Ahaha bende bunu hep düşünüyorumİnşallahay hazır mıyım değil miyim bilmiyorum inşallah hazırımdır
Bebeleri karıştırdım, 37+3 de 2900 doğdu suyu azalan bebeğimBebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsunBenim bebeğimin de suyu çok azalmıştı ve acil sezaryene aldı hiç beklemeden, 37+3 te 3100 gr doğdu, iyi ki hemen almış çünkü doğduğunda bile bebeğin içerde ne kadar sıkıntı çektiği çok belliydi, suyu çok kirlenmişti, doğduğunda bebeğin halinden, kirinden belliydi o kadar diyim. Önceki gece zaten hiç rahat değildim, karnım taş gibi kasılıp kalmıştı ve ne oturabiliyordum, ne yatabiliyordum, rahat nefes alamıyordum. Meğer bebek sıkıntıdaymış haberimiz yok. Sen de kendini kontrol et, sen iyiysen, karnın rahatsa bebek de iyidir inşallah
Ben şimdi öyleyim düşündürdü beni yazinBebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsunBenim bebeğimin de suyu çok azalmıştı ve acil sezaryene aldı hiç beklemeden, 37+3 te 3100 gr doğdu, iyi ki hemen almış çünkü doğduğunda bile bebeğin içerde ne kadar sıkıntı çektiği çok belliydi, suyu çok kirlenmişti, doğduğunda bebeğin halinden, kirinden belliydi o kadar diyim. Önceki gece zaten hiç rahat değildim, karnım taş gibi kasılıp kalmıştı ve ne oturabiliyordum, ne yatabiliyordum, rahat nefes alamıyordum. Meğer bebek sıkıntıdaymış haberimiz yok. Sen de kendini kontrol et, sen iyiysen, karnın rahatsa bebek de iyidir inşallah
2 takım hastane çıkışı 5 li set olarak .bir penye bir kalın bahtaniye islak mendil bez koydum .bilmiyorum az mı koydumKızlar hastane çantamı hazırladım ama benim çocuğumun nerdeyse hiç yenidoğan kıyafeti yokmuşbir tane bile yenidoğan tulumu yok mesela hemen şimdi sipariş verdim 3 4 tane zor zoruna 4 5 takım çıkarabildim altlı üstlü olarak. Hemşireye siz nasıl bir takım vereceksiniz? Tulum mu yoksa alt üst takım mı? Bir de battaniye ve örtüleri kaçar tane ve nasıl aldınız? Evde mochi Manuel pompa var onu koysam mı bilemedim bi de? Evde pamuk ile silerim diye düşünüyorum ama hastane için ıslak mendil aldım. Pamukla silme şansım olur mu hastanede ona göre pamuk da alayım Yarım yamalak bir çanta oldu sanki
Sancilar kaç çıktı acaba benim de nstde birkac kez sancı çıktı ciğer geliştirici vs yaptılarDün nst de sancım çıkmıştı. Bugün doktorum ciğer geliştirici iğne verdi. 12saat arayla 2ser doz olacağım. Bugün tekrar nst cektirecegin. Bakalım beni neler bekliyor.
Dinledigim kaynaklar ve benim gittim Prof'da belirti, 36+0 bir miad olarak kabul ediliyor. 36+0'dan sonra dogum baslar ise premature kabul edilmiyor.Premwture olmama sınırı ne? 37+0 mı yoksw 38+0 mi?
40in üstüne sancı diyorlar, sizin dediğiniz bebeğin kalp atışı büyük ihtimalleKizlar kacta sanci oluyor benim hep 150 altiydi ama 1 kere falan 180leri gormus cmt gunu.
Bu arada 15 dkdan fazla ayakta kalirsam ve is yaparsam belimde inanilmaz bir agri oluyor hemen ytiyorum
Gerçekten anlık birşey Allah korusun. Sizde çok şükür sağlıkla kavuşmussunuz . Darısı bana ve bekleyen arkadaşlara inşallahBebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsunBenim bebeğimin de suyu çok azalmıştı ve acil sezaryene aldı hiç beklemeden, 37+3 te 3100 gr doğdu, iyi ki hemen almış çünkü doğduğunda bile bebeğin içerde ne kadar sıkıntı çektiği çok belliydi, suyu çok kirlenmişti, doğduğunda bebeğin halinden, kirinden belliydi o kadar diyim. Önceki gece zaten hiç rahat değildim, karnım taş gibi kasılıp kalmıştı ve ne oturabiliyordum, ne yatabiliyordum, rahat nefes alamıyordum. Meğer bebek sıkıntıdaymış haberimiz yok. Sen de kendini kontrol et, sen iyiysen, karnın rahatsa bebek de iyidir inşallah
cok gecmis olsun. dinlenip bol sivi alsaniz, bu son gunler cok yoruluyoruz galiba.Bu arada 2 hafta once soguk alginligi atlqtmama ragmen bugun yine soguk alginligi yasiyorum galina halsizim takatsizim kemiklerim agriyo sizliyo resmen
Allah'ım yaHayırlısıyla kilosu iyi haftasida iyi korkma kuzum
Ben senden daha beterim ne nts var 2 haftada 1 doktor kontrolühaftada 1de değil benden daha beteri vardır diyip hamdolsun diyorum huniyi takmama ramak kaldı
Kuzu sen sezeryan şeklin nasıl olacak belden iğneli olanmi tam bayılma olanmiAllah'ım yaaz kaldı az kaldı derken keçileri kaçırdık
kordondan korkmayin. bazi doktorlar kordon dolanmasi gordugu halde belirtmiyor bile cunku major bir etkisi yok negatif anlamda. Bu arada Masallah miniginize 2807 gayet guzel :)Evet canım çok şükür kilo almış 2807 Gr olmuş. Boynunda bir adet kordon halkası çıktısuyu iyice azalmış doğum pozisyonu almamış büyük ihtimalle sezeryan şimdi tekrar görüşeceğiz doktorla magnezyum d dimer falan baktı . İyice gerildim
Onu o şok ile hiç sormadım. Belden iğneli daha iyi değil mi bebeğimi ilk ben görürümKuzu sen sezeryan şeklin nasıl olacak belden iğneli olanmi tam bayılma olanmi
İnşallah sıkıntı olmadan pazartesiyi beklerkordondan korkmayin. bazi doktorlar kordon dolanmasi gordugu halde belirtmiyor bile cunku major bir etkisi yok negatif anlamda. Bu arada Masallah miniginize 2807 gayet guzel :)
Kuzum bende öyle istiyorum sonra diyorum o iğnenin ağrısı geçmezse diye sonra diyorum tam bayılma olursa kalkamazsam diye tüm senaryolar gözümde canlaniyorOnu o şok ile hiç sormadım. Belden iğneli daha iyi değil mi bebeğimi ilk ben görürümhiç bilgim de yok bu arada
hazirliklar da bitmisti, saglikla gelsin ufaklik :)Amin inşallahhepimiz için inşallah
Ya ben kalkamazsamdan ziyade narkozun etkisiyle iyice sacmalarsam olur olmadık şeyler söylersem diyorumKuzum bende öyle istiyorum sonra diyorum o iğnenin ağrısı geçmezse diye sonra diyorum tam bayılma olursa kalkamazsam diye tüm senaryolar gözümde canlaniyor
Evet Allah'tan herşeyi hazır etmiştik . Ev temiz bebek için herşey hazır . Bebekte ne duruyorum dedi heraldehazirliklar da bitmisti, saglikla gelsin ufaklik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?