha sık kontrole çağırmıyor ki24 ündebencede risk, hareketleri takip et elimizden geldiğince anne karnında dursun dedi, bundan sonra uykular haram zaten
Kordon dolanması cok sık rastlanıyor, riskli ve panik olunacak bir durum degil diye dinledim 2 doktordan.Kordon dolandiysa neden alinmiyo da riske atiliyo beklenip?Sen ne yapabilirmissin ki neyr dikkat edeceksn cok sacma.
4 tane çamaşır aldım 9 tane depend var bence yeter ya çok yumuşak depend rahatsız olmayız gibi geliyorBen de 1 paket depend, 1 paket gece pedi aldım. Dependle rahat edemem belki diye düşündüm. Arkadaşım normal gece pedi kullanmıştı mesela ama iki tane kullanmak zorunda kaldığını söylemişti. Fazla iç çamaşırı alın
Ben erken doğum riski için kullanıyorum 2 hafta daha devam edecek sanırımBende kullanıyordum canım ama ben 32 de bıraktım
Kan sulandırıcı olarak oksapar iğne kullanıyorum canım prolutonu erken doğum riski için kullanıyorumkan sulandirici mi proluton canim ?
ben bebe aspirini kullaniyorum. 36.haftada birakacagim.
4 tane çamaşır aldım 9 tane depend var bence yeter ya çok yumuşak depend rahatsız olmayız gibi geliyor
Ben giymemiştim canım. Baya baya bebek bezinden farksız çünkü. Hastane çantama da alt iç çamaşırı koymadım hattaKızlar komik gelebilir ama bu depend kilot şeklinde ya bir daha kilot giymeye gerek var mı
Heh bende buna cevap arıyorumKızlar komik gelebilir ama bu depend kilot şeklinde ya bir daha kilot giymeye gerek var mı
Hım doğru tahminde bulunmuşum demek kiBen giymemiştim canım. Baya baya bebek bezinden farksız çünkü. Hastane çantama da alt iç çamaşırı koymadım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?