2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
9haftada teşhis konmaz canım.benim iki cocugumdada vardı. 17 haftayı bekledik plasenta oluşumu için 28haftada kesin tanı konuyor
Bilmiyorum bana erken koydular teşhisi ama usgde gosterdi hep nerden nasil olustugunu. Siz kaçıncı haftada dogum yaptiniz ve kanamaniz kac ay sürdü

Bilmiyorum bana erken koydular teşhisi ama usgde gosterdi hep nerden nasil olustugunu. Siz kaçıncı haftada dogum yaptiniz ve kanamaniz kac ay sürdü
Benim hiç kanamam olmadi..ilk cocugum 38+4de alındı sezeryanla. Bu hamileliğimde şu an 35+6ym çok şükür kanamam olmadi bı iki hafta içinde bunuda sezeryanla alçaklar. Benimki plasenta marjinaldi.

Benim hiç kanamam olmadi..ilk cocugum 38+4de alındı sezeryanla. Bu hamileliğimde şu an 35+6ym çok şükür kanamam olmadi bı iki hafta içinde bunuda sezeryanla alçaklar. Benimki plasenta marjinaldi.
Marjinal diye bişey demiş miydi bana hatırlamıyorum farkı ne ki

Ay inşallah geçer canım. Çünkü dayanamıyorum artık. Hareketlerim çok engelleniyor

teshiBilmiyorum bana erken koydular teşhisi ama usgde gosterdi hep nerden nasil olustugunu. Siz kaçıncı haftada dogum yaptiniz ve kanamaniz kac ay sürdü
Canım banada ilk haftalarda senin gibi demişlerdi .sonra biz bir doktor bulduk evet alt segmentte ama kesin teşhis konulamaz bu haftada çok küçük daha demişti takip edilecek demişti .kanama vs bahsetmişti bunlardan .13 .haftamda bir kez kanamam oldu iki gün .sonra bu haftaya kadar hiç kanama yaşamadım .kesin teshiside 29. Haftada söyledi .ama korkulcak birşey olmadığını da söyledi .şükür bu haftalara kadar gelebildim .sadece biraz erken olacak doğum işte haftaya 36+2 de sezeryana giricem..hayırlısıyla ..endişe yapma hiç bu şekilde doğum yapan birsuru kişi var ..sağlıkla gelsin ins hepsi

Benimki de bırakamadı şu lanet şeyi

Sancı canım bele vuruyorsa bem sancıları evde çekme yanlısı olanlardanım hastane gerçektem insanı çok strese sokuyor ve dün nst bağlandığımda bebeğin hareketi olarak bildiğim şeyin sancı olduğunu fark ettm makina 0 danm100 cıkıyordu hareket halinde

Bizim de aynı uyandırmıyorum emzirmek için bir de şu plastik meme ucu olayı beni çok yoruyor kuvözde alıştığı için memeyi tutamıyor emzirme danışmanı desteği almamı söyledi doktor, Ege için damla vs başladı mı doktor ben dün başladım vitamin takviyesine acaba o mu dokundu diye düşünüyorum

Ben 10 gun icinde 2-3 kez kanama yasadim cok zoruma gitti inanin ki hani diyorum surekli bu böyle mi olacak hep korkuyla mi yasiycam...sag salim kucaginiza alin hic bi skinti olmadan, bende 7 aylik dogmusum zorunlu sezeryanla, allah o cani yasatacaksa yasatiyor gercekten hic moralinizi bozmayin saglikli olsun yeter ki

Ben bu süreçte heyet raporu aldım hep doktorunuzla konuşsanız verir aslında.

Belli oldumu senin canım günün .doktor hiç sikilma sakın stres yapma dedi uyuyup uyanacaksin diyor .geçen gittiğimde perinatolji uzmanı var bir tane o da muayane etti oda hiç endişe yapmamı soyledi
Kuzum salı randevu verdi sanırım yatış yapacak anestezi doktoruyla falan gorusturduler inşallah herşey güzel olacak uyuyup uyanıp bebislerimiz yanımizda olacak

Banada ne zaman kanaman olursa muhakkak çok gel demişti kalp atışlarını bebek hareketlerini falan dinliyor ultrasonda kanama alanlarına bakıyordu canıma ben her seferinde geceleri bile gittim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…