- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
37+5 te oldum maşallah kızıma gayet iyibenim normal baslaticaklar ama 38+3 de . aslinda tansiyondan dolayi bir sorunum olsaydi 37 de baslaticaklardi. hersey iyi diye ileri tarihe aldilar
burdan devam edelim bence. zaten iki - uc cocuklu anneler icin zaman bulup girmesi bile zorken, birde sayfa degsitirsek geldiklerinde kimseyi bulamazlar burda
Yoo küçük değil canm
Happy yazmadı merak ettim ben de.Bana gunaydin , sizlere iyi aksamlar hanimlar
bugun pek konusalmamis , herkes iyi mi ?
H a p p y naptin canim ? merak ettim seni ?
benimde asagi dogru kazi calismasi var. kemiklerimin ustunde bir baski var .Happy yazmadı merak ettim ben de.
Benim de belim ağrıyor adet ağrısı gibi değişik bişey
Aaa oyle mi hic bilmiyordum boyle biseyi. Peki maasiniz yatmaya devam mi ettiBen bu süreçte heyet raporu aldım hep doktorunuzla konuşsanız verir aslında.
Bende de ara ara vuruyor bele ama belden kasıga veya karına agrı yok diye evdeyimHappy yazmadı merak ettim ben de.
Benim de belim ağrıyor adet ağrısı gibi değişik bişey
Ayy benim de aynı şekilde gazım oluyor çok. Ahahaha ayy yolda kaçırmana çok güldüm allah affetsinÇişi yine salsan kimse duymuyor ben gazmana döndüm bebek hareket ettikçe gaz sıkışıyor kalkıp lavobaya gidene kadar zart zurt kaçırıyorum yani evde kayinvalidem de var artik duymazdan geliyorlar beni mahcup etmemek için resmen utanç dolu gunler yaşıyorum
Vucut dogumdan once kendi lavmanini yaparmis benim de gecen haftadan beri bagirsaklarim hareketli, bel agrim oluyor geceleri dr kontrolunde 2,7cm acikligim vardi dun.beklemedeyiz geliyor gelmekte olan heraldeMerhaba hanımlar bende Kasım annesiyim inşaallah 37 haftalık hamişimBulun sırtım çok ağrıyor geceleri sancıyla uyanıyorum ishalim bu durumda olan var mı
Normal gözüküyor canım doktorum bekleyelim ilk bebekler hemen gelmez zaten diyor doğumda bir terslik olursa da sezaryen e alırız dedi.. bekliyoruz bakalımOlmaz inşallah normsal mi gözüküyor suanda
Ben de de oyle canım omirilik agrıyo ishal 3 gün oldu hala var birden bastırıyo yarın nst günümMerhaba hanımlar bende Kasım annesiyim inşaallah 37 haftalık hamişimBulun sırtım çok ağrıyor geceleri sancıyla uyanıyorum ishalim bu durumda olan var mı
Tesekkur ederim canım
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahİyi akşamlar arkadaşlar yarın nasipse inşallah 10.30 da sezeryana giricem Allah hayırlısıyla hepimizin bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum
Evet benimde son 3 hafta dediNormal gözüküyor canım doktorum bekleyelim ilk bebekler hemen gelmez zaten diyor doğumda bir terslik olursa da sezaryen e alırız dedi.. bekliyoruz bakalım
Senin de normal mi ilerliyor
Allah sağ selamet kavuşmayı nasip etsin kolay doğumun olsun inşallahİyi akşamlar arkadaşlar yarın nasipse inşallah 10.30 da sezeryana giricem Allah hayırlısıyla hepimizin bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum
İyi bari açıklık varmış sizin Doğum yakın benim de Salı günü kontrolüm bakalım ne diyecek doktor merakla heycanla bekliyorum valla canım karnım taş gibi çok geriliyoVucut dogumdan once kendi lavmanini yaparmis benim de gecen haftadan beri bagirsaklarim hareketli, bel agrim oluyor geceleri dr kontrolunde 2,7cm acikligim vardi dun.beklemedeyiz geliyor gelmekte olan heralde
Dur bakalım kendiliğinden gelirler inşallah..yürüyüş yapıyorum sadece ekstra bişey yapıyor musun sen doğumu başlatmak içinEvet benimde son 3 hafta dedihala gelen giden yok gününde gelmek istemezse suni sancı istemeyeceğim direk sezeryana alsın arfık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?