2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim oğlumda alerjikti. Kırmızı et ve süt ürünlerini çiğ şekilde tüketemiyordu. Fakat biz ek gıdaya geçtiğimizde ortaya çıktı o yüzden ben diyet yapmadım. Alerjide o maddeyi tüketmemek gerek. Sen diyet yapacaksın maalesef ki bir de mama takviyesi yapıyorsan ona uygun mamalar var onları kullanmalısın zaten söylemişlerdir sana. Bizimki 1.5 yıla yakın sürdü ve şu an hâlâ kanda çıkmasına rağmen tüketebiliyor ve bir sorun olmuyor çok şükür. Zor bir dönem biliyorum ama dikkat ederek geçer inşallah

Kızlar izin kullanma konusu benim de kafamı kurcalıyor. 32. Haftada mecburen izni başlattım doğal olarak 2 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalacağım ama hiç içime sinmiyor. Şuan en az 6 veya 8. ayını görme niyetim var harcamalarımızı kısarız biraz diye düşünüyoruz inşallah hayırlısı olur

İnşallah ben de o şekilde düşünüyorum bebeğimden önemli değil artık bir süre dikkat edeceğiz

rapor falan alırsın inş. bende doğum sonrasını aktardım sonrasıda yıllık izin le falan 6aylık yapacağım. Sonrasıda yarı zamanlı çalışma , sonrası da süt izni kullanacağım 3 saat olacak evle işim arası 5 dk sabahta uyur inş bebeişim hem ek gıdayada geçmiş oluruz sütte sağıp bırakırıım diyorum. daha öncesi bu şekildeydi hiç zorlanmamıştım.

Yarım gün çalışma 2 ay olarak uygulanabiliyor sonra tam güne dönmek lazım değil mi

günaydın hamişcanlar :) güzel bir hafta diliyorum . Anneler sağlıklı bebişler sağlıklı :) OKYANUS302 senden de bir doğum haberi bekliyorum bu hafta sanki

İçinize doğmuştur kızlar iyiyim suanlık biseyim yok hareketleri takip ediyorum bide bugun nst ye gircem ara ara sancım oluyo ama nişan falan gelmedi kasıklarım artık dolu dolu hissediyorum eşim de dıyo bu hafta bekliyorum yazık dün nöbetteydi adam korkusuna arabayla gitti gece falan bısey olursa hemen gelirim diye kafa onların da 1500 oluyo son zaman

Yarım gün çalışma 2 ay olarak uygulanabiliyor sonra tam güne dönmek lazım değil mi
Memurun yarım gün izin süresi, doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren birinci doğumda iki ay, ikinci doğumda dört ay, sonraki doğumlarda ise altı aydır. benim 2. doğum canım tam güne dönmek lazım değil. o bitince süt iznimi kullacağım. oda analık izni bitimi ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay ay 1,5 saat.

ayy okyanuscugummm masallah dogumun yaklasmıs yaa,
Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzum,
hayırlı evlat olsun ınsallah

biz bekliyoruz diye senin minnak gününü tamamlayacak heralde.:)

Anladım canım ben de memurum da ben şöyle anlamıştım, yarım gün izin kullanınca süt iznini kullanmıyorsun diye anladım. Yarım gün izin süresi bitince süt iznine devam edebiliyor muyuz

Sağlıkla gelsin minnoş içimizde haftası en ileri olan sen olduğun için sanırım senden bekliyoruz doğum haberi

Anladım canım ben de memurum da ben şöyle anlamıştım, yarım gün izin kullanınca süt iznini kullanmıyorsun diye anladım. Yarım gün izin süresi bitince süt iznine devam edebiliyor muyuz
yok ikisi bir arada kullanılmıyor. yarım zamanlı çalışma bitince dilekçe verip süt iznine devam edebiliyorsun.
4) Yarım gün izin hakkından süt iznine geçiş hali

a) Doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren yarım gün izin kullanmayı tercih eden memur, yarım gün izin hakkından faydalanmayı bırakıp süt izni kullanmayı talep etmesi halinde süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.

b) Doğum sonrası analık izni süresi bitiminden itibaren yarım gün izin hakkını kullanmayı talep eden ve bu haktan yararlanma süresi biten memur, süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.

1 saat 1 saaatir bütün haklarımı kullanırım :) yarım çalışma dada öğlen arasına denk gelince 2 saat önce çıkmış olacağım inş.

ayy okyanuscugummm masallah dogumun yaklasmıs yaa,
Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzum,
hayırlı evlat olsun ınsallah
Aynen canım her an bekliyorum bakalım insallah sağlıkla dogsun ben de bian önce kurtulayım modundayım son zaman cok zor cekiliyo yatsan yatamıyosun oturamıyosun rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah senden ben bekliyorum hayırlı güzel haberler arada topiğe bakıyorum
biz bekliyoruz diye senin minnak gününü tamamlayacak heralde.:)
Tamamladı aslında 38+4 oğlum hiç sancı yapmadı sitrese 39+5 de girmişti sürekli hareket takibi yapıyorum valla oda insan da sitres yaratıyo basıma gelince
Sağlıkla gelsin minnoş içimizde haftası en ileri olan sen olduğun için sanırım senden bekliyoruz doğum haberi
Amin canım aynen ilk benim diyorum zaten ben den sonra tufan buralar ondan sonra arka arkaya gelir doğum haberleri

Reflü yatağı veya babynest almayanlar kesinlikle bunu alabilir o kadar kullanışlı ki içi dışı yumuşacık reflü için desteği var çıkabiliyor da çanta da oluyor. Anneannelere babaannelere giderken atarız arabaya götürürüz yerini yadirgamaz. Şimdi geldi kargom açar açmaz sizinle paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_20221017_113849.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20221017_114028.webp
    78 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…