2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok teşekkür ederim, sağolun. Çok şükür ki dediklerine hiç ama hiç inanmadım zaten ama o an inanıp şiddetli bir sancım bile başlayabilirdi, zaten sancı vardı. Yüzüme karşı her an kaybedebiliriz seni diyo. Ben inanmadım ama eşim etkilenmiş demek ki, ağlayarak araba kullandı, dediğiniz gibi kaza da yapabilirdik Allah korusun Ona inanıp tamam desek bir de hayatımı kurtaran kahraman olacaktı, ameliyattan çıkınca da yok yanılmışız demeyecekti tabiki de. Kendi doktorum da baya saydırdı, hastayı almak için nasıl bunları söyleyebilir diye, neden direk bana gelmediniz diye de söylendi bize tabi Ama işte eşim beni rahatsız görünce, nefesim daralıp yüzüm kıpkırmızı oldu bi ara, doktorum mesafe olarak biraz uzak olunca bi an önce en yakın hastaneye ulaştırma ihtiyacı hissetti

Ben de kendime çok çok bir kaç hafta kaldı takma kafana diyorum. Ama ciddi anlamda ödemim var yeni ayakkabı almak zorunda kaldım ayaklarım normalde 37 numara 39 numara yürüyüş ayakkabısı aldım o bile sıkmaya başladı. Tuzlu da yemiyorum ayaklarımı sürekli havaya da dikiyorum egzersiz desen başından beri düzenli yapmaya çalışıyorum atladığım zamanlarım oldu ama genel olarak hep yaptım. Vücut ödem toplamaya müsaitmiş. Ama doğumdan sonra vermeye gayret edicem

Kuzu ben tek reflü yatağı aldım sevi bebe marka kusma ihtimaline karşı her odaya götürüyorum memnunuz

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl seni bu şekilde korkutabilir ya durduk yere akıl alır gibi değil. Neyse ki onu dinlememişsiniz

Sanırım bende 28 kilo ile doğuma gireceğim dediğin gibi önceleri şişlerim iniyordu şu an inmiyorum ağrı olarak sadece sabah uyandığımda ellerimde çok ağrı oluyor. Gün içinde geçiyor ama genel olarak ilk ellerimi yumruk yaptığımda muhteşem bir ağrı hissediyorum

Sanada hayırlı olsun tatlım benim
Amin
Doğum günlerini beraber kutlarız hayırlısıyla
Yükseleni ne oldu
Benim kuzumun Yay Yükseleni

Sanada hayırlı olsun tatlım benim
Amin
Doğum günlerini beraber kutlarız hayırlısıyla
Yükseleni ne oldu
Benim kuzumun Yay Yükseleni
Teşekkür ederim canım kutlarız inşallah sağlıkla o günler gelir benim oğlumun da yükseleni yay 10:10 da doğdu minik adam

Amin kuzum benim wc çıkma olayida biraz zorladi

Benimki de 11-12 kasım demişti canim. Şimdi sen yazınca 11. 11 çok hoş göründü gözüme Hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuklarimiz inşallah

Amin inşallah
Doktorumuzv39. Hafta olsun dedi, biz de eşimin izin durumu için haftasonuna gelsin istiyorduk. Madem öyle tam 39 yapalım cuma günü alırız dedik. Baya güzel denk geldi, inşallah erken gelmeye karar vermezse

Ben 26 kg aldim kizlar hamilelik oncesinde de normal kilomdan 5kg almistim.
Kendimi taniyamiyorum suan.
Amancok hizli gidiyor merak etmeyin cogu odem
Canım ben de 24 kilo aldım. Açıkçası benimki ödem değil de kilo gibi görünüyor. Bacaklarım ve yanlarım çok çok kalınlaştı. 61 ile hamile kalmıştım. Doğuma iki hafta var daha. Bebek doğduktan sonra emzirirken diyete girebilir miyiz? Bebeği etkilemeden hızlıca zayıflamak istiyorum. Eşim bakıyor gülüyor maşallah falan diyor yiğidim diyecek neredeyse :) şakasına ama ben üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…