Rabbim yardımcın olsun alerji beslenme açısından büyük sorun kalsiyum eksikliği yaşamamak için takviye almalısın çoğu şey yasak çünkü. Kız kardeşimin başına geldi geçen yıl doğum yaptı oda tek çaresi diyet işte zamanla atlatirsiniz inşaAllah. Yeğenim şuan 9aylik kız kardeşim diyeti bıraktı bebegede denemeler yapılıyoCanım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağımçok yorucu gidiyor ama yoluna girecek inşallah sabırla o günü bekliyorum.
Benim kızlarımın alerjisi çıktı laktoz intöleransı varmış süt ve süt ürünlerinin hepsi yasaklandı bana tereyağından peynirine kadar paketli gıdalara da içeriğine bakarak tüketebilecekmişim
İki gündür dikkat ediyorum gerçekten bugün bebeklerimde fark var yavrularım ağrı çekiyormuş da anlamıyormuşum. Ne kadar sürer nolur bilmiyorum başına gelen var mı?
Onun dışında iyiler çok şükür güzelliklerimnörolojide hiç bir sorun çıkmadı kalp ve göz doktoruna gideceğiz önümüzdeki haftada da inşallah hepsini sorunsuz atlatırız
Sen nasılsın?
Ben kantaron kullanıyorum dün başladımPerine masaji yapan arkadaslar , masaj yaparken herhangi bir yag kullaniyor musunuz ?
Şampuan ne aldın canım ? Bübchen ile incia arasında kaldım galibaCanım ben azcık temiz içerik takıntılıyım o yüzden ne mustela ne de sebamede baktım. Pişik kremi incia aldım vücut nemlendirici de weleda aldım. Yağ almadım nemlendirici krem ile masaj yapacağım.
Benim de normalde göbeeğimin sağ üstünde ceviz kadar olurdu ama bu gece coştu cimcime. Sağ, sol yukarı aşağı her yerden hissetmeye başladım. Cevizden birazcık daha büyük üstelik. Hayır olsun bakalım.Ben iki gün önce aldım, çok sevimli ve kullanışlı duruyor. Kalça çıkığı olmama sertifikalı imiş. 6 aya kadar deniyor ama 4 aya kadar kullanılabilir gibi. Ayak kısmı açılıyor. Ben severek aldım.
Geçmiş olsun, bebeğimize ne almalıyız topiğinde alerji konusu konuşuluyordu. Belki oradan da fikir alırsınız. Ancak alerji maddesi tam olarak bulunduysa, başka alerji maddesi yoksa ve hiç tüketmez iseniz bebekler için sıkıntı olmuyor. Ancak anne için diyet yapması gerektiği için yorucu bir süreç oluyor, kısa sürede atlatanlar da var, bir süre sürenler de. Umarım sizinki kısa sürer.
O benim göbeğim üstünde solda oluyor. Cevizden az büyük sağa sola hareket ediyor, bence ayağı ya da kolu.
benimde sag ustte bir minik tepecik oluyor. ultroson da onayladik, totosuymusŞampuan ne aldın canım ? Bübchen ile incia arasında kaldım galiba
Benim de normalde göbeeğimin sağ üstünde ceviz kadar olurdu ama bu gece coştu cimcime. Sağ, sol yukarı aşağı her yerden hissetmeye başladım. Cevizden birazcık daha büyük üstelik. Hayır olsun bakalım.
Bu arada uyumayan ne çok kişiyiz bu gece
Cok geçmiş olsun canımKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum safra taşı yüzünden hastanelik olup duruyordum şuanda tansiyonum 14 lere cıktı ve nefes alamıyorum hastaneye gidiyorım haberdar ederim sizi
İnan sasırdım ve üzüldüm dedim dogurdum diyecek herhalde iyi atlatmıssın cok geçmiş olsunKardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuandatansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
Alerji işi moralini bozmak istemem ama cok zor koydugun da durmaz kucagınıza aldıhında durmaz laktazm diye bi damla kullanmıstım ogluma bilirim uyuma uyumaz Allah yardımcın olsunCanım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağımçok yorucu gidiyor ama yoluna girecek inşallah sabırla o günü bekliyorum.
Benim kızlarımın alerjisi çıktı laktoz intöleransı varmış süt ve süt ürünlerinin hepsi yasaklandı bana tereyağından peynirine kadar paketli gıdalara da içeriğine bakarak tüketebilecekmişim
İki gündür dikkat ediyorum gerçekten bugün bebeklerimde fark var yavrularım ağrı çekiyormuş da anlamıyormuşum. Ne kadar sürer nolur bilmiyorum başına gelen var mı?
Onun dışında iyiler çok şükür güzelliklerimnörolojide hiç bir sorun çıkmadı kalp ve göz doktoruna gideceğiz önümüzdeki haftada da inşallah hepsini sorunsuz atlatırız
Sen nasılsın?
Canim bu huzursuzlukla günler geçmezcanım benim derdime ortak olduğun için teşekkür ederim ne benim ne çevremin normal doğum diye bir ısrarcı isteği yok olsa tabiki çok isterim ama olmazsa da üzülmem çünkü önemli olan bebeğin sağlığı, benim kafama taktığım konu kordon dolanmasında kimi doktorlar hemen alalım diyor kimisi bekleyelim 39 a kadar diyor. Eşim ve ben de ne yapacağımıza karar veremedik. Ölümle sonuçlanan nice kordon olayı da var hiçbir şey olmadan sapa sağlim kucağına alanda. O yüzden kafamız çok karışık
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum neyseki haftan çok iyi inşallah bebeğin zamanını bekler olmasada canınız sağolsun bebişin iyi olacaktır inşallahKardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuandatansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün görüş günümüz
Zaten acil doktoru ne yazsa kendi doktoruna sormadan kullanma, uzmanlıkları olmadığı için tahlili bile gebişlere göre okuyamıyorlar çoğu. Bununla gelmiş geçmiş olsun canımİdrarda bakteri çıktı doktor gözümün önünde google yazdı ilacı hamile kullans bliyor mu diyeyarın kendi doktorumu arıcam kullan derse kullsnıcam şimdi eve geldim doğum korkum yok sanıyordum ama bal gibi varmış onu anladım
Günaydın canım :)Günaydın kızlar bugün görüş günümüz
11ay sonra canımKızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Ay çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın@MormSpicelover safra taşı ya da reflü dedi tansiyonum düştü şükür 12 ye idrar kan testi verdim bekliyorum zaten hiç bilmediğiö bir hastanede doğum yapmak istemezdim
Benim doğum sonrası 11hafta oldu. Sonrasında ücretsiz alcam kesin 11 aya kadar gitmicem. Bebek çok küçük olcak annesiz koymak olmaz. Zaten önceden para birikimimiz vardı ücretsiz alırım diye biriktirmiştik bu süreçte onu kullancaz.Doğumdan sonra sadece 2 ayını ödüyor doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ücretli izin var. Eğer 37 ye kadar çalışırsan 5 hafta da sonraya ekleniyor toplam 13 hafta ama ben mesela zorunlu olarak 32.haftada izne çıktım sadece 8 haftam var doğumdan sonrasonra ya ücretsiz izin ya da rapor vs ise idare etmemiz lazım
Töbee ters durum olup olmadığını nerden bilecekmişsinBenim doktor şu durumda bile iki hafta sonrasına randevu vermişti. sekreterini aradım ters bir durum olmadığı sürece endişe etmesin randevu gününü beklesin demiş
Şampuan siveno ve incia aldım canım. Sivenoyu çok ucuza bulmuştum bir incia alayım dedim.Şampuan ne aldın canım ? Bübchen ile incia arasında kaldım galiba
Benim de normalde göbeeğimin sağ üstünde ceviz kadar olurdu ama bu gece coştu cimcime. Sağ, sol yukarı aşağı her yerden hissetmeye başladım. Cevizden birazcık daha büyük üstelik. Hayır olsun bakalım.
Bu arada uyumayan ne çok kişiyiz bu gece
Biz de tüm birikimimizi ev için harcıyacağımız için azcık zorlanabiliriz ama ben de bir yaşına gelince dönmek istiyorum açıkcasıBenim doğum sonrası 11hafta oldu. Sonrasında ücretsiz alcam kesin 11 aya kadar gitmicem. Bebek çok küçük olcak annesiz koymak olmaz. Zaten önceden para birikimimiz vardı ücretsiz alırım diye biriktirmiştik bu süreçte onu kullancaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?