2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim yardımcın olsun alerji beslenme açısından büyük sorun kalsiyum eksikliği yaşamamak için takviye almalısın çoğu şey yasak çünkü. Kız kardeşimin başına geldi geçen yıl doğum yaptı oda tek çaresi diyet işte zamanla atlatirsiniz inşaAllah. Yeğenim şuan 9aylik kız kardeşim diyeti bıraktı bebegede denemeler yapılıyo

Canım ben azcık temiz içerik takıntılıyım o yüzden ne mustela ne de sebamede baktım. Pişik kremi incia aldım vücut nemlendirici de weleda aldım. Yağ almadım nemlendirici krem ile masaj yapacağım.
Şampuan ne aldın canım ? Bübchen ile incia arasında kaldım galiba

Benim de normalde göbeeğimin sağ üstünde ceviz kadar olurdu ama bu gece coştu cimcime. Sağ, sol yukarı aşağı her yerden hissetmeye başladım. Cevizden birazcık daha büyük üstelik. Hayır olsun bakalım.

Bu arada uyumayan ne çok kişiyiz bu gece

benimde sag ustte bir minik tepecik oluyor. ultroson da onayladik, totosuymus

Kızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum safra taşı yüzünden hastanelik olup duruyordum şuanda tansiyonum 14 lere cıktı ve nefes alamıyorum hastaneye gidiyorım haberdar ederim sizi
Cok geçmiş olsun canım ben daha yeni görüyorum msjlarını
Kardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuanda tansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
İnan sasırdım ve üzüldüm dedim dogurdum diyecek herhalde iyi atlatmıssın cok geçmiş olsun
Alerji işi moralini bozmak istemem ama cok zor koydugun da durmaz kucagınıza aldıhında durmaz laktazm diye bi damla kullanmıstım ogluma bilirim uyuma uyumaz Allah yardımcın olsun

Canim bu huzursuzlukla günler geçmez
Bence kontrolunde beklemek istemediğini soyke doktoruna
Kacinci haftadasin suan

Kardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuanda tansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum neyseki haftan çok iyi inşallah bebeğin zamanını bekler olmasada canınız sağolsun bebişin iyi olacaktır inşallah bize de haber ver canım

Zaten acil doktoru ne yazsa kendi doktoruna sormadan kullanma, uzmanlıkları olmadığı için tahlili bile gebişlere göre okuyamıyorlar çoğu. Bununla gelmiş geçmiş olsun canım

Benim doğum sonrası 11hafta oldu. Sonrasında ücretsiz alcam kesin 11 aya kadar gitmicem. Bebek çok küçük olcak annesiz koymak olmaz. Zaten önceden para birikimimiz vardı ücretsiz alırım diye biriktirmiştik bu süreçte onu kullancaz.

Benim doktor şu durumda bile iki hafta sonrasına randevu vermişti. sekreterini aradım ters bir durum olmadığı sürece endişe etmesin randevu gününü beklesin demiş
Töbee ters durum olup olmadığını nerden bilecekmişsin sadece bebek hareketini takip etmek yeterli olur mu ki? Neyse doktorun rahatsa demek ki o kadar korkulacak bir durum yok demektir öyle olsa o da kendini riske atamazdı.

Şampuan siveno ve incia aldım canım. Sivenoyu çok ucuza bulmuştum bir incia alayım dedim.

Biz de tüm birikimimizi ev için harcıyacağımız için azcık zorlanabiliriz ama ben de bir yaşına gelince dönmek istiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…