2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
aynen öyle kuzum zaten çoğu anne bebeğini tehlikeye atarak denemeye cesaret edemez bence, yeterki sağlıklı olsunlar

Aynen öyle cok zorluyorlar insallah sıkıntısız sorunsuz geçer

Valla coluk cocugun arasnda biraz zor hastq olmamak malesef. Bebislerimizle beraber saglikli gunlerimiz olsun insallah.

Ben 34+2yim. o zaman 2 hafta 5 gunum var normal surece girmek icin

D
35+0 şu an. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Doktor da panikleme diyor arkasından doğum çantan hazır mı diye soruyor
Dun nst.de sanci cikinca gozum korktu hemen cantalarimi hazirladim aksam.Her sey tamamlanmis ve yikanmisti ama cantaya koymamistim. Şimdi hazirim :)yeter ki bebisimle beraber saglikla biz de hazirlkli yakalanalim :))

Bana doktorum olaganustu durum olmadikca, sezrryanlarda 38. Hafta bitiminde aliyorum dedi.

Kızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuş bir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastane için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki

Önceki gece bende emziriyorum gogsumden kan geliyor çocuğun ağzının kenarlarından kan akıyor ayy nasıl korktum telaslandim o anki çaresizlik gerçek gibiydi ya çok korktum

Canim ben iki takim hastane cikisi koydum yani pijamasi ust kiyafeti icinin zibini set seklinde olanlar var ya.bi muslin battaniye bide penye battaniye koydum. Uni baby nin parfumsuz islak mendilinden koydum cunku pamuk vs. Firsatimiz olmaz hastanede.pompa hic koymayi dusunmuyorum direk meme verip alismasi icin elimden geleni yapicam. Baska turlu olmuyo zaten ilk bebegimde de oyle yapmistim zorla tuttursam da hep memem agzindaydi. Bu arada ilk bebegi olan annelere sesleniyorum emzirmek harika bi duygu

Ben 3 tane takım koymuştum alt üst bebek için dün sabah kuzenim doğum yaptı annem yanında kalıyor bugün telefonla konuşurken 2 takım daha ekle lazım oluyor dedi. İki penye battaniye iki müslin örtü bir kalın battaniye koydum. Ben de sizin gibi düşünüp hastane için ıslak mendil koydum eve gelince pamukla devam ederim. Pompayı koyun ne olur ne olmaz ben de süt sağma makinesi koydum her ihtimale karşın

Nee 5 takim mi bende iki yeter diye iki koydum yani ilk dogumumda iki yetmisti. Olmadi sayiyi artiralim

Ben herhangi bir mesajınıza kotu veya yanlış yönlendirme yapan bir cevap yazmadım
Ki burda hepimiz birbirimizi iyi niyetli sekilde tecrubelerimizle uyarıyoruz ki bu saatten sonra yazmam zaten size
Gecmis mesajlariniza bakin anlarsınız ne demek istediğimi..
Neyse iyi oldu garez olduğumu dusunmussunuz belli ki her mesajımı farkli niyetle okumuşsunuz..
Hayirli doğumlar.

Nee 5 takim mi bende iki yeter diye iki koydum yani ilk dogumumda iki yetmisti. Olmadi sayiyi artiralim
Kuzenim sezaryen oldu 2 gün kalıyor hastanede benim de akibetim belli değil normal mi olur sezaryen mi bilmiyorum o yüzden fazla olsun eksik olmasın dedim bir de annem gerçekten ihtiyaç olmasa söylemez hatta ben fazla koysam çıkar derdi o yüzden dinledim direkt

Aynen öyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sag salim kavuşalım da insallah
Ne zaman kontrolun?
Yan yatmakta sıkıntılı gibi artik nasil yatiyorsun sen

Son düzenleme:
Bende aksi gibi cogunu yenidogan 1-3 almışım
Tonton doğarsa olmayacak bile belki de
Kararsizim sanirim ilk etapta alt ust takimi veririm bir muslin ve battaniye orta kalınlıkta
Hastaneye de 3 takim alirim yeter gibi hepsini ayrı ayrı paketlerim
Pamuk hastane de zor olabilir direk islak mendil kullanırız eve gelince pamuk su disarda da islak mendil bir sorun olacağını sanmıyorum daha önce de bu şekilde yapmıştım ben

Farki bir komplikasyon mu var neden 3 gun acaba
Ben iki bebeğimde de bir gece kaldim
Yoksa degisti mi eltim de bir gece kaldi sezeryan
Bu arada kizlar kan sulandirici kacinci hafta da bırakılıyordu 34 bitiyor suan
Doktorumu mu arasam mi haptan da 2 3 tane kaldı alayim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…