2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Vurup geçiyo canım arada nefes alma payı var annen dogru demiş omirilik den giriyo bel çukurundan kasıklarına yayılıyo adet sancısını az daha şiddetlisi o arada karnın sertlesiyo cocuk toplanıyo geri salıyo sanki karnını içerden biri kemerle sıkıyomus gibi bi his oyle tarif edeyim 1.5 saat oldu bana o gecen dedim ya nişan gelecek ya bısey olcak uzandım gectı

Devlet hastaneleri epidural normal dogum yapiyor mu bilem vqr mi? Doktora bi turlu sormak kismet olmadi.
Üniversite hastanesinde prof normal doğum nasip olursa insallah olcak ama epidural normal yaptırmadığını kasılmayı hissetmek gerektiğini söyledi epidural verirsem sezeryan olursun sen bitki gibi yatıcaksın cocugu ben mi dogurcam dedi halbu ki prenses dogum diyolar aslında anlamıştır da işine gelmemiştir diye düşünüyorum

Benim ilk oğlum benim sitres yapmam sonucu cıktı kanaldan kurban bayramına denk geldi doktorum izindeydi ne yapcam ben ya doğarsa diye sıkıntıya girdim cocuk kanaldan cıktı kafa yukardaydı bide zaten kaka yapmıs haraketsiz diye gittik apar topar sezeryana alındım

Kızlar günaydın bu gıcık perine masajini kolaylıkla yapabilen varsa tüyo versin tek başıma doğru düzgün yapamadım eşim ben de yapamam diyo sinir ediyo beni. Hele bir dikiş atsınlar bana burnundan getirecem

Teşekkür ederim Ben de 20 adet koyayım o zaman, ne olur ne olmaz.
Sezeryan iki gece kalmak, gunde 6-7 kirletse diye hesap ediyorlar ama hemsireler de kendi malzemelerinden kullaniyorlarmis. En kotu geri getiririz. Ben yanima iki-uc kirli poseti de aldim. Bir de kalan malzemeler icin ekstra poset.

Yüzüm ilk aylarda aşırı sivilcelerim bozulmuştu sonra çok güzeldi , şimdi tekrar bozuldu Doğum yaklaştıkça yüzüme mi vuruyor ki

Kaka yaptıktan ne kadar sonra fark ettiniz? O hareketlerde azalma dediğin ne kadarlık bir süreydi yani? Benim de en çok korktuğun şeylerden biri odur. Strese girer kaka yapar fark etmem vs.

kızlar 6-7 kasım gibi sezaryen olabilir. ben çok değişik duygular içindeyim. korku heyecan stres mutluluk hepsi bi arada. çok garip hepsini aynı anda yaşıyorum. bu arada 36+4 te 2600 çıktı kilosu. az kilo almış dedi doktorum

Herkese gunaydin, dogum yapmis guzel annelere kolayliklar dilerim. Doguma giden tatli hamislere de saglikla bebislerini kucaklarina almalalarini dilerim. Benim gibi bekleyenlere de kolaylik Aylardir buradan birbirimize destek olduk, tavsiyeler verdik, nesemizi de uzuntumuzu de paylastik. Iyiki varsiniz :)
Ben bugun aile hekimine gittim, mide bulantimdan dolayi. Idrar ornegi aldilar. Enfeksiyon ve protein her ihtimale karsi bakacaklar. Yarin da NST'ye giriyorum kendi doktorumda. Dua ediyorum vaktinde gelsin, erken supriz olmasin diye.

Benim de 7. Daha vakit var, son haftalarda da hizla kilo aliyorlar. Endiseniz olmasin.

tek elle yetişebiliyorum ikisi asla yetişmiyor onda da tek parmak sadece. Eşim yaparken de aynı şekilde yine tek parmak.. Ama her şekilde benim canım yanıyor. O yüzden bırakmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…