Barkod numarasıyla ASM nın kendi sitesinden takip ediyorum e nabız a çok geç düşüyor Dr umda barkoddan bakabilirsin dedi kaç gibi çıkar merak ediyorumBana da oyle demişlerdi ama yine bi saat 3 gibi ara demişti aile hekimi ..aile hekimi sonucu açmadan e nabiza düşmüyor sanirim..ben aradim 3 gibi aile hekimini bakayım bir dedi cikmisti
Sağlık ocağındamı verdiniz kanı bende bugün verdim acaba o dediğiniz siteyi nasıl bulabilirimBarkod numarasıyla ASM nın kendi sitesinden takip ediyorum e nabız a çok geç düşüyor Dr umda barkoddan bakabilirsin dedi kaç gibi çıkar merak ediyorum
Doğrudur o zaman ben barkod almamıştım ama saat 3 4 gibi bakın bir ya cikmis olabilir belkiBarkod numarasıyla ASM nın kendi sitesinden takip ediyorum e nabız a çok geç düşüyor Dr umda barkoddan bakabilirsin dedi kaç gibi çıkar merak ediyorum
Bi dr gorundunuzmu bugun geç olmadan gidin bence eğer kanama durmuyorsa@calikusu_ist N nesli8994 merhaba kızlar mesajlarınıza baktımda benimde cuma akşamı kanamam oldu o günden sonrada hep kahverengi lekelenmem var bi türlü durmak bilmiyo benimde kese etrafında kanama felan görülmedi neden oldu hiç anlamıyorum
merhaba, tsh önemli mi 1.84 çıkmış hamilelikte yapılan testte yüksek mi olmalı. ne işe yarıyor tsh.Canım benim tsh s
Canım benimde tsh sonucu 3.2 çıkmış sonucu doktora göstermedim hamileliğimi öğrendiğimde 2.47 di
E nabizdan ertesi gün sabah cikio .ama bi keresinde öğlen çıkmıştı benim siz arada bakinBugün sabah sağlık ocağında kan verdim sonuçlar ertesi gün öğleden sonra diyorlar da acaba internet sayfasından takip etsem daha erken çıkar mı ? Bilen var mı?
Niye tekrar kan verdin canım keseyi görmüştün sen .Sağlık ocağındamı verdiniz kanı bende bugün verdim acaba o dediğiniz siteyi nasıl bulabilirim
Bana günde 1ttane dedi ya endiselenmemek elde değildi korkuyorumBen gunde 5 adet progestan kullaniyorum bende az once baktim yine geldi hatta her silisimde geldi doktorum endiselenme diyor ama elde degil maalesef
Kaç haftalık bebisinizBen gunde 5 adet progestan kullaniyorum bende az once baktim yine geldi hatta her silisimde geldi doktorum endiselenme diyor ama elde degil maalesef
Doktora gittim kırmızı ve agrılı olmadıkça normal diyoBi dr gorundunuzmu bugun geç olmadan gidin bence eğer kanama durmuyorsa
Bana günde 1ttane dedi ya endiselenmemek elde değildi korkuyorum
Ben normaldede kullanıyodum tüp bebek oldugu için günde 4 tane alıyodum ama artık azaltıcaktık bu olay olunca 1 tane daha ekledi doktorum bugün 6+1 olduk benim çift transfer oldu ikiside tuttu pazarteside kalp atısı için randevum varKaç haftalık bebisiniz
Aynen bazen hasirirken bı yanma oluyor ki eski sezaryan dikisimde anlatamam 1 dk kendime gelemedim geçen.bide hapşırık çoğaldı burun tıkanıklığı hasta değilim ama.cok sık hapsiriyoeum özellikle aksamlariKızlar merhabalar,
Öksürürken ya da hapşururken kasıklarımda batma oluyor, sizlerde oluyor mu?
ALLAH razı olsun canım tabi ki hep dualarımızdasınız RABBİM kimsenin kucağını bol bırakmasın kimseye evlat hasreti çektirmesin amiinnPapatyamelo canım bende totem yaptım Aralık annesi olarak bu gruba gelecem inşallah dualarım karşılık bulur bu ay arada bir gelip neler konuştuğunuzu okuyorum sizlerin de sağlıklı ilerler inşallah gebelikleriniz bana da dua edin olur mu üç buçuk yıldır uğraşıyorum bekliyorum sabırla
Sağlık ocağı istedi canım vitaminlere guatıra açlık kan şekerine falan bakmak için,onları isterken hcg de istemişNiye tekrar kan verdin canım keseyi görmüştün sen .
Yaaa Amin kuzum inşallah çoook teşekkür ederimALLAH razı olsun canım tabi ki hep dualarımızdasınız RABBİM kimsenin kucağını bol bırakmasın kimseye evlat hasreti çektirmesin amiinnhadi bakalım totemine katkıda bulunayım en başa ekliyorum listenin ALLAHın izniyle bebiş bu ay gelicek sana
Ah amin hayirla kolaylıkla guzellikle nasip olsun tez zamandaPapatyamelo canım bende totem yaptım Aralık annesi olarak bu gruba gelecem inşallah dualarım karşılık bulur bu ay arada bir gelip neler konuştuğunuzu okuyorum sizlerin de sağlıklı ilerler inşallah gebelikleriniz bana da dua edin olur mu üç buçuk yıldır uğraşıyorum bekliyorum sabırla
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederimAh amin hayirla kolaylıkla guzellikle nasip olsun tez zamanda
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sanada isteyen herkese nasip eylesin inşallah canımPapatyamelo canım bende totem yaptım Aralık annesi olarak bu gruba gelecem inşallah dualarım karşılık bulur bu ay arada bir gelip neler konuştuğunuzu okuyorum sizlerin de sağlıklı ilerler inşallah gebelikleriniz bana da dua edin olur mu üç buçuk yıldır uğraşıyorum bekliyorum sabırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?