Çok teşekkür ederim, sağolun. Çok şükür ki dediklerine hiç ama hiç inanmadım zaten ama o an inanıp şiddetli bir sancım bile başlayabilirdi, zaten sancı vardı. Yüzüme karşı her an kaybedebiliriz seni diyo. Ben inanmadım ama eşim etkilenmiş demek ki, ağlayarak araba kullandı, dediğiniz gibi kaza da yapabilirdik Allah korusunçok geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm. yani bu korku öyle feci bişey ki.. gerçekten yüzde yüz emin olmadan nasıl bu kadar kendilerinden emin konuşabiliyorlar anlayamıyorum. Allah korusun yolda o üzüntü stresle kaza yapsak? Ayrıca sıkıntı yoksa neden küvezde kalmasına bile bile müsaade edelim ki erken doğum ile ? Gerçekten üzüldüm sizin içinde.. hiçbir gebe yaşamasın inşallah bu korku dolu dakikaları
Ben de kendime çok çok bir kaç hafta kaldı takma kafana diyorum. Ama ciddi anlamda ödemim var yeni ayakkabı almak zorunda kaldım ayaklarım normalde 37 numara 39 numara yürüyüş ayakkabısı aldım o bile sıkmaya başladı. Tuzlu da yemiyorum ayaklarımı sürekli havaya da dikiyorum egzersiz desen başından beri düzenli yapmaya çalışıyorum atladığım zamanlarım oldu ama genel olarak hep yaptım. Vücut ödem toplamaya müsaitmiş. Ama doğumdan sonra vermeye gayret edicemben de sendenim 23 kilo aldım daha 3 haftam var tahmini doğumasenin doktor yine seni teselli ediyor benimki her seferinde yine kilo almışsın diyip fırçalıyor kendimi özellikle son zamanlarda çok az kaldı eskiye hemen döneceksin diye avutuyorum.
Kuzu ben tek reflü yatağı aldım sevi bebe marka kusma ihtimaline karşı her odaya götürüyorum memnunuzKızlar sizin aldığınız anakucağı nasıl formu falan?
Ben bunu BİM’den almıştım şimdi güneşlendireyim diye çıkardım ama yapısını beğenmedim ya lümbür lümbür bişey bebek için uygun mu bilemedim fikir verin lütfen
Bende lohusa diyetine başlıyorum kuzu bugünden itibaren diyetisyen eşliğindeBen 26 kg aldim kizlar hamilelik oncesinde de normal kilomdan 5kg almistim.
Kendimi taniyamiyorum suan.
Amancok hizli gidiyor merak etmeyin cogu odem
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl seni bu şekilde korkutabilir ya durduk yere akıl alır gibi değil. Neyse ki onu dinlememişsinizBen de geçen hafta yaşadım aynısını. Çok kasılmam ve ağrım vardı, eşim kendi doktoruma gitmeden önce başka bir doktorun daha görmesini istedi ve yakın bir hastaneden hemen randevu aldı. Bebeğin suyu çok az, rahim duvarı da çok incelmiş yırtılabilir, yırtılırsa seni kurtaramayız hemen almamız lazım dediçıkmadan önce de kağıt imzalattı kendi isteğimle çıkıyorum diye. Ben çok inanmadım zaten, beni ayağına gelmiş hazır gebe olarak gördüğünü hissettim, hislerim çok kuvvetlidir ama eşim çok korktu, yolda kendi doktoruma giderken ağladı Doktorum suyuna da baktı rahim duvarına da ve suyunun da çok iyi olduğunu söyledi, hatta bir doktor daha çağırtıp ona da onaylattı. Nst de biraz sancı çıktı, hafif ateşim vardı. Kan testinde az miktarda enfeksiyon görüldü, ağrım ve kasılmalarım o yüzdenmiş. Bir gece hastanede kaldım ve şimdi ilaç kullanıp istirahat ediyorum. O doktora inansaydık bebeğim şimdi küvezde olacaktı boşu boşuna, nolacak ki en fazla 10 gün küvezde kalır diyo bi de, tamam bi sıkıntı varsa kalsın ama bi sezaryen daha yapıp para kazanıcam diye gebeyi her an seni kaybedebiliriz diye korkutmak nasıl bir mantık
2405 gram kuzumCanım kaç kiloyla küveze alınmadı benimkinde de gerilik var o yüzden soruyorum
Sanırım bende 28 kilo ile doğuma gireceğimAynı durum bende de var. Genelde günde iki öğün besleniyorum ve akşam 5-6’dan sonra sadece atıştırıyorum. Çünkü bu sefer gece mide yanmasından uyuyamıyorum. Ona rağmen tam 20 kilo aldım. Aşırı ödem problemi yaşıyorum ama. 2. trimesterda en azından sabah kalktığımda ayaklarım inmiş oluyordu, şimdi daha şiş bir ayakla uyanıyorum. Ödem aşırı ağrı da yapıyor.
Geçen Pelin Karahan diye bir oyuncu var ya Çağla Şikel’e katılmış, o da hamileliğinde ödemden dolayı 28 kilo aldığını anlatıyordu. Yalnız değilim diye içim rahatladı:)
Sen de kendini yalnız hissetme bu konuda.
Sanada hayırlı olsun tatlım benimH a p p y canım benim gözün aydın kavuşmuşsun yavruna Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah Allah analı babalı büyütsün ayağına taş gözüne yaş değmesin İnşallah
Tatlım nişanım geldi gittim nstde sancim çıktı ultrasondada kanala indiğini görünce bekletmeye gerek yok dediSancıyla mı gittiniz yoksa suyunuz mu geldi
Darisida hayırlısıyla sana kuzum bekliyorumH a p p y ne güzel ne mutlu, çok çok çok sevindim iyi olmana İçimizi açtın vallahi, hadi çabucak toparlan da gel. Seni de oğluşunu da öpüyoruz uzaktan
Teşekkür ederim canımSanada hayırlı olsun tatlım benim
Amin
Doğum günlerini beraber kutlarız hayırlısıyla
Yükseleni ne oldu
Benim kuzumun Yay Yükseleni
Amin kuzum benim wc çıkma olayida biraz zorladiHer insanın bünyesi aynı değil canım ağrı eşiğin düşüktür. Korse giymende çok iyi olmuş ben normal de olsa sezaryen de olsa hemen korse giymeyi planlıyorum. Rabbim tez zamanda seni de dimdik ayağa kaldırsın acılarını dindirsin
Çok sağol canım, böyle ciddi şeylerde ilk duyduğuna inanmayıp birkaç doktora daha görünmek en iyisi sanırımÇok geçmiş olsun canım. Nasıl seni bu şekilde korkutabilir ya durduk yere akıl alır gibi değil. Neyse ki onu dinlememişsiniz
Teşekkür ederim canımkutlarız inşallah sağlıkla o günler gelir benim oğlumun da yükseleni yay 10:10 da doğdu minik adam
Benimki de 11-12 kasım demişti canim. Şimdi sen yazınca 11. 11 çok hoş göründü gözümeHadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuklarimiz inşallah
Canım korse olarak ne kullanıyorsunAmin kuzum benim wc çıkma olayida biraz zorladi
Canım ben de 24 kilo aldım. Açıkçası benimki ödem değil de kilo gibi görünüyor. Bacaklarım ve yanlarım çok çok kalınlaştı. 61 ile hamile kalmıştım. Doğuma iki hafta var daha. Bebek doğduktan sonra emzirirken diyete girebilir miyiz? Bebeği etkilemeden hızlıca zayıflamak istiyorum. Eşim bakıyor gülüyor maşallah falan diyor yiğidim diyecek neredeyse :) şakasına ama ben üzülüyorumBen 26 kg aldim kizlar hamilelik oncesinde de normal kilomdan 5kg almistim.
Kendimi taniyamiyorum suan.
Amancok hizli gidiyor merak etmeyin cogu odem
Insallah hizlica verirsin, veririzBende lohusa diyetine başlıyorum kuzu bugünden itibaren diyetisyen eşliğinde
Darisida hayırlısıyla sana kuzum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?