2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da oyle demişlerdi ama yine bi saat 3 gibi ara demişti aile hekimi ..aile hekimi sonucu açmadan e nabiza düşmüyor sanirim..ben aradim 3 gibi aile hekimini bakayım bir dedi cikmisti
Barkod numarasıyla ASM nın kendi sitesinden takip ediyorum e nabız a çok geç düşüyor Dr umda barkoddan bakabilirsin dedi kaç gibi çıkar merak ediyorum

Barkod numarasıyla ASM nın kendi sitesinden takip ediyorum e nabız a çok geç düşüyor Dr umda barkoddan bakabilirsin dedi kaç gibi çıkar merak ediyorum
Sağlık ocağındamı verdiniz kanı bende bugün verdim acaba o dediğiniz siteyi nasıl bulabilirim

Doğrudur o zaman ben barkod almamıştım ama saat 3 4 gibi bakın bir ya cikmis olabilir belki

Bi dr gorundunuzmu bugun geç olmadan gidin bence eğer kanama durmuyorsa

Bugün sabah sağlık ocağında kan verdim sonuçlar ertesi gün öğleden sonra diyorlar da acaba internet sayfasından takip etsem daha erken çıkar mı ? Bilen var mı?
E nabizdan ertesi gün sabah cikio .ama bi keresinde öğlen çıkmıştı benim siz arada bakin

Bi dr gorundunuzmu bugun geç olmadan gidin bence eğer kanama durmuyorsa
Doktora gittim kırmızı ve agrılı olmadıkça normal diyo
İlk kanama oldugu gün gitmiştim zaten o gün detaylı muane oldum o günde bi sorun göremişti en fazla kılcar damar çatlamıstır dedi

Bana günde 1ttane dedi ya endiselenmemek elde değildi korkuyorum
Kaç haftalık bebisiniz
Ben normaldede kullanıyodum tüp bebek oldugu için günde 4 tane alıyodum ama artık azaltıcaktık bu olay olunca 1 tane daha ekledi doktorum bugün 6+1 olduk benim çift transfer oldu ikiside tuttu pazarteside kalp atısı için randevum var

Papatyamelo canım bende totem yaptım Aralık annesi olarak bu gruba gelecem inşallah dualarım karşılık bulur bu ay arada bir gelip neler konuştuğunuzu okuyorum sizlerin de sağlıklı ilerler inşallah gebelikleriniz bana da dua edin olur mu üç buçuk yıldır uğraşıyorum bekliyorum sabırla

Kızlar merhabalar,

Öksürürken ya da hapşururken kasıklarımda batma oluyor, sizlerde oluyor mu?
Aynen bazen hasirirken bı yanma oluyor ki eski sezaryan dikisimde anlatamam 1 dk kendime gelemedim geçen.bide hapşırık çoğaldı burun tıkanıklığı hasta değilim ama.cok sık hapsiriyoeum özellikle aksamlari

ALLAH razı olsun canım tabi ki hep dualarımızdasınız RABBİM kimsenin kucağını bol bırakmasın kimseye evlat hasreti çektirmesin amiinn hadi bakalım totemine katkıda bulunayım en başa ekliyorum listenin ALLAHın izniyle bebiş bu ay gelicek sana

Yaaa Amin kuzum inşallah çoook teşekkür ederim

Ah amin hayirla kolaylıkla guzellikle nasip olsun tez zamanda

Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sanada isteyen herkese nasip eylesin inşallah canım

Kızlar bulantılarım başladı herşy kokuyor afedersiniz ishalde oldum su içmem gerekiyor içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…