aynen öyle kuzum zaten çoğu anne bebeğini tehlikeye atarak denemeye cesaret edemez bence, yeterki sağlıklı olsunlarYogada ufak tefek egzersizler oluyor, bel ve kalça için, zamanla bebeğin rahat dönmesini sağlayan. Ama yoga hocam söylediğinde ona da yanaşmamıştım. Yok nasıl istiyorsa öyle kalsın demiştim. Sonra doktoruma danıştım, meraktan bebeğin müdahale ile çevrilmesi olayı nedir vs diye, çok uygun bulmuyorum dedi, hassas mevzular.
Benimki 35’ten sonra kendiliğinden döndü.
Bahsettiğiniz kişiler belki çok deneyimli ve bu alanda uzman kişilerdir, ultrason eşliğinde vs yapılıyordur. Ama yine de içim bi tuhaf oluyor duydukçabebişler nasıl gelmek istiyorlarsa öyle geliyorlar eninde sonunda. Yeterki sağlıkla gelsin hepsi
Aynen öyle cok zorluyorlar insallah sıkıntısız sorunsuz geçerYa şaka gibi daha once de denediler ona ve hastanelik oldu. ben takip etmiyorum ama kesfetimde cikiyo devamli. İlla normal dogurcam diye cok riskli islemlere kalkisiyo. Esi doktor bide. Ve esi de illa normal olsun diye konusuyo. Neyse herkesin kendi tercihi ama bebegine allah korusun bisey olursa kim verecek bunun hesabini
Valla coluk cocugun arasnda biraz zor hastq olmamak malesef. Bebislerimizle beraber saglikli gunlerimiz olsun insallah.Prematüre sınırı 37+0 canım Banu çiftçi nin videosunda öyle diyordu
Ben de evde kombiyi açtım oturuyorum ona rağmen halsizlik hapşırık vs var hasta olmamaya dikkat etmemiz lazımmış doğum sezaryene dönerse risk olur diye bir arkadaşım uyardı
Ben 34+2yim. o zaman 2 hafta 5 gunum var normal surece girmek icinPrematüre sınırı 37+0 canım Banu çiftçi nin videosunda öyle diyordu
Ben de evde kombiyi açtım oturuyorum ona rağmen halsizlik hapşırık vs var hasta olmamaya dikkat etmemiz lazımmış doğum sezaryene dönerse risk olur diye bir arkadaşım uyardı
Dun nst.de sanci cikinca gozum korktu hemen cantalarimi hazirladim aksam.Her sey tamamlanmis ve yikanmisti ama cantaya koymamistim. Şimdi hazirim :)yeter ki bebisimle beraber saglikla biz de hazirlkli yakalanalim :))35+0 şu an. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Doktor da panikleme diyor arkasından doğum çantan hazır mı diye soruyor
Bana doktorum olaganustu durum olmadikca, sezrryanlarda 38. Hafta bitiminde aliyorum dedi.Bugün tam 35 im .vallahi bilmiyorum belki tam 37 de de alabilir .37 in başında .bakalım ne diyecek en son 32 +2 de gitmiştim bir hafta önden gidiyor bebek demişti.bilmiyorum vallahi artık biran önce olsun bitsin diyorum bazen hayirlisi
Topiğimizin nerdeyse ilk planlı doğumu olacakAmin inşallah canım Allah razı olsunherşey hazırdı çok şükür
Önceki gece bende emziriyorum gogsumden kan geliyor çocuğun ağzının kenarlarından kan akıyor ayy nasıl korktum telaslandim o anki çaresizlik gerçek gibiydi ya çok korktumRüyadan uyandım şimdi , bana göre kabus gerçi. Bebişim doğmuş ilk banyosunu yaptıracağım hiç biseyi hazırlamamisim önceden. Bebek çıplak ben su ısıtmaya çalışıyorum, ısıttım yıkadım havlu ayarlamamisim ben havlu ararken kuzumun ayakları buz gibi oldu. Çorap bulamadım sonra koşuyorum ama deli gibi koşarken de ağlıyorum ben nasıl bir anneyim diye
Canim ben iki takim hastane cikisi koydum yani pijamasi ust kiyafeti icinin zibini set seklinde olanlar var ya.bi muslin battaniye bide penye battaniye koydum. Uni baby nin parfumsuz islak mendilinden koydum cunku pamuk vs. Firsatimiz olmaz hastanede.pompa hic koymayi dusunmuyorum direk meme verip alismasi icin elimden geleni yapicam. Baska turlu olmuyo zaten ilk bebegimde de oyle yapmistim zorla tuttursam da hep memem agzindaydi. Bu arada ilk bebegi olan annelere sesleniyorum emzirmek harika bi duyguKızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuşbir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastane için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki
Hiç duymadım canimBazı ebeler veya doktorlar elle çocuklari döndürüyor hiç duydunuz mu?
Ben 3 tane takım koymuştum alt üst bebek için dün sabah kuzenim doğum yaptı annem yanında kalıyor bugün telefonla konuşurken 2 takım daha ekle lazım oluyor dedi. İki penye battaniye iki müslin örtü bir kalın battaniye koydum. Ben de sizin gibi düşünüp hastane için ıslak mendil koydum eve gelince pamukla devam ederim. Pompayı koyun ne olur ne olmaz ben de süt sağma makinesi koydum her ihtimale karşınKızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuşbir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastane için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki
Nee 5 takim miBen 3 tane takım koymuştum alt üst bebek için dün sabah kuzenim doğum yaptı annem yanında kalıyor bugün telefonla konuşurken 2 takım daha ekle lazım oluyor dedi. İki penye battaniye iki müslin örtü bir kalın battaniye koydum. Ben de sizin gibi düşünüp hastane için ıslak mendil koydum eve gelince pamukla devam ederim. Pompayı koyun ne olur ne olmaz ben de süt sağma makinesi koydum her ihtimale karşın
Ben herhangi bir mesajınıza kotu veya yanlış yönlendirme yapan bir cevap yazmadımKucağına bebeğini almak için gün sayan bir kadın olarak kendime ne garezim olabilir ki oturup kendime risk oluşturabilecek bir şeyi araştırayım, siz neden benim her mesajımı yanlış anlayıp sürekli uyarı yapıyorsunuz? Sezeryanın çok kötü olduğunu da nerden çıkardınız? Özellikle benim hangi cümlemde kesinlikle sezeryan istemiyorum normal olsun diye yöntem arıyorum ifademi gördünüz? Ayrıca bu süreçte her anne adayına yaptığım yorumlara bile çok dikkat eden bir insan olarak kimseyi de yönlendirmem
Kuzenim sezaryen oldu 2 gün kalıyor hastanede benim de akibetim belli değil normal mi olur sezaryen mi bilmiyorum o yüzden fazla olsun eksik olmasın dedim bir de annem gerçekten ihtiyaç olmasa söylemez hatta ben fazla koysam çıkar derdi o yüzden dinledim direktNee 5 takim mibende iki yeter diye iki koydum yani ilk dogumumda iki yetmisti. Olmadi sayiyi artiralim
Aynen öyleSon zamanlar cidden cok zor dönemiyosun karnın içi acıyo cocuk bi tarafa yığılıyo yattığın taraf uyusuyo suan 39 u dolduruyorum bide beni düşün ne hallerdeyimgünaydın canım bu arada ben de normal dogum cok istedim oglumda nasip olmadı bunda istiyorum insallah nasip olur ha olur da olmadı bebeğimden kıymetli değil mühim olan 9 ay zorla tasıdığım yavrumu sağlıkla kucagıma almak sonu ne olursa olsun kafam da Boyle düşünüyorum normale odaklıyım ama olur ki ters gitti bısey sezeryan oldum sonuc da yavrum sağ salim her türlü doğmuş olcak geliş şekline onun sağlığı kendi karar verecek ne kadar plan yaparsak yapalım Boyle düşünüyorum
Bende aksi gibi cogunu yenidogan 1-3 almışımKızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuşbir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastanealm için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki
Farki bir komplikasyon mu var neden 3 gun acabaKuzenim sezaryen oldu 2 gün kalıyor hastanede benim de akibetim belli değil normal mi olur sezaryen mi bilmiyorum o yüzden fazla olsun eksik olmasın dedim bir de annem gerçekten ihtiyaç olmasa söylemez hatta ben fazla koysam çıkar derdi o yüzden dinledim direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?