2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben sevi bebe’den aldım, kafa şekillendirici kısmı ve taşıma kısmı da var. Ama bu da işini görür, salonda vs yatırırsın içine. Alt açarken kulllanırsın, kullanılır illa ki.

Bizim artik gunumuzde geldigi icin daha hassasiz sanirim ben de cok gerginim , bir tarafim hemen gelsin diyor bir tarafim biraz kalsin diyor.
Kendimi dinlenmeye aldim hreketsiz yatiyorum

Ay bende ilişkiye bi kere yanaştım ağrım oldu. 37 geçsin dedim eşime gelir diye korkuyorum. Ben de Spicelover gibiyim. 24. Haftadan be erken doğum riskim var diye yattım durdum şimdide gelsin diye uğraşıyorum. Gece olur sanırım doğumum yani öyle istiyorum eşimin işi biraz uzak eve gelene kadar 1 saat geçer. Her sabah bu gece de doğurmadım diye uyanıyorum. Ver hala bir hastane çantam yok

Bizim artik gunumuzde geldigi icin daha hassasiz sanirim ben de cok gerginim , bir tarafim hemen gelsin diyor bir tarafim biraz kalsin diyor.
Kendimi dinlenmeye aldim hreketsiz yatiyorum
Salonda tam hareket etmemiz gereken zaman ama psikolojimiz buna hiç uygun değil ben evde yürüyorum birde simge duman diye bir hesap var intagraöda bebek kanala girsin veya açılma olsun diye bazı hareketleri var onları yapıyorum

Kizlar simdi geldim kontrolden
Cok şükür hersey yolunda
Bebek 2.700 olmus tam 34+6 olduk bugun
Haftalik olacak artik kontroller
Genel anesteziyi istemedi tehlikeleri daha cokmus bebek icin
Sana uyku ilacı veririz endişelenme dedi
Esimin girmesine izin yok
Sizce kilosu iyi mi bu sefer cok almamış sanki
Dogum için ara tatili istedigimi soyledim olabilir dedi bakalim belki 14 kasim olabilir

yok canim benim kanli degildi zaten her zaman kanli olmazmis. nisan oldugu kesin ama daha sarimsi jole gbi bir kivamda. normal akinti degil.

Kanli gelen zaten dogum baslamasi demekmis direk. benim gibilerde bir kac gunde surebilirmis haftalarca da . o yuzden doktorlarim hic sallamadi.
kanli bir akinti veya suyun gelirse direk gel dediler o kadar .
bende her sabah ayni sekilde uyaniyorum ama cantalarim hazir

bence kilosu cok guzel canm , benm 36 da 2.5kg idi.

Doktorum dun ve bugun yok aslinda gelmesini de cok istemiyorum ondan korktugum icin de olabilir.
Bir de cmt gunu 2,75cm acilmam vardi.doktor yat dinlen dedi erken daha kalsin biraz dedi.kndimi cok yormustum o hafta ve acilmam olmus.
Pazar gunune varirsam dogurmadan tekrar hrekrte gecmeyi dusunuyorum

Benimle annem kaliyor 1 aydir ben gurbetteyim. O da yemegime yardimci oluyor mutfagimi toparliyor ama kiyamadigim icin yine de pek iş birakmamaya calisiyorum diger isleri ben yapmaya gayret ediyorum. 7 Kasimda izne ayrilicam calismaya da devam ediyorum bi yandan. Aslinda riskin olmadigi ve ters hareket yapmadigin surece fazla oturup dinlenmek iyi degil. Ama aksamlari erken yatiyorum ben.

Aa aslinda 3 cm acilma iyi. Dogumun 1 haftayi bulmaz ?

Canim eskiler de soyler ya hep kadinlar ayaktan usutunce idrar yollari vs hemen soguk alip enfeksiyon yapiyo.Bana doktorum da dedi bol su ic ve ayaklarini sicak tut diye.Sene basinda ben cok cektim bu enfeksiyondan.
Hep çıplak ayaklayım ve izne cıktığımdan beri su içmeyi unutuyorum resmen kesin enfeksiyon kaptım

Maşallah gerçekten artık korkulacak bir şey olmadığına ikna olmaya başladım resmen bir serüvenin yavaş yavaş hep birlikte sonuna geliyoruz duygularım şelale
Çok güzel bir şeymiş bu tarifi yok bakıp bakıp Allah'ım ne güzel yapmışız diyorum Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Evet iyi geldiğini bildiğim için cesaret edemiyorum zaten ben 2.de korunmasız yaptığım da sabah nişanım geldi gece doğurdum. 3.dogum olacağı için hızlandırır mı acaba diye düşünüyorum
2.yi kaçıncı haftada doğurdun peki canım

Sancıyla mı gittiniz yoksa suyunuz mu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…