2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
37+5 te oldum maşallah kızıma gayet iyi

Ayy benim de aynı şekilde gazım oluyor çok. Ahahaha ayy yolda kaçırmana çok güldüm allah affetsin hamile kadınsın, duymazdan gelecekler yapacak bir şey yok

Kızlar selam nabersiniz?

H a p p y Morm doğuruyor musunuz yoksa ay noluyor

Merhaba hanımlar bende Kasım annesiyim inşaallah 37 haftalık hamişim Bulun sırtım çok ağrıyor geceleri sancıyla uyanıyorum ishalim bu durumda olan var mı
Vucut dogumdan once kendi lavmanini yaparmis benim de gecen haftadan beri bagirsaklarim hareketli, bel agrim oluyor geceleri dr kontrolunde 2,7cm acikligim vardi dun.beklemedeyiz geliyor gelmekte olan heralde

Normal gözüküyor canım doktorum bekleyelim ilk bebekler hemen gelmez zaten diyor doğumda bir terslik olursa da sezaryen e alırız dedi.. bekliyoruz bakalım
Senin de normal mi ilerliyor
Evet benimde son 3 hafta dedi hala gelen giden yok gününde gelmek istemezse suni sancı istemeyeceğim direk sezeryana alsın arfık

İyi akşamlar arkadaşlar yarın nasipse inşallah 10.30 da sezeryana giricem Allah hayırlısıyla hepimizin bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum
Allah sağ selamet kavuşmayı nasip etsin kolay doğumun olsun inşallah

Vucut dogumdan once kendi lavmanini yaparmis benim de gecen haftadan beri bagirsaklarim hareketli, bel agrim oluyor geceleri dr kontrolunde 2,7cm acikligim vardi dun.beklemedeyiz geliyor gelmekte olan heralde
İyi bari açıklık varmış sizin Doğum yakın benim de Salı günü kontrolüm bakalım ne diyecek doktor merakla heycanla bekliyorum valla canım karnım taş gibi çok geriliyo

Evet benimde son 3 hafta dedi hala gelen giden yok gününde gelmek istemezse suni sancı istemeyeceğim direk sezeryana alsın arfık
Dur bakalım kendiliğinden gelirler inşallah..yürüyüş yapıyorum sadece ekstra bişey yapıyor musun sen doğumu başlatmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…