Amanın Rabbim güzel kavuşmalar kucaklaşmalar nasip etsin
Asla akıl vermek karışmak değil niyetim ama bence istemiyorsan kabul etme çünkü ciddi riskleri varmışhayır doktor dedi 38 i doldururuz baktık dönmedi biz döndürürüz dedi 9 da randevum var dönmediğine eminim bakalım ne diyecek
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
Sağlıkla al kuzum kucağına iyi haberlerini bekliyoruz
Allahım kurtarsın inşallah sağlıkla gelsin bebiş
Günaydın canımGunaydinlar
Korkma canım anlık olcak ve bitecek öncesini mi çekmek istersin sonrasını mı doğum bu iki türlü de zor hangisi kolay ki yalancı sancı gelmiştir gecen bana da oldu kesin bısey gelcek dedim gelmedi 1.5 saat sancı cektim dinlenince geçti bel den omirilik den kasıklarıma yayılan bi sancı yüzün gözün sekli bozuluyo ama olcak kendi kendini korkutmaKızlar günaydın dun gece öyle bir ağrı yaşadım ki dogurcam sandım inanilmaz bir ağrı bele bacağa vuran 20 dk geçmedi sancı olsa aralıklarla gelir dediler, normal ağrı buysa sancı nasıldır kim bilir öyle korktum ki hastaneye gidemedim dogurturlar diye çok kötü psikolojim bozuldu bebeğin hareketleri iyi su an biraz aşağıda hissediyorum sanırım indi iyice onun ağrısını yaşadım normal doğum olabilir mi tereddütüm dünkü ağrıyı yaşayana kadarmış gerçekten şu an öyle netim ki sezeryan konusunda
Doğurduysa bile illa ki yazacaktırH a p p y den haber alabilen var mı o da doğuma gitti galiba en son akıntı geldi yazmiş doğurmaktan falan bahsetmiş son mesajları o
Tabi öyle de merak ediyorum naptı nasıl diye bakalım.Doğurduysa bile illa ki yazacaktırfırsat bulunca
Tekrar merhaba kızlar, dün öğlen kuzularım ile kavuştuk şükürler olsun. Çociklerimin biri 2100gr diğeri 1700gr doğdu, ikisi de küvözde fakat istediğimizde kendilerini görebiliyor ve kucaklaşabiliyoruz, genel durumları iyibüyümelerini bekleyeceğiz birazcık daha
Ben epidural sezeryan oldum, dün ağrı kesici etkisi ile daha rahattı bugün bir tık daha ağrılı ama dün ameliyat olmuş herkes gibi desem yeri tabiki, sizi korkutmasın yani o kesinlikle.
Sütüm az az da olsa ilk sağımda gelmeye başladı şükürler olsun. Yarın bestlak ile de destekleyeceğim inşallah daha da artar
Hayırlı uğurlu olsun kızlarSelam kızlar, çok şükür perşembe günü doğum yaptım Cuma günü evimize çıktık. 36+5 de doğmuş oldu oğlum Göktuğ. 2750 gr 47 cm doğdubirkaç tavsiyem olacak sizlere naçizane. Sezeryanla spinal doğum yaptım, bi sorun yaşamadım çok şükür, birseyler icmenize izin verildiğinde sade nescafe ve bitter çikolata tüketin ve bol su için baş agriniz olmaması için. Lohusa takımlarınız yanlardan düğmeli değilse pile gibi kesik model oluyor ya meme hizasında ondansa eger valizinizden çıkarın atın işkence resmen. Zaten süt tam anlamıyla gelmemiş oluyor memeye tutturmak zor oluyor o hepten zorlaştırıyor. Benim gibi ilk hamileliginiz ise kesinlikle yanınızda bakiminiz için birileri olsun. Ben idare ederim diye düşünmeyin öyle bir dünya yok malesef. Zaten eğilip kalkmakta zorlanıyor afedersiniz camasirinizi bile giyemez oluyorsunuz. Ve depend çok işe yarıyor
Canim duzenli takip edemiyorum ay heyecanlandim valla bu sureci hep beraber paylastik. Burada dogan bebisler hepimizin
Sağlıkla kavuşun inşallah canım
35+0 oldum ama doğum şeklim belli değil henüzKacinci haftadasin
En son ben doğuracağım sanirim
34+4 benim haftam
Oncelikle tebrik ederim gule gulw buyut yavrunu :)Selam kızlar, çok şükür perşembe günü doğum yaptım Cuma günü evimize çıktık. 36+5 de doğmuş oldu oğlum Göktuğ. 2750 gr 47 cm doğdubirkaç tavsiyem olacak sizlere naçizane. Sezeryanla spinal doğum yaptım, bi sorun yaşamadım çok şükür, birseyler icmenize izin verildiğinde sade nescafe ve bitter çikolata tüketin ve bol su için baş agriniz olmaması için. Lohusa takımlarınız yanlardan düğmeli değilse pile gibi kesik model oluyor ya meme hizasında ondansa eger valizinizden çıkarın atın işkence resmen. Zaten süt tam anlamıyla gelmemiş oluyor memeye tutturmak zor oluyor o hepten zorlaştırıyor. Benim gibi ilk hamileliginiz ise kesinlikle yanınızda bakiminiz için birileri olsun. Ben idare ederim diye düşünmeyin öyle bir dünya yok malesef. Zaten eğilip kalkmakta zorlanıyor afedersiniz camasirinizi bile giyemez oluyorsunuz. Ve depend çok işe yarıyor
Benim bebis asagi donmedi ki normali dusunebilelil ;( ilki normal dogumdu bunu da oyle istiyorum ama dönmezse sezrryan olacak su an makat gelisti civcivim35+0 oldum ama doğum şeklim belli değil henüzDoktorum miyomları da alalım diyerek kesmek istiyor Ben normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorum. Sağlıkla gelsin kuzular, öyle veya böyle çıkacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?