2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ki 16 mm canım sol böbrek doğumdan sonra müdahale gerekebilir diyorlar… yarın tekrar kontrolüm var umarım büyümemiştir, sizinki kaç mm acaba

Benim bebegime gecen hafta 34+1iken 2800 gr dedi doktor ama yanilma payi olabiliyor olmaya dabiliyor. Ilk hamileligimde tam ultrwson kilosuyla dogmustu

Evet canım Salı günü yaptıracağım ben de. 28.gün yapılması gerekiyor maksimum 1aylık olana kadar diye biliyorum kritik günü var geçersen yapacak bir şey kalmıyor örnekleri çok var malesef. Ben 29.günlerinde gideceğim 28.günlerinde poliklinik yoktu malesef. Çok korkunç geliyor video izleme hatasında bulundum malesef oturdum ağladım ama yapılmak zorunda. Hiç bir bebekte sorun çıkmaz inşallah hepsi çok sağlıklı olsun

Benim bebis asagi donmedi ki normali dusunebilelil ;( ilki normal dogumdu bunu da oyle istiyorum ama dönmezse sezrryan olacak su an makat gelisti civcivim
Benimkinin kafası aşağıda ama doktor ona güvenme kafası büyük olan bebekler bazen kanala sığmayacak ise geri dönüyor dedi. Normal doğum yüzde yüz kesisiz olsa isterdim ama oradan dikiş korkutuyor beni. Bebişler için en iyi doğum neyse o olsun, kesi mesi çekeceğiz. Daha vaktimiz var ama döner belki, umudunu yitirme.

Gözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Her bebekte mi yapılan bir muayene yoksa erken doğan bebeklerde mi yapılan bir muayene mi umarım sonuçlarınız iyi çıkar

Benim ki 16 mm canım sol böbrek doğumdan sonra müdahale gerekebilir diyorlar… yarın tekrar kontrolüm var umarım büyümemiştir, sizinki kaç mm acaba
Benimki 10 mm altındaydı. İkisinde de genişleme vardı. Doktor takip edilecek dedi, arada soruyorum. Gerekli takip yapılırsa ve çocuk doktoru bilgilendirilirse çok endişe edilecek bir şey değil diye aktardı bana. İnşallah sıkıntısız kendiliğinden geçer tatlım.

Benim doktorum da bebeğin kafası büyük olduğun da dazla kesik atmak zorunda kalıyoruz. Bu da annenin ileriki sağlığı için iyi olmuyor demişti sağlık derken diye sorduğum da vajimal sarkmalar ve idrar tutmama demişti. Anne ve bebek için hangisi en sağlıklı ise öyle doğsunlar

Günaydın kızlar iki gündür giremedim baya yazı birikmiş hepsini okuyamadım. Doğum yapanlar olduysa arada kaçırdığım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Benim de bu hafta kontrolüm var suyum azdı inşallah düzelmiştir. Onun dışında düz şekilde oturamıyorum kemiğim çok ağrıyor bu zamanlarda normaldir heralde diye düşünmek istiyorum

Her bebekte mi yapılan bir muayene yoksa erken doğan bebeklerde mi yapılan bir muayene mi umarım sonuçlarınız iyi çıkar
Teşekkür ederim canım inşallah
Premetüre Yoğun bakımda kalan bebeklere yapılıyor canım. Gözdeki kılcal damarlar orada verilen oksijene maruz kalınca tıkanabiliyormuş ya da gelişmiyormuş ve tedavi edilmezse körlük oluyormuş Allah korusun. Kritik gün sayısı varmış bunun için de. Arkadaşımın bebeği 1,5yaşında hala tedavi için gidiyor geliyor 28.gün gitmişlerdi ve bir gün geç kalmış olsaydınız bebek kör olacakmış demişlerdi ben de baya panik yapıyorum o yüzden günğ geçirmemek için ama 28e ayarlayamadık sorun olmaz dediler hep bir aylık bakıyoruz dediler hatta.

Kuzum aralıksız mi geldi sana da ağrı nasıl oluyor öyle ya çok korkunçtu ama hic gecmeden sürekli devam etti annem sancı olsa kesilir tekrar vurur dedi yani anlık rahatlama olur dedi ne oturabildim ne kalkabildim hic bir ağrıya benzemiyordu sonra şiddeti geçince adet sancısına dondu sonra tamamen geçti

Devlet hastaneleri epidural normal dogum yapiyor mu bilem vqr mi? Doktora bi turlu sormak kismet olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…