- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Vurup geçiyo canım arada nefes alma payı var annen dogru demiş omirilik den giriyo bel çukurundan kasıklarına yayılıyo adet sancısını az daha şiddetlisi o arada karnın sertlesiyo cocuk toplanıyo geri salıyo sanki karnını içerden biri kemerle sıkıyomus gibi bi his oyle tarif edeyim 1.5 saat oldu bana o gecen dedim ya nişan gelecek ya bısey olcak uzandım gectıKuzum aralıksız mi geldi sana da ağrı nasıl oluyor öyle ya çok korkunçtu ama hic gecmeden sürekli devam etti annem sancı olsa kesilir tekrar vurur dedi yani anlık rahatlama olur dedi ne oturabildim ne kalkabildim hic bir ağrıya benzemiyordu sonra şiddeti geçince adet sancısına dondu sonra tamamen geçti
Üniversite hastanesinde prof normal doğum nasip olursa insallah olcak ama epidural normal yaptırmadığını kasılmayı hissetmek gerektiğini söyledi epidural verirsem sezeryan olursun sen bitki gibi yatıcaksın cocugu ben mi dogurcam dediDevlet hastaneleri epidural normal dogum yapiyor mu bilem vqr mi? Doktora bi turlu sormak kismet olmadi.
Ben suan 40 ı dolduruyorum aman sus 41 neAramizda 42. Haftalara kalan olur mu merak ediyorum :))))
Epidural yapıyorlarmış canım ben sormuştum devlette yapacağım doğumumu nasipseDevlet hastaneleri epidural normal dogum yapiyor mu bilem vqr mi? Doktora bi turlu sormak kismet olmadi.
Benim ilk oğlum benim sitres yapmam sonucu cıktı kanaldan kurban bayramına denk geldi doktorum izindeydi ne yapcam ben ya doğarsa diye sıkıntıya girdim cocuk kanaldan cıktı kafa yukardaydı bide zaten kaka yapmıs haraketsiz diye gittik apar topar sezeryana alındımBenimkinin kafası aşağıda ama doktor ona güvenme kafası büyük olan bebekler bazen kanala sığmayacak ise geri dönüyor dedi. Normal doğum yüzde yüz kesisiz olsa isterdim ama oradan dikiş korkutuyor beni. Bebişler için en iyi doğum neyse o olsun, kesi mesi çekeceğiz. Daha vaktimiz var ama döner belki, umudunu yitirme.
Sezeryan iki gece kalmak, gunde 6-7 kirletse diye hesap ediyorlar ama hemsireler de kendi malzemelerinden kullaniyorlarmis. En kotu geri getiririz. Ben yanima iki-uc kirli poseti de aldim. Bir de kalan malzemeler icin ekstra poset.Teşekkür ederimBen de 20 adet koyayım o zaman, ne olur ne olmaz.
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Bende de ayni sekilde. Hem kendi doktorum hem aile hekimine soyledim. Idrar testi istedi doktorum, aile hekimi de evet dedi. Bu sabah verdim, bakalim ne cikacak.Midem felâket bozuk ve felaket terliyorumuykular bugünde haram
Cok guzel haberlerle donun insallah. Bebisiniz, siz ve esiniz saglikla ve huzurla evinize donun :)İnşallah canımay evet hala ayaktayız annemle
Ay guzel anne :) Hadi simdiden gozunuz aydin :)
yaaa nasıl heyecanlı. sağ salim kucağına al inşallah canım
Benim ilk oğlum benim sitres yapmam sonucu cıktı kanaldan kurban bayramına denk geldi doktorum izindeydi ne yapcam ben ya doğarsa diye sıkıntıya girdim cocuk kanaldan cıktı kafa yukardaydı bide zaten kaka yapmıs haraketsiz diye gittik apar topar sezeryana alındım
Benim de 7. Daha vakit var, son haftalarda da hizla kilo aliyorlar. Endiseniz olmasin.kızlar 6-7 kasım gibi sezaryen olabilir. ben çok değişik duygular içindeyim. korku heyecan stres mutluluk hepsi bi arada. çok garip hepsini aynı anda yaşıyorum. bu arada 36+4 te 2600 çıktı kilosu. az kilo almış dedi doktorum
öyle mi dersin. alır dimi yaaaBenim de 7. Daha vakit var, son haftalarda da hizla kilo aliyorlar. Endiseniz olmasin.
Kızlar günaydın bu gıcık perine masajini kolaylıkla yapabilen varsa tüyo versin tek başıma doğru düzgün yapamadımeşim ben de yapamam diyo sinir ediyo beni. Hele bir dikiş atsınlar bana burnundan getirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?