2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar günaydın dun gece öyle bir ağrı yaşadım ki dogurcam sandım inanilmaz bir ağrı bele bacağa vuran 20 dk geçmedi sancı olsa aralıklarla gelir dediler, normal ağrı buysa sancı nasıldır kim bilir öyle korktum ki hastaneye gidemedim dogurturlar diye çok kötü psikolojim bozuldu bebeğin hareketleri iyi su an biraz aşağıda hissediyorum sanırım indi iyice onun ağrısını yaşadım normal doğum olabilir mi tereddütüm dünkü ağrıyı yaşayana kadarmış gerçekten şu an öyle netim ki sezeryan konusunda

Korkma canım anlık olcak ve bitecek öncesini mi çekmek istersin sonrasını mı doğum bu iki türlü de zor hangisi kolay ki yalancı sancı gelmiştir gecen bana da oldu kesin bısey gelcek dedim gelmedi 1.5 saat sancı cektim dinlenince geçti bel den omirilik den kasıklarıma yayılan bi sancı yüzün gözün sekli bozuluyo ama olcak kendi kendini korkutma

Hayırlı uğurlu olsun kızlar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin güzel ömürleri olsun inşallah bebişlerinizin

Kizlar bende de bazen belimden bir yer ayrilmis gibi sızı agri oluyo ki bu zamana dek bel agrim hemen hemen hic olmadi. Aramizda kimler normal dpgum yapti su zamana dek?

Oncelikle tebrik ederim gule gulw buyut yavrunu :)
Bebegin küvozde degil dimi? Kilosu da iyiymis massllah

35+0 oldum ama doğum şeklim belli değil henüz Doktorum miyomları da alalım diyerek kesmek istiyor Ben normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorum. Sağlıkla gelsin kuzular, öyle veya böyle çıkacaklar
Benim bebis asagi donmedi ki normali dusunebilelil ;( ilki normal dogumdu bunu da oyle istiyorum ama dönmezse sezrryan olacak su an makat gelisti civcivim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…