- 3 Ekim 2022
- 28
- 8
- 1
- 29
Bilmiyorum bana erken koydular teşhisi ama usgde gosterdi hep nerden nasil olustugunu. Siz kaçıncı haftada dogum yaptiniz ve kanamaniz kac ay sürdü9haftada teşhis konmaz canım.benim iki cocugumdada vardı. 17 haftayı bekledik plasenta oluşumu için 28haftada kesin tanı konuyor
Nasıl yani doğurdun muBen yarın doğurabilirim dedim dedim sonunda oldu
Benim hiç kanamam olmadi..ilk cocugum 38+4de alındı sezeryanla. Bu hamileliğimde şu an 35+6ym çok şükür kanamam olmadi bı iki hafta içinde bunuda sezeryanla alçaklar. Benimki plasenta marjinaldi.Bilmiyorum bana erken koydular teşhisi ama usgde gosterdi hep nerden nasil olustugunu. Siz kaçıncı haftada dogum yaptiniz ve kanamaniz kac ay sürdü
Marjinal diye bişey demiş miydi bana hatırlamıyorum farkı ne kiBenim hiç kanamam olmadi..ilk cocugum 38+4de alındı sezeryanla. Bu hamileliğimde şu an 35+6ym çok şükür kanamam olmadi bı iki hafta içinde bunuda sezeryanla alçaklar. Benimki plasenta marjinaldi.
Ay inşallah geçer canım.Öyle mi benim de baslamisti ama azdi yürümemi engellemiyordu simdi neredeyse engelliyor ozellikle gun sonuna doğru
Dun buz uyguladım uyumadan önce sabah daha iyiydi
Allah yardımcımız olsun sagsalim doğuralim insallah
Dogumdan sonra da hemen geçer insallah
Canım banada ilk haftalarda senin gibi demişlerdi .sonra biz bir doktor bulduk evet alt segmentte ama kesin teşhis konulamaz bu haftada çok küçük daha demişti takip edilecek demişti .kanama vs bahsetmişti bunlardan .13 .haftamda bir kez kanamam oldu iki gün .sonra bu haftaya kadar hiç kanama yaşamadım .kesin teshiside 29. Haftada söyledi .ama korkulcak birşey olmadığını da söyledi .şükür bu haftalara kadar gelebildim .sadece biraz erken olacak doğum işte haftaya 36+2 de sezeryana giricem..hayırlısıyla ..endişe yapma hiç bu şekilde doğum yapan birsuru kişi var ..sağlıkla gelsin ins hepsiteshiBilmiyorum bana erken koydular teşhisi ama usgde gosterdi hep nerden nasil olustugunu. Siz kaçıncı haftada dogum yaptiniz ve kanamaniz kac ay sürdü
Ağlayanlardan biri de benim sanki herkes sinirime dokunuyor en yakınımda da kocam ne dese sinirleniyorum ellerini yıka diye darlıyorum güya sigarayı bırakacaktı bebek doğacak oldu hala içiyor yanıma geliyor o kokuyla
Kızlar bir de dün akşamdan beri belime kalçama ağrı vuruyor sancı mı bunlar?
Her gün bir güncelleme geliyor sanki
Bahsettiğiniz kahve akıntılardan da oldu dün az az gelmiş.. doktorum kanama şeklinde olur nişan dedi nişan gelse bile evde vakit geçir hastanede strese girme dedi ama bilemedim korkar giderim heralde hastaneye.. yani bu doktorlar da bi garip istersen evde doğurayım sen zahmet etme tatlımol
Bizim de aynı uyandırmıyorum emzirmek için bir de şu plastik meme ucu olayı beni çok yoruyor kuvözde alıştığı için memeyi tutamıyor emzirme danışmanı desteği almamı söyledi doktor, Ege için damla vs başladı mı doktor ben dün başladım vitamin takviyesine acaba o mu dokundu diye düşünüyorumGece hiç uyumayanlardan selam olsunYakında inşallah 2 tane olacak bu minnaklardan Bütün gece mızır mızırdı yaa karnı tok, altı temiz kocakarılar gibi hiç susmadı Gündüz de miss gibi uyudu şimdi düşman çatlatır gibi
Yok gibiydi gazla beraber kaka yapıyordu altını alıyoruz emiyor ama sürekli mızırdandı normalde ateşi 36.3-36.8 arası oluyordu 37.2 olmuştuYaa gecmis olsun gazi mi vardi acaba... boyle zamanlar zor tabi
Plasenta Marjinalde plasenta rahim ağzını kapatmiyo sadece uzanıyor ama yinede riskli oluyosun..previada rahim ağzını kapatıyor.Marjinal diye bişey demiş miydi bana hatırlamıyorum farkı ne ki
Ben 10 gun icinde 2-3 kez kanama yasadim cok zoruma gitti inanin ki hani diyorum surekli bu böyle mi olacak hep korkuyla mi yasiycam...sag salim kucaginiza alin hic bi skinti olmadan, bende 7 aylik dogmusum zorunlu sezeryanla, allah o cani yasatacaksa yasatiyor gercekten hic moralinizi bozmayin saglikli olsun yeter kiCanım banada ilk haftalarda senin gibi demişlerdi .sonra biz bir doktor bulduk evet alt segmentte ama kesin teşhis konulamaz bu haftada çok küçük daha demişti takip edilecek demişti .kanama vs bahsetmişti bunlardan .13 .haftamda bir kez kanamam oldu iki gün .sonra bu haftaya kadar hiç kanama yaşamadım .kesin teshiside 29. Haftada söyledi .ama korkulcak birşey olmadığını da söyledi .şükür bu haftalara kadar gelebildim .sadece biraz erken olacak doğum işte haftaya 36+2 de sezeryana giricem..hayırlısıyla ..endişe yapma hiç bu şekilde doğum yapan birsuru kişi var ..sağlıkla gelsin ins hepsi
Ben bu süreçte heyet raporu aldım hep doktorunuzla konuşsanız verir aslında.İnsallah dediginiz gibi olur benim dert ettigim sey calisiyorum ve calissmak zorundayım maalesef. Bu surecte nasil olacak kafama takiyorum ister istemez. 3 aydan sonra dusuk riski olmaz artik dedi doktorum ama 5-6.aya kadar kanama yasarsin duzelene kadar dedi
acikogretime hemsirelik gelmis heralde
Kuzum salı randevu verdi sanırım yatış yapacak anestezi doktoruyla falan gorusturduler inşallah herşey güzel olacak uyuyup uyanıp bebislerimiz yanımizda olacakBelli oldumu senin canım günün .doktor hiç sikilma sakın stres yapma dedi uyuyup uyanacaksin diyor .geçen gittiğimde perinatolji uzmanı var bir tane o da muayane etti oda hiç endişe yapmamı soyledi
Banada ne zaman kanaman olursa muhakkak çok gel demişti kalp atışlarını bebek hareketlerini falan dinliyor ultrasonda kanama alanlarına bakıyordu canıma ben her seferinde geceleri bile gittim hep10 gun icinde cok kez kahve kanamalarim oldu dun geceden beri kaniyorum doktora gitmedim cunku 5-6 aya kadar kanayacaksin her seferknde de korkacaksin ama normal demisti surekli vajinal muayene de iyi degil su sıralar cok oldum diye gitmek istemedim açıkçası
Az kaldiBende ağlama krizi oldusancı olursa yaz dedi
Öyle tabi yaşa bağladı ama benim kalsiyumum düşük insanda olabilir benceMillet 37 38 43 yaslarında doguruyo ne olmus 30 yani oda abartmasın sımdı ki nesil geç evleniyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?