2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.

21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
Merhaba benimde sat 17 şubat..15 mart regl günümdu suphelenmistim kan verdim o 356 ydi .3 gün sonra 1127 falan çıktı karindan vakti doktor kese göremedi ..progestron istedi o 26 çıktı güzel dedi kese için bir hafta sonra gel dedi bu cumartesi görürüz inşallah ya

Kızlar merhabalar,

Öksürürken ya da hapşururken kasıklarımda batma oluyor, sizlerde oluyor mu?

Kızlar siz haftanızı uygulamalar vasıtasıyla mı hesapladınız? Benim sata göre hesaplayınca 6+1 oluyor yumurtlamaya göre hesaplayınca 5+5 oluyor. Doktor söyleyecek mi ilk kontrolde?

calikusu_ist N nesli8994 merhaba kızlar mesajlarınıza baktımda benimde cuma akşamı kanamam oldu o günden sonrada hep kahverengi lekelenmem var bi türlü durmak bilmiyo benimde kese etrafında kanama felan görülmedi neden oldu hiç anlamıyorum

Bugün sabah sağlık ocağında kan verdim sonuçlar ertesi gün öğleden sonra diyorlar da acaba internet sayfasından takip etsem daha erken çıkar mı ? Bilen var mı?

Bugün sabah sağlık ocağında kan verdim sonuçlar ertesi gün öğleden sonra diyorlar da acaba internet sayfasından takip etsem daha erken çıkar mı ? Bilen var mı?
Bana da oyle demişlerdi ama yine bi saat 3 gibi ara demişti aile hekimi ..aile hekimi sonucu açmadan e nabiza düşmüyor sanirim..ben aradim 3 gibi aile hekimini bakayım bir dedi cikmisti

Nereden hesapladınız?
Gebelik uygulamalarından hesapladım. Takvimden de teyit ettim ama son adet tarihine göre ve hamile kalınan tarihe göre diye ayrı seçenek var. Sat yazınca 6+1 hamile kalınan tarihi yazınca 5+5 oluyor

Sumaklı seninde eksili seyler işte içten geliyo işte acayip bısey
Benimde et ve et ürünleri aklıma bile gelince midem kalkıyor sadece sabze ve meyve hafif şeyler yemek istiyorum bide halsizim canım kendimi bir şeyler yiyorum enerji olsun diye ama yok sizde de varmı kusmuyorum ama midem bulanıyor bazen diyorum belirti varmı yok mu

Az önce yine baktım yine gelmiş yaa progestan kullanıyorum 2gecedir yine geliyor korkuyorum ya

Merhaba canım benide eklermisin
Kese görme tarihim 14 mart çift kese
Sat şubatın 7si

Az önce yine baktım yine gelmiş yaa progestan kullanıyorum 2gecedir yine geliyor korkuyorum ya
Ben gunde 5 adet progestan kullaniyorum bende az once baktim yine geldi hatta her silisimde geldi doktorum endiselenme diyor ama elde degil maalesef

Aramıza yeni gelen hanımlar hoşgeldiniz ekledim listeye hepinizi günlerim yorgun geçiyor o yüzden pek fazla bakma fırsatım olmadı bugün yeni bakabildim,sağlık ocağına gittim kan vs falan verdim betada almış geçen hafta perşembe 3885 çıkmıştı bakalım bugün kaç çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…