Bilmiyorum ki sezaryen için hep 2 gece duydum nen normal doğumda 1 gece. Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktor doğumdan bir gün önce bırakacaksın dediFarki bir komplikasyon mu var neden 3 gun acaba
Ben iki bebeğimde de bir gece kaldim
Yoksa degisti mi eltim de bir gece kaldi sezeryan
Bu arada kizlar kan sulandirici kacinci hafta da bırakılıyordu 34 bitiyor suan
Doktorumu mu arasam mi haptan da 2 3 tane kaldı alayim mi bilemedim
Bende 6 tane koydum ne olur ne olmaz altını değiştirirken pislenir yedekleyeyim dedimKuzenim sezaryen oldu 2 gün kalıyor hastanede benim de akibetim belli değil normal mi olur sezaryen mi bilmiyorum o yüzden fazla olsun eksik olmasın dedim bir de annem gerçekten ihtiyaç olmasa söylemez hatta ben fazla koysam çıkar derdi o yüzden dinledim direkt
İnşallah önümüzdeki haftayı bekler bebişinMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Canim ben iki takim hastane cikisi koydum yani pijamasi ust kiyafeti icinin zibini set seklinde olanlar var ya.bi muslin battaniye bide penye battaniye koydum. Uni baby nin parfumsuz islak mendilinden koydum cunku pamuk vs. Firsatimiz olmaz hastanede.pompa hic koymayi dusunmuyorum direk meme verip alismasi icin elimden geleni yapicam. Baska turlu olmuyo zaten ilk bebegimde de oyle yapmistim zorla tuttursam da hep memem agzindaydi. Bu arada ilk bebegi olan annelere sesleniyorum emzirmek harika bi duygu
Ben 3 tane takım koymuştum alt üst bebek için dün sabah kuzenim doğum yaptı annem yanında kalıyor bugün telefonla konuşurken 2 takım daha ekle lazım oluyor dedi. İki penye battaniye iki müslin örtü bir kalın battaniye koydum. Ben de sizin gibi düşünüp hastane için ıslak mendil koydum eve gelince pamukla devam ederim. Pompayı koyun ne olur ne olmaz ben de süt sağma makinesi koydum her ihtimale karşın
Kuzenim sezaryen oldu 2 gün kalıyor hastanede benim de akibetim belli değil normal mi olur sezaryen mi bilmiyorum o yüzden fazla olsun eksik olmasın dedim bir de annem gerçekten ihtiyaç olmasa söylemez hatta ben fazla koysam çıkar derdi o yüzden dinledim direkt
Kızlar valla 3 takım az gelir gibi geldi. Genelde 4 5 takım koymuşlar. Ne olur ne olmaz ben de 5 takım aldım yanıma. Oy birliği ile ıslak mendil alıyorum o zaman yanıma. Pamuğa eve geçince başlarım. Müslin örtü fazla aldım sanırım ben ama o da kalsın ne olur ne olmaz diye. Onun harici çok eksik yok gibiBende aksi gibi cogunu yenidogan 1-3 almışım
Tonton doğarsa olmayacak bile belki de
Kararsizim sanirim ilk etapta alt ust takimi veririm bir muslin ve battaniye orta kalınlıkta
Hastaneye de 3 takim alirim yeter gibi hepsini ayrı ayrı paketlerim
Pamuk hastane de zor olabilir direk islak mendil kullanırız eve gelince pamuk su disarda da islak mendil bir sorun olacağını sanmıyorum daha önce de bu şekilde yapmıştım ben
İnşallah canım çok değişik bir duygu en geç haftaya bugün kollarımda Allah'ım nasip ederseTopiğimizin nerdeyse ilk planlı doğumu olacaksağlıkla kucağına al inşallah kilosu da iyiymiş maşallah
İyi yapmışsınız evet onu da düşündüm ilk giydirdikleri kan lekesi olur vs yıkamıyorlar ya bebekleri ya da altı sızar falan diye fazladan olsun.Bende 6 tane koydum ne olur ne olmaz altını değiştirirken pislenir yedekleyeyim dedim
Islak mendiller başlar sonra ev ortamında pamuğa geçeriz hastane sürecini bi atlatalım da hayırlısıylaKızlar valla 3 takım az gelir gibi geldi. Genelde 4 5 takım koymuşlar. Ne olur ne olmaz ben de 5 takım aldım yanıma. Oy birliği ile ıslak mendil alıyorum o zaman yanıma. Pamuğa eve geçince başlarım. Müslin örtü fazla aldım sanırım ben ama o da kalsın ne olur ne olmaz diye. Onun harici çok eksik yok gibi
Vallahi öyleİnşallah önümüzdeki haftayı bekler bebişinHaftası da kilosu da iyi maşallah aceleci çıktı kasım bebeleri
Ne tatlı emiyor kuzucuk yaaaa
Bebeğin memeyi doğru kavradığını anlamakla ilgili postu görünce size de bilgilendirme olsun diye atayım dedim. En geç bir ay sonrası için hepimize lazım bilgiler
Ay evet benim oğlum da aynı böyle emerdi o sesini çok severdim. Unutmamak için çekmiştim bir kaç videosu var farklı aylarda emerken. Siz de çekin bence çünkü unutuluyor o sesler. Ben ağlamasını bile çekerdim arada kısa süreli. Sesi ağlama biçimi vs değişiyor diye iyi ki de yapmışım bazen açıp açıp duygulanıyorumNe tatlı emiyor kuzucuk yaaaa
Amin canım soluma dönüp yatıyorum canım bacagımın arasında bi yastık belimi destekleyen bi yastık kafamın altında 2 yastık o sekil de yatabiliyorum eşim diyo benim boynum agrıdı oyle nasıl yatıyosun anca dengeleniyo dedim karnımlaAynen öyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sag salim kavuşalım da insallah
Ne zaman kontrolun?
Yan yatmakta sıkıntılı gibi artik nasil yatiyorsun sen
Ben iki alt üst iki tane de tulum aldım bir de fotoğraf çekimi için dantelli tulumu var. İki penye battaniye, hastaneden çıkmak için 1 tane kalın battaniye, iki tane de müslin koydum bol bol yeter diye düşünüyorum. Ben ne olur ne olmaz Mochiyi koydum. Pamuğu da koydum kanı vs onunla silerim diye ama ıslak mendil de koydum hastane de pamuk zor olur çünkü ben ilkini alt üst takım vereceğim bu arada penye battaniyenin içine 5 li takım koydum bez de koydum direkt onu verdireceğimKızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuşbir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastane için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki
2017 de devlette 2 gece sezeryan doğum ama özel de 1 gece ben de özelde sezeryan oldum 1 gece kaldık çıktık şimdi nasıl bilmemBilmiyorum ki sezaryen için hep 2 gece duydum nen normal doğumda 1 gece. Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktor doğumdan bir gün önce bırakacaksın dedi
Ben Sezaryen istiyorum :))) birazcık işime geliyo bu durum ama hayırlısı olsun gerekirse normal de olurHaberleselik canim:) Ya acaba bi cozumu yok mu bunlqrin bas asagi ppzisyon almasina :))
Ay bilmiyorumValla canim ben de çok su iciyorum doktor da çok su iç diyor, havucu bıraktığımdan beri bi düzelme olmadi nereye gidiyor içtiklerimiz bilmiyorum
MaşallahD
Dun nst.de sanci cikinca gozum korktu hemen cantalarimi hazirladim aksam.Her sey tamamlanmis ve yikanmisti ama cantaya koymamistim. Şimdi hazirim :)yeter ki bebisimle beraber saglikla biz de hazirlkli yakalanalim :))
Canim sağlıcakla al kucağına bebeğini inşallahMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Değişiğim kuzum sezeryan karar verildi günü belli değilH a p p y ciğim sen nasılsın?
Yolda doğuracağım kuzu hastane belirlenmedi henüz günümde belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?