2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de 32 yaşındayım ilk gebeliğim bi de.. Şöyle hoppidii hoppidii gezen hamilelerden olamadım valla
Benim ilk gebeliğim 27 yaşımda 2.si 29 yaşındaydı bu 34 inan ilkinde ve ikincide daha kötüydüm başka sıkıntılar vardı bunda çatı ağrısı çok zorladı. Hatta eşim akşam çok şükür bu hamileliginde problem yaşamadık dedi tabi bu ağrılar dışında. Bu hileligimin diğerlerine göre rahat geçmesini hayatıma hacamatı sokmayı bağladım

Kendi aile hekimini göremedim ne yazık ki onun yorumu ne bilemiyorum. Keşke bikmeyen bilmiyorum diyebilse

Benim hoca da onermedi. 17-20% asiya reaksiyon gosterebiliyormus. Birkac hastasi agir grip olmus asidan sonra. Doguma kadar zaten 2 hafta var, insanlardan kac ama asiyi ertelede dedi. dogumdan sonra risk alalim dedi.Ben dogum sonrasini bekleyecegim.
Benim doktorum olur dedi. Bilemiyorum son dakika grip olup doğumu tetiklesin istemiyorum. Dışarıda maskeyleyim ama gün içinde görüştüğüm bir iki kişi var. Mesela annem grip gibi bu günlerde. Git test yaptır öyle görüşelim olmadı ilaç kullan lütfen dedim umarım kabalık yapmamışımdır anneme, kırmadan söylemeye çalıştım. Ama napim son dk aksilik olur diye korkum var.

Çatı ağrısı bacak arası mı oluyor ? Oturup kalkarken bende hep oluyor bir süredir tam bacakların kasıkla birleştiği bölgede çok oluyor özellikle orası mı acaba

Benim nst de sancım çıkmıyor canım cuma girmiştim en son haftaya kadar bekleyeceğim ekstra bir durum olmazsa

Çatı ağrısı bacak arası mı oluyor ? Oturup kalkarken bende hep oluyor bir süredir tam bacakların kasıkla birleştiği bölgede çok oluyor özellikle orası mı acaba
Yok bu vajina kemiklerinin olduğu yer oluyor canım çok acıyor hareket ettikçe. Bacak arası kemiklerim de ağrıyor. Ağrımayan yerim kalmadı gerçi

Olmaz insallah bir aksilik. Makeyle, iyi beslenmeyle, gunluk vitaminlerimizle elimizden geleni yapacagiz. Bana doktorum, ki esi de enfeksiyon hastaliklari profesoru, doguma yakin reaksiyon yasayip grip olma aman ha deyince birden durdum. yoksa ben de dogumdan once grip asimi olurum saniyordum. Simdi acaba esim eve getirir mi kaygim var. Su 2 haftayi atlatsaydim sag salim baska birsey istemiyorum.

Evet canım 37 haftadan önce doğan tüm bebeklere yapılıyor.Doğumdan sonraki ilk Rop 28.gününde canım.Sonra 2 haftada bir kontorle çağırıyorlar. Her göz doktoru yapmıyor zaten Rıp konusunda uzman olması lazım.

Amazondan ilk defa alışveriş yapacakların işine yarar belki

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-23-18-15-47-964_com.instagram.android.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 48
Ay elle döndureceklerse ne guzel. Burdaki doktorum hic oyle bisey demedi

İşte onu cahillik sanıyorlar ama asıl cahillik bilmiyorum diyememek

Bize hiçbir bilgi vermediler de kendi kendimize yarın götürecektik yarın 18 günlük oluyor o halde gitmeyelim mi size kim dedi 28.günde gideceğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…