Ben genel olarak tezcanli bir insanım güzel şeyler hemen olsun kafasindayim ara geçişi hiç düşünmüyorum mesela normalmiş sezaryenmis kafamda sorgulamıyorum tek gayem minisimi öpüp koklamakEvaante psikolojini çok takdir ediyorum, bende son haftalar geldikçe böyle bırakamama hali başladı, normalden ayrı sezeryandan ayrı korkuyorum, ama kendim için değil, bebekten yana, bugün kontrolüm var, atlatırsam rahatlayacağım sanırım.
@Spicelover senin gibiyim, bir duygusallıklar bir duygusallıklar….
Bakalim canim kalsin biraz daha diye yatiyorum 5.gunum bugunAa aslinda 3 cm acilma iyi. Dogumun 1 haftayi bulmaz ?
Canım seninle neredeyse aynıyız. Ben de yarın 34+5 olacağım doktor kontrolüm var sana değerleri yazarım. Ama bana gayet iyi geldi 2700. Aksilik olmazsa ben de ara tatilde doğum yapacağım.Kizlar simdi geldim kontrolden
Cok şükür hersey yolunda
Bebek 2.700 olmus tam 34+6 olduk bugun
Haftalik olacak artik kontroller
Genel anesteziyi istemedi tehlikeleri daha cokmus bebek icin
Sana uyku ilacı veririz endişelenme dedi
Esimin girmesine izin yok
Sizce kilosu iyi mi bu sefer cok almamış sanki
Dogum için ara tatili istedigimi soyledim olabilir dedi bakalim belki 14 kasim olabilir
Canım benimki de sünger formunda. Bu biraz fazla hareketli görünüyor. Dediğin gibi battaniye ile düzeltip kullanmakta fayda var bence.Kızlar sizin aldığınız anakucağı nasıl formu falan?
Ben bunu BİM’den almıştım şimdi güneşlendireyim diye çıkardım ama yapısını beğenmedim ya lümbür lümbür bişey bebek için uygun mu bilemedim fikir verin lütfen
Hangi çayı aldınız kızlar kafam karışık son alışverişimi yapıyım
Bu arada ilk cocugumda still tee kullanmistim sutu cok arttiriyor gercekten.
Kimyonlu olan ise gaz olmamasi icin kullaniliyor aslinda ikisinin kullanim amaci farkli.
Canım geri alırlar fişi varsa tabi bimde urun iade suresi yok sitesinde iade politikası yazıyor ekran görüntüsünü alıp gitmiştim ben bi kere hediye diye almıştım bi turlu veremedim bebek eşyasıydi o da baya da zaman geçmişti üstünden hic sorgulamamislardi yumuşak yerlere yatırmayın deniyor görüntüsü de çok sağlıklı gelmedi bana daElyaf gibi evet fazla yumuşak geldi içi, alıp kaldırmıştık ta Temmuz’da şimdi geri de almazlar mecbur içine battaniye falan kullanacağım zaten 1-2 ay kullanılacak bişeymiş moralim bozuldu
Erkek anneleri maşallahBen de sürekli bunu düşünüyorum hayır bir de benim yanımda oğlum da var inşallah yanımda biri varken olur diyorum. Gerçi yarına kadar gelmezse yarın gün verilecek bana böylesi daha risksiz olacak sanırım ama ilk doğumumda su gelerek gitmiştik bayağı heyecanlı bir hikayesi vardı. Kızımın olmayacak galiba
Her insanın bünyesi aynı değil canım ağrı eşiğin düşüktür. Korse giymende çok iyi olmuş ben normal de olsa sezaryen de olsa hemen korse giymeyi planlıyorum. Rabbim tez zamanda seni de dimdik ayağa kaldırsın acılarını dindirsinDikiş ağrısı çok zorluyor canım beni
Hepsi dimdik yürüyordu hastahanede ben iki büklüm yürüyorum ama dimdik değil
Karnımı tutarak rahat ediyorum korse takmamada izin verdi çünkü yürüyünce sıktığı için organlarım hareket etmiyor daha rahat yürüyorum
Hay sen çok yaşa canımCanım geri alırlar fişi varsa tabi bimde urun iade suresi yok sitesinde iade politikası yazıyor ekran görüntüsünü alıp gitmiştim ben bi kere hediye diye almıştım bi turlu veremedim bebek eşyasıydi o da baya da zaman geçmişti üstünden hic sorgulamamislardi yumuşak yerlere yatırmayın deniyor görüntüsü de çok sağlıklı gelmedi bana da
Oy maşallahSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Aynen 1 gün 1 gündür diyorlar da 37 den sonra prematüre bile sayılmıyor.ekim annelerinde bir arkadas sezeryan istedigi halde 39 dan once yapmamisti dr u. aslinda dogrusunu yapiyorlar ama bizde artik agri sizi endise fln derken dayanamiyoruz son zamanlara yaklastikca
Hayırlısı ne ise o olsun yeni nesil bize seçtirmiyor kendileri seçiyorlar gelecekleri anı geneldeAynen canım bende 38 den önce doğurmak istemiyorum ama çok geciksinde istemiyorum kilo alırsa zorlanırım diye
Doğumdan bi süre sonra bende dolaba atcam ama ilk sütleri atmıcam o yüzden bakmadımDışarıda 3 saat buz dolabinda 3 gün buzlukta 3 ay . Diye biliyorum de
Ay evet yeni fobim ev haricinde bir yerde suyumun gelmesiErkek anneleri maşallahdoğurdu hep topikte erken doğan kız bebek görmedim ya da ben fark edemedim ilk sayfaya bakmam lazım bi de kızlar aceleci olur derlerdi. Şu su gele olayı beni biraz fena yapıyor Dışarıda gelirse naparım diyorum. Senin paşa küçükse anlar mı etkilenir mi bilmiyorum inşallah evde ve yanımızda birileri varken gelir Yoksa etrafın bakışlarını hayal ettikçe
Canım kaç kiloyla küveze alınmadı benimkinde de gerilik var o yüzden soruyorumKarın çevresi 3 hafta gerideydi kuzum
He ya ben de erken gelir falan diyordum kız olduğu için ama üşengeç çıktı gelmedi bir türlü, keyfî yerinde sanırımErkek anneleri maşallahdoğurdu hep topikte erken doğan kız bebek görmedim ya da ben fark edemedim ilk sayfaya bakmam lazım bi de kızlar aceleci olur derlerdi. Şu su gele olayı beni biraz fena yapıyor Dışarıda gelirse naparım diyorum. Senin paşa küçükse anlar mı etkilenir mi bilmiyorum inşallah evde ve yanımızda birileri varken gelir Yoksa etrafın bakışlarını hayal ettikçe
Hamile kaldığından beri gece her uyandığımda bişeyler atıştırmazsam uyuyamıyorum. Çok şükür ki günümüz azaldıGece gece acıkanlar burada mı ? Mide yanması var bugün bende, bişeyler denedim hafifletti ama tekrarlasın istemiyorum, acıktım da, ne yesem ki ya gece gece
En güzel ve en doğru şekilde gelsinler. Çocukta olsalar her şeyin farkındalar umarım süreci içinden geldiği gibi atlatırsınHe ya ben de erken gelir falan diyordum kız olduğu için ama üşengeç çıktı gelmedi bir türlü, keyfî yerinde sanırımİlkinde yatakta uzanırken gelmişti ve eşim vardı sadece yanımda ama evet dışarıda gelmesi gerçekten kötü ve şok edici olurdu 2.5 yaşında geçen durduk yere sağ gözüm yaşardı anne bu ne diye geldi, ağlıyor diye sildi yaşı kuzum benim. Her ne kadar doğumun kendi başlamasını istesem de oğlum da yanımda olduğu için kontrollü başlaması daha iyi olacak sanırım onun da etkilenmemesi için hassas bir çocuk çünkü. Hangi şekilde daha hayırlı olacaksa öyle gelsin diye dua ediyorum sürekli
Ben çok kilo aldım çok dikkat ettiğim halde. Hamile kaldığından bu yana 20 kilo aldım1 aydir tartilmiyordum 9 kilo almisim toplamda. Bebis 3 kg zaten, rahim agirligi, su ,plasenta derken(şişligim yok) herhalde kendime 3 kilo falan almisim.
Bestlak alıyorum gümüş kapak bide bu çayıCanım benimki de sünger formunda. Bu biraz fazla hareketli görünüyor. Dediğin gibi battaniye ile düzeltip kullanmakta fayda var bence.
11K ben de kimyon ve rezene gaz için still tea süt için diye biliyorum. Atill teayi yorumlarda çok övmüşlerdi onu hatırlıyorum. Bir de bestlak damla kesinlikle övülüyor yorum ve forumalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?