2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebeleri karıştırdım, 37+3 de 2900 doğdu suyu azalan bebeğim, diğeri 36+4 te 3100 gr doğdu

Ben şimdi öyleyim düşündürdü beni yazin
Karnim cok kasiliyor rahat değilim ağırlık hissediyorum bazen ozellikle uzandigimda sanki rahat nefes alamıyorum
Normal mi degil ki bilmiyorum bu hafta da kontrolum yok diye endişeleniyorum arada sonra hayirlisi diyip kendimi sakinlestiriyorum

2 takım hastane çıkışı 5 li set olarak .bir penye bir kalın bahtaniye islak mendil bez koydum .bilmiyorum az mı koydum bir gecemi iki gecemi kalırım bilmiyorum .benim doktorun notlarini tutan hemşire var ona sorucam bu gidişimde ne getireyim diye ne lazım olur diye bakalım eksik varsa koyarim

Dün nst de sancım çıkmıştı. Bugün doktorum ciğer geliştirici iğne verdi. 12saat arayla 2ser doz olacağım. Bugün tekrar nst cektirecegin. Bakalım beni neler bekliyor.
Sancilar kaç çıktı acaba benim de nstde birkac kez sancı çıktı ciğer geliştirici vs yaptılar

Kizlar kacta sanci oluyor benim hep 150 altiydi ama 1 kere falan 180leri gormus cmt gunu.
Bu arada 15 dkdan fazla ayakta kalirsam ve is yaparsam belimde inanilmaz bir agri oluyor hemen ytiyorum
40in üstüne sancı diyorlar, sizin dediğiniz bebeğin kalp atışı büyük ihtimalle kalp atışı 120-160 aradı oluyor

Gerçekten anlık birşey Allah korusun. Sizde çok şükür sağlıkla kavuşmussunuz . Darısı bana ve bekleyen arkadaşlara inşallah

Hayırlısıyla kilosu iyi haftasida iyi korkma kuzum
Ben senden daha beterim ne nts var 2 haftada 1 doktor kontrolü haftada 1de değil benden daha beteri vardır diyip hamdolsun diyorum huniyi takmama ramak kaldı
Allah'ım ya az kaldı az kaldı derken keçileri kaçırdık

kordondan korkmayin. bazi doktorlar kordon dolanmasi gordugu halde belirtmiyor bile cunku major bir etkisi yok negatif anlamda. Bu arada Masallah miniginize 2807 gayet guzel :)

Sezeryan doğum tecrübesi olanlar tam bayılmamı belden iğne olanimi öneriyorsunuz

kordondan korkmayin. bazi doktorlar kordon dolanmasi gordugu halde belirtmiyor bile cunku major bir etkisi yok negatif anlamda. Bu arada Masallah miniginize 2807 gayet guzel :)
İnşallah sıkıntı olmadan pazartesiyi bekler bundan sonrası nasip artık

Onu o şok ile hiç sormadım. Belden iğneli daha iyi değil mi bebeğimi ilk ben görürüm hiç bilgim de yok bu arada
Kuzum bende öyle istiyorum sonra diyorum o iğnenin ağrısı geçmezse diye sonra diyorum tam bayılma olursa kalkamazsam diye tüm senaryolar gözümde canlaniyor

Kuzum bende öyle istiyorum sonra diyorum o iğnenin ağrısı geçmezse diye sonra diyorum tam bayılma olursa kalkamazsam diye tüm senaryolar gözümde canlaniyor
Ya ben kalkamazsamdan ziyade narkozun etkisiyle iyice sacmalarsam olur olmadık şeyler söylersem diyorum kv hakkında falan sonuçta orada olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…