Amin canım inşallah hepimizGünaydın canım
Günaydın canımhayırlı haberlerle gel insallah
Canım benim oğlumda alerjikti. Kırmızı et ve süt ürünlerini çiğ şekilde tüketemiyordu. Fakat biz ek gıdaya geçtiğimizde ortaya çıktı o yüzden ben diyet yapmadım. Alerjide o maddeyi tüketmemek gerek. Sen diyet yapacaksın maalesef ki bir de mama takviyesi yapıyorsan ona uygun mamalar var onları kullanmalısın zaten söylemişlerdir sana. Bizimki 1.5 yıla yakın sürdü ve şu an hâlâ kanda çıkmasına rağmen tüketebiliyor ve bir sorun olmuyor çok şükür. Zor bir dönem biliyorum ama dikkat ederek geçer inşallahCanım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağımçok yorucu gidiyor ama yoluna girecek inşallah sabırla o günü bekliyorum.
Benim kızlarımın alerjisi çıktı laktoz intöleransı varmış süt ve süt ürünlerinin hepsi yasaklandı bana tereyağından peynirine kadar paketli gıdalara da içeriğine bakarak tüketebilecekmişim
İki gündür dikkat ediyorum gerçekten bugün bebeklerimde fark var yavrularım ağrı çekiyormuş da anlamıyormuşum. Ne kadar sürer nolur bilmiyorum başına gelen var mı?
Onun dışında iyiler çok şükür güzelliklerimnörolojide hiç bir sorun çıkmadı kalp ve göz doktoruna gideceğiz önümüzdeki haftada da inşallah hepsini sorunsuz atlatırız
Sen nasılsın?
İnşallahKızlar izin kullanma konusu benim de kafamı kurcalıyor. 32. Haftada mecburen izni başlattım doğal olarak 2 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalacağım ama hiç içime sinmiyor. Şuan en az 6 veya 8. ayını görme niyetim var harcamalarımızı kısarız biraz diye düşünüyoruz inşallah hayırlısı olur
rapor falan alırsın inş. bende doğum sonrasını aktardım sonrasıda yıllık izin le falan 6aylık yapacağım. Sonrasıda yarı zamanlı çalışma , sonrası da süt izni kullanacağım 3 saat olacak evle işim arası 5 dk sabahta uyur inş bebeişim hem ek gıdayada geçmiş oluruz sütte sağıp bırakırıım diyorum. daha öncesi bu şekildeydi hiç zorlanmamıştım.Kızlar izin kullanma konusu benim de kafamı kurcalıyor. 32. Haftada mecburen izni başlattım doğal olarak 2 aylıkken bırakıp çalışmak zorunda kalacağım ama hiç içime sinmiyor. Şuan en az 6 veya 8. ayını görme niyetim var harcamalarımızı kısarız biraz diye düşünüyoruz inşallah hayırlısı olur
Yarım gün çalışma 2 ay olarak uygulanabiliyor sonra tam güne dönmek lazım değil mirapor falan alırsın inş. bende doğum sonrasını aktardım sonrasıda yıllık izin le falan 6aylık yapacağım. Sonrasıda yarı zamanlı çalışma , sonrası da süt izni kullanacağım 3 saat olacak evle işim arası 5 dk sabahta uyur inş bebeişim hem ek gıdayada geçmiş oluruz sütte sağıp bırakırıım diyorum. daha öncesi bu şekildeydi hiç zorlanmamıştım.
Öyle yap canım bence bebegi çok erken bırakmamak gerekir.Biz de tüm birikimimizi ev için harcıyacağımız için azcık zorlanabiliriz ama ben de bir yaşına gelince dönmek istiyorum açıkcası
günaydın hamişcanlar :) güzel bir hafta diliyorum . Anneler sağlıklı bebişler sağlıklı :)OKYANUS302 senden de bir doğum haberi bekliyorum bu hafta sanki
İçinize doğmuştur kızlarOKYANUS302 canım rüyamda seni gördüm nişanım geldi yazmışsın buraya ben de diyorum aa o zaman gece doğumun olur buraya girip baktım öyle bi şey yazmadığını görünce rüya olduğunu anladım
Memurun yarım gün izin süresi, doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren birinci doğumda iki ay, ikinci doğumda dört ay, sonraki doğumlarda ise altı aydır. benim 2. doğum canım tam güne dönmek lazım değil. o bitince süt iznimi kullacağım. oda analık izni bitimi ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay ay 1,5 saat.Yarım gün çalışma 2 ay olarak uygulanabiliyor sonra tam güne dönmek lazım değil mi
ayy okyanuscugummm masallah dogumun yaklasmıs yaa,İçinize doğmuştur kızlariyiyim suanlık biseyim yok hareketleri takip ediyorum bide bugun nst ye gircem ara ara sancım oluyo ama nişan falan gelmedi kasıklarım artık dolu dolu hissediyorum eşim de dıyo bu hafta bekliyorum yazık dün nöbetteydi adam korkusuna arabayla gitti gece falan bısey olursa hemen gelirim diye kafa onların da 1500 oluyo son zaman
biz bekliyoruz diye senin minnak gününü tamamlayacak heralde.:)İçinize doğmuştur kızlariyiyim suanlık biseyim yok hareketleri takip ediyorum bide bugun nst ye gircem ara ara sancım oluyo ama nişan falan gelmedi kasıklarım artık dolu dolu hissediyorum eşim de dıyo bu hafta bekliyorum yazık dün nöbetteydi adam korkusuna arabayla gitti gece falan bısey olursa hemen gelirim diye kafa onların da 1500 oluyo son zaman
Bilmiyorum ama ben böyle her yemek yediğimde yamulursam2 hafta içinde doğurur muyuz acaba yoksa 40 haftayı geçer mi dersin
K Kubra4116 teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için kızlarAy çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Anladım canım ben de memurum da ben şöyle anlamıştım, yarım gün izin kullanınca süt iznini kullanmıyorsun diye anladım. Yarım gün izin süresi bitince süt iznine devam edebiliyor muyuzMemurun yarım gün izin süresi, doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren birinci doğumda iki ay, ikinci doğumda dört ay, sonraki doğumlarda ise altı aydır. benim 2. doğum canım tam güne dönmek lazım değil. o bitince süt iznimi kullacağım. oda analık izni bitimi ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay ay 1,5 saat.
Sağlıkla gelsin minnoşİçinize doğmuştur kızlariyiyim suanlık biseyim yok hareketleri takip ediyorum bide bugun nst ye gircem ara ara sancım oluyo ama nişan falan gelmedi kasıklarım artık dolu dolu hissediyorum eşim de dıyo bu hafta bekliyorum yazık dün nöbetteydi adam korkusuna arabayla gitti gece falan bısey olursa hemen gelirim diye kafa onların da 1500 oluyo son zaman
yok ikisi bir arada kullanılmıyor. yarım zamanlı çalışma bitince dilekçe verip süt iznine devam edebiliyorsun.Anladım canım ben de memurum da ben şöyle anlamıştım, yarım gün izin kullanınca süt iznini kullanmıyorsun diye anladım. Yarım gün izin süresi bitince süt iznine devam edebiliyor muyuz
1 saat 1 saaatir bütün haklarımı kullanırım :) yarım çalışma dada öğlen arasına denk gelince 2 saat önce çıkmış olacağım inş.Anladım canım ben de memurum da ben şöyle anlamıştım, yarım gün izin kullanınca süt iznini kullanmıyorsun diye anladım. Yarım gün izin süresi bitince süt iznine devam edebiliyor muyuz
Aynen canım her an bekliyorum bakalımayy okyanuscugummm masallah dogumun yaklasmıs yaa,
Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzum,
hayırlı evlat olsun ınsallah
Tamamladı aslında 38+4 oğlum hiç sancı yapmadı sitrese 39+5 de girmişti sürekli hareket takibi yapıyorum valla oda insan da sitres yaratıyo basıma gelincebiz bekliyoruz diye senin minnak gününü tamamlayacak heralde.:)
Amin canımSağlıkla gelsin minnoşiçimizde haftası en ileri olan sen olduğun için sanırım senden bekliyoruz doğum haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?