Artık birşey diyemiyorum kuzu erken alırlar dedim tersi oldu şimdide bu gebelik suprizlerle dolu .Amin inşallah canım benim Allah razı olsundarısı sizlere inşallah
Devlette doğum yaptı normalde istanbulda kendi özel doktoru ama edirnede yaşıyor sancısı tutunca acil devlette doğuma alıyorlar2017 de devlette 2 gece sezeryan doğum ama özel de 1 gece ben de özelde sezeryan oldum 1 gece kaldık çıktık şimdi nasıl bilmem
Darısı bizlere diyeceğim bende hiç umut yok normal doğum yönünden heyecanlı olduğum için tansiyonumda hep yüksek bebeği riske atamam dedi senin içinEvet devam ediyordu 1 saat önce doktor kontrolundeydi doktoru bi manevra denieyecekti bana dua edin diyordu
Canım bebeğe 3 takım yenidoğan kıyafet koydum ben; biri 5 li hastane çıkışı diğerleri ikili takımdı onlara da şapka eldiven çorap ekledim. Biri penye biri nohut iki battaniye koydum, ıslak mendil bez ve kaşık biberon koydum bebiş için bunlar var başka neye gerek olur bilmiyorumKızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuşbir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastane için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki
Canim 5li hastane çıkışı bir isimli tulum ve penye battaniye koydum bir tulum bir altlı üstlü takım koydum ne olur ne olmaz diye bide kundak nohut battaniyesi var onu alicam yanıma kıyafet ne olur ne olmaz diye fazla koydum çok kalirsak previa ameliyatından dolayı diye kendime de 1 takım pijama bir takım gecelik sabahlık koydumKızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuşbir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastane için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki
Ben hapını 32de bıraktım. İğneyi doğuma kadar devam demistiFarki bir komplikasyon mu var neden 3 gun acaba
Ben iki bebeğimde de bir gece kaldim
Yoksa degisti mi eltim de bir gece kaldi sezeryan
Bu arada kizlar kan sulandirici kacinci hafta da bırakılıyordu 34 bitiyor suan
Doktorumu mu arasam mi haptan da 2 3 tane kaldı alayim mi bilemedim
Oyle mi bir gece önce az değil miBilmiyorum ki sezaryen için hep 2 gece duydum nen normal doğumda 1 gece. Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktor doğumdan bir gün önce bırakacaksın dedi
MasallahAmin canım soluma dönüp yatıyorum canım bacagımın arasında bi yastık belimi destekleyen bi yastık kafamın altında 2 yastık o sekil de yatabiliyorum eşim diyo benim boynum agrıdı oyle nasıl yatıyosun anca dengeleniyo dedim karnımlapersembe yada cuma gıdıcem canım pazartesi nst gittim yarın işte 38+6 oluyorum
İnşallah canım Allah razı olsunCanim sağlıcakla al kucağına bebeğini inşallah
Vallahi öyleArtık birşey diyemiyorum kuzu erken alırlar dedim tersi oldu şimdide bu gebelik suprizlerle dolu .
Onun için büyük konuşmayacağım artık
Kilo almasına çok sevindim canım merak etme önemli olan bebeğinin sağlığı doğum şeklini o kadar da kafana takma artık riskli zamanlarda gitti inşallah gelse de iyi olur bebişinEvet canım çok şükür kilo almış 2807 Gr olmuş. Boynunda bir adet kordon halkası çıktısuyu iyice azalmış doğum pozisyonu almamış büyük ihtimalle sezeryan şimdi tekrar görüşeceğiz doktorla magnezyum d dimer falan baktı . İyice gerildim
İnşallahCok cok heycanlisaglikla insallah
Bende rahatladım baya kilo aldığını duyuncaKilo almasına çok sevindim canım merak etme önemli olan bebeğinin sağlığı doğum şeklini o kadar da kafana takma artık riskli zamanlarda gitti inşallah gelse de iyi olur bebişin
Hadi sağlıkla gelsin paşanızMerhaba. Ciğer geliştirici oldum. Serum taktılar 2 tane. Bebeğin boynuna Kordon dolanmış bir kat. Suyu az. Perşembe sezeryana alalım dedi doktor ya da gergin nst ye gel haftaya alalım dedi haftaya pazartesi ya da salı kavuşuyoruz oğlumla sanırım
Benimki iğne ama hapta farklı olabilir belki siz doktorunuza danışınOyle mi bir gece önce az değil mi
Hayırlısıyla kilosu iyi haftasida iyi korkma kuzumVallahi öylebende daha ne olabilir diyordum kordon halkası çıktı. Sağlıkla doğsunlar gerisi çokta önemli değil
Bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsunVallahi öyledoktora kalsaa Perşembe hemen alacak çok erken dedim en fazla bir hafta bekleriz dedi bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?