2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben genel olarak tezcanli bir insanım güzel şeyler hemen olsun kafasindayim ara geçişi hiç düşünmüyorum mesela normalmiş sezaryenmis kafamda sorgulamıyorum tek gayem minisimi öpüp koklamak

Canım seninle neredeyse aynıyız. Ben de yarın 34+5 olacağım doktor kontrolüm var sana değerleri yazarım. Ama bana gayet iyi geldi 2700. Aksilik olmazsa ben de ara tatilde doğum yapacağım.

Canım benimki de sünger formunda. Bu biraz fazla hareketli görünüyor. Dediğin gibi battaniye ile düzeltip kullanmakta fayda var bence.
Hangi çayı aldınız kızlar kafam karışık son alışverişimi yapıyım

Bu arada ilk cocugumda still tee kullanmistim sutu cok arttiriyor gercekten.
Kimyonlu olan ise gaz olmamasi icin kullaniliyor aslinda ikisinin kullanim amaci farkli.
11K ben de kimyon ve rezene gaz için still tea süt için diye biliyorum. Atill teayi yorumlarda çok övmüşlerdi onu hatırlıyorum. Bir de bestlak damla kesinlikle övülüyor yorum ve forumalarda.

Elyaf gibi evet fazla yumuşak geldi içi, alıp kaldırmıştık ta Temmuz’da şimdi geri de almazlar mecbur içine battaniye falan kullanacağım zaten 1-2 ay kullanılacak bişeymiş moralim bozuldu
Canım geri alırlar fişi varsa tabi bimde urun iade suresi yok sitesinde iade politikası yazıyor ekran görüntüsünü alıp gitmiştim ben bi kere hediye diye almıştım bi turlu veremedim bebek eşyasıydi o da baya da zaman geçmişti üstünden hic sorgulamamislardi yumuşak yerlere yatırmayın deniyor görüntüsü de çok sağlıklı gelmedi bana da

Erkek anneleri maşallah doğurdu hep topikte erken doğan kız bebek görmedim ya da ben fark edemedim ilk sayfaya bakmam lazım bi de kızlar aceleci olur derlerdi. Şu su gele olayı beni biraz fena yapıyor Dışarıda gelirse naparım diyorum. Senin paşa küçükse anlar mı etkilenir mi bilmiyorum inşallah evde ve yanımızda birileri varken gelir Yoksa etrafın bakışlarını hayal ettikçe

Her insanın bünyesi aynı değil canım ağrı eşiğin düşüktür. Korse giymende çok iyi olmuş ben normal de olsa sezaryen de olsa hemen korse giymeyi planlıyorum. Rabbim tez zamanda seni de dimdik ayağa kaldırsın acılarını dindirsin

Hay sen çok yaşa canımben de baktım sitesinde yazıyor süresiz iade edebilirsiniz diye.. içime sinmedi kesinlikle geri vereceğim

Oy maşallah canım gözün aydın olsun darısı başımıza Damlayı söylediğin iyi oldu benim yoktu alayım hemen.

ekim annelerinde bir arkadas sezeryan istedigi halde 39 dan once yapmamisti dr u. aslinda dogrusunu yapiyorlar ama bizde artik agri sizi endise fln derken dayanamiyoruz son zamanlara yaklastikca
Aynen 1 gün 1 gündür diyorlar da 37 den sonra prematüre bile sayılmıyor.
Aynen canım bende 38 den önce doğurmak istemiyorum ama çok geciksinde istemiyorum kilo alırsa zorlanırım diye
Hayırlısı ne ise o olsun yeni nesil bize seçtirmiyor kendileri seçiyorlar gelecekleri anı genelde sezaryen gün alıp günü gelmeden doğuma giren çok oldu
Dışarıda 3 saat buz dolabinda 3 gün buzlukta 3 ay . Diye biliyorum de
Doğumdan bi süre sonra bende dolaba atcam ama ilk sütleri atmıcam o yüzden bakmadım

Kızlar belki gözünden kaçan olabilir, beneğimize ne almalıyız sayfasında şöyle bir liste yapmışlar. Belki işinize yarar. Emzirme pompası alacağım da philips tekli elektrikli düşünüyorum. İki model arasında kaldım. Biri 1400 diğeri 2100, 2100 olanı almaya gerek var mı bilemedim. Bakıyorum öyle ürünlere. Almışken de iyi bişey olsun istiyorum, hem bekletmesin hem canımı acıtmasın hemde uzun ömürlü olsun iki gün sonra çekişi azalmasın yeniden almak zorunda kalmayayım fiyatlar artıyor sürekli.

Ay evet yeni fobim ev haricinde bir yerde suyumun gelmesi dışarda yürüyüşe çıkmaya korkuyorum

Meraba .bugün kontrolüm vardı bebeğim hiiic kilo almamis 2400olmus . Doktor yatış verdi ne yapılacak bilemedim. Fakat marjinal durumum duzelmus çok şaşırdım sevndim fakat bebeğim kilo almiyo üç hafta geri dedi doktor ... Nolcak bilemedim

He ya ben de erken gelir falan diyordum kız olduğu için ama üşengeç çıktı gelmedi bir türlü, keyfî yerinde sanırım İlkinde yatakta uzanırken gelmişti ve eşim vardı sadece yanımda ama evet dışarıda gelmesi gerçekten kötü ve şok edici olurdu 2.5 yaşında geçen durduk yere sağ gözüm yaşardı anne bu ne diye geldi, ağlıyor diye sildi yaşı kuzum benim. Her ne kadar doğumun kendi başlamasını istesem de oğlum da yanımda olduğu için kontrollü başlaması daha iyi olacak sanırım onun da etkilenmemesi için hassas bir çocuk çünkü. Hangi şekilde daha hayırlı olacaksa öyle gelsin diye dua ediyorum sürekli

Gece gece acıkanlar burada mı ? Mide yanması var bugün bende, bişeyler denedim hafifletti ama tekrarlasın istemiyorum, acıktım da, ne yesem ki ya gece gece
Hamile kaldığından beri gece her uyandığımda bişeyler atıştırmazsam uyuyamıyorum. Çok şükür ki günümüz azaldı

En güzel ve en doğru şekilde gelsinler. Çocukta olsalar her şeyin farkındalar umarım süreci içinden geldiği gibi atlatırsın

1 aydir tartilmiyordum 9 kilo almisim toplamda. Bebis 3 kg zaten, rahim agirligi, su ,plasenta derken(şişligim yok) herhalde kendime 3 kilo falan almisim.
Ben çok kilo aldım çok dikkat ettiğim halde. Hamile kaldığından bu yana 20 kilo aldım doktorum ödemim çok olduğunu aslında benim kilo almadığımı söylese de bu durum beni biraz etkiledi

Bestlak alıyorum gümüş kapak bide bu çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…