2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
2017 de devlette 2 gece sezeryan doğum ama özel de 1 gece ben de özelde sezeryan oldum 1 gece kaldık çıktık şimdi nasıl bilmem
Devlette doğum yaptı normalde istanbulda kendi özel doktoru ama edirnede yaşıyor sancısı tutunca acil devlette doğuma alıyorlar

Canım bebeğe 3 takım yenidoğan kıyafet koydum ben; biri 5 li hastane çıkışı diğerleri ikili takımdı onlara da şapka eldiven çorap ekledim. Biri penye biri nohut iki battaniye koydum, ıslak mendil bez ve kaşık biberon koydum bebiş için bunlar var başka neye gerek olur bilmiyorum

Canim 5li hastane çıkışı bir isimli tulum ve penye battaniye koydum bir tulum bir altlı üstlü takım koydum ne olur ne olmaz diye bide kundak nohut battaniyesi var onu alicam yanıma kıyafet ne olur ne olmaz diye fazla koydum çok kalirsak previa ameliyatından dolayı diye kendime de 1 takım pijama bir takım gecelik sabahlık koydum

Ben hapını 32de bıraktım. İğneyi doğuma kadar devam demisti

Masallah son demler
Ya benim sıkıntı su ki cok dönüyorum
Yani tam güzergahı kuruyorum yatayım diyorum bir daha dönüyorum uyuyakalsam dönerken uyanıyorum hatta esim kac kere kalkıyor dönerken izliyorum falan korkunç

Artık birşey diyemiyorum kuzu erken alırlar dedim tersi oldu şimdide bu gebelik suprizlerle dolu .
Onun için büyük konuşmayacağım artık
Vallahi öyle bende daha ne olabilir diyordum kordon halkası çıktı. Sağlıkla doğsunlar gerisi çokta önemli değil

Kilo almasına çok sevindim canım merak etme önemli olan bebeğinin sağlığı doğum şeklini o kadar da kafana takma artık riskli zamanlarda gitti inşallah gelse de iyi olur bebişin

Kilo almasına çok sevindim canım merak etme önemli olan bebeğinin sağlığı doğum şeklini o kadar da kafana takma artık riskli zamanlarda gitti inşallah gelse de iyi olur bebişin
Bende rahatladım baya kilo aldığını duyunca inşallah

Hadi sağlıkla gelsin paşanız

Güzel anneler, bana da dua edin. Bugün 34+1 iz, dün kontrolümüz vardı, nst ye girdim, hiç kasılma falan yoktu, doktorum karnın yumuşak, sancın kasılman yok, iyi dedi, muayeneden kalktım daha ordayken hafif kasılma başladı, nazara mı geldik nedir, dinlenince geçer diye eve geldim ama devam etti ve karnım taş gibi sertleşip kaldı gece ve bel ağrısı başladı. Bel ağrısı hafifleyince uyuyakalmışım, uyandığımda saatler geçmesine rağmen yine taş gibiydi. Doktoruma tekrar gittim ve nst ye girdim, doktorum nst de bişey yok dedi ama ne olur ne olmaz diye de ciğer geliştirici iğne yaptırdı. 4. hamileliğim olduğu için defalarca nst ye girdim ve az çok farkediyorum sancıyı, dünkü nst den farklıydı nst sonucu, belki biraz sancı çıktı ama bana söylemedi telaşlandırmamak için, yoksa niye iğne yaptırsın diye düşünüyorum. Eve geldim ve sabahtan beri dinleniyorum ve hala düzelmedi karnım. İlla biraz daha dursun diye de dua edemiyorum, bazı durumlarda erken alınması bebek için iyi olabiliyor, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, dualarınızı bekliyorum, bebeğim ve benim için hayırlısı olsun

Vallahi öyle bende daha ne olabilir diyordum kordon halkası çıktı. Sağlıkla doğsunlar gerisi çokta önemli değil
Hayırlısıyla kilosu iyi haftasida iyi korkma kuzum
Ben senden daha beterim ne nts var 2 haftada 1 doktor kontrolü haftada 1de değil benden daha beteri vardır diyip hamdolsun diyorum huniyi takmama ramak kaldı

Kizlar kacta sanci oluyor benim hep 150 altiydi ama 1 kere falan 180leri gormus cmt gunu.
Bu arada 15 dkdan fazla ayakta kalirsam ve is yaparsam belimde inanilmaz bir agri oluyor hemen ytiyorum

Vallahi öyle doktora kalsaa Perşembe hemen alacak çok erken dedim en fazla bir hafta bekleriz dedi bakalım hayırlısı olsun
Bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun Benim bebeğimin de suyu çok azalmıştı ve acil sezaryene aldı hiç beklemeden, 37+3 te 3100 gr doğdu, iyi ki hemen almış çünkü doğduğunda bile bebeğin içerde ne kadar sıkıntı çektiği çok belliydi, suyu çok kirlenmişti, doğduğunda bebeğin halinden, kirinden belliydi o kadar diyim. Önceki gece zaten hiç rahat değildim, karnım taş gibi kasılıp kalmıştı ve ne oturabiliyordum, ne yatabiliyordum, rahat nefes alamıyordum. Meğer bebek sıkıntıdaymış haberimiz yok. Sen de kendini kontrol et, sen iyiysen, karnın rahatsa bebek de iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…