2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende biriktirebileceğimi hiç sanmıyorum doktor bile diyor 6 ay emzirmeye çaliş diye bakalım inş. Emzirebilirim

Yok yahu duyduklarım yetiyor bana ürperiyorum

Kadın o kadar sütü 3 ayda nasıl bitirecek ki
Aman tıka kulaklarini herkesin doğum hikayesi farklıdır çok kolay doguranda var zorlananda. Ağzı olan konuşuyo boşver

Canım benim de bugün kontrolum vardın35+6 yım bende 2500 dedi ben de çok üzüldüm hocam çok az kilo almış diye gayet iyi normal dedi hiç sıkıntı etme iyi bencede maşallah
Ptesi ben de 35+6 da kontroldeydim. Benim bebek de aynı sizinki gibi 2550 gramdı. Doktor ne zayıf ne kilolu çok iyi dedi. Başka doktorlara da gittim geçen haftalarda hep iyi dediler

Ptesi ben de 35+6 da kontroldeydim. Benim bebek de aynı sizinki gibi 2550 gramdı. Doktor ne zayıf ne kilolu çok iyi dedi. Başka doktorlara da gittim geçen haftalarda hep iyi dediler
O an bana az kilo almış gibi geldi ama zaten sıkıntı olsa doktor söylerdi diye sonradan içim rahatladı sağlıklı olsunlar inşallah benim oğlum 39 uncu haftada 3 kilo doğmuştu 40 ı çıkana kadar 5 kilo olmuştu aslında çok takılmamak lazım kiloya öncelik sağlıklı olması sonrasında çok da güzel kilo alıyorlar ama hormonlar dan sanırım takıyoruz malesef

Maalesef kıyaslama oluyor işte hormonlar. Önemli olan düzenli olarak kilo almaya devam etmeleri çok şükür Ben de 39 da en fazla 3-3200 doğururum gibi geliyor minnoş olacak bizimkiler :) sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

İyi geceler arkadaşlar. Benim bu saatlerde çilem başlıyor bacaklarda kollarda uyuşma çekilme hissi oluyor. Gerçi artık gündüzleri de öyle. Hareket ettirme hissi oluyo. Çok rahatsız edici. Bu durumu yaşayan var mı ? Ve bir çözümü var mı? (

Kızlar benimde yarın kontrolüm var. Bazen kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ama başka bir şikayetim yok bakalım nst de sancı çıkacak mı ? Acaba çatı muayenesi yapar mı bi şey demedi ama

İnşallah gönlünüze göre olsun. 39 a kadar kalsın ve beslensin inşallah benim bebiste 1 hafta geriden geliyor suyum iyi ve doktor çok problem etmiyor ama ister istemez kilosuna takılıyor insan son kontrolümde 2200 dü. Sizin bir haftada mi 2100 den 2500 e geldi

Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
35+4'de 2108 demişti, bugün 36+5 ölçümü 2504 aslında ultrasona göre karın çevresi haftasından geri çıkıyor ama artık güzel kilo artışı olduğu için sorun değil, dedi.

Benim minnoş bikaç,haftadır aynı kilolarda gezip duruyor. Ama doktor normal diyor. Bakalım haftasonu ne diyecek doktorumuz

bence bizim bebeklerin kilosu cok iyi dogum icin. gecen arkadas dogurdu 3.5 kg baya yirtik olmus , dikis atmislar . bebegin omuzlari mahfetmis kadini

Çok sevindim sizin adınıza çok teşekkür ediyorum yanıt için sağlıkla kavuşalim hepimiz inşallah

Aman tıka kulaklarini herkesin doğum hikayesi farklıdır çok kolay doguranda var zorlananda. Ağzı olan konuşuyo boşver
Kastım o değildi Allah'ın izni ile atlatırız bi şekilde onu da. Bu sıpa şimdiden böyleyse bize neler yapar ondan korkuyorum

Benim minnoş bikaç,haftadır aynı kilolarda gezip duruyor. Ama doktor normal diyor. Bakalım haftasonu ne diyecek doktorumuz

Bizim de başlarda çok azdı kilo artışı. Bir de ben de kilo almadığım için sıkı takip istemişti doktorumuz. Ancak son 2 seferdir güzel sonuçlar alıyoruz. 2.5 üstü için artık korkulacak bir şey yok diyorlarmış genelde zaten

bence bizim bebeklerin kilosu cok iyi dogum icin. gecen arkadas dogurdu 3.5 kg baya yirtik olmus , dikis atmislar . bebegin omuzlari mahfetmis kadini

Bizim hala dönmediği için ve boynunda kordon olduğu için mecbur sezaryen olacak. Ben kuvözden korkuyordum önceleri ama çok şükür 2.500e geldk. Eşim de ben de düşük kilolarda doğmuşuz zaten, genetik olarak çok kilolu bir bebek beklemiyorum Sağlıklı olsun da zayıf olması önemli değil

zlar. Ben de bugün kontrole gittim gelişim geriliği vardı. Bu kontrolde 36+6da 2600gr olmuş. Yine 2500i geçmiş diye sevindim. Cuma günü doğum olacak inşallah.
Doğum neden erken tarihte? Ben de 36+3 de gittim bebişimin kilosu aynı.. Biraz daha alsa iyi olurmuş ama buna şükür.. Doktor bir sıkıntı olmaz ise 38. Hafta dolunca alacak.. O vakte kadar dayanırsa 3 kgyi bulabileceğini söyledi

Son düzenleme:
Neyyyy 3.5 kg mı normal aslında. Benim doktorum 4kg a kadar yolu var dedi ama

Sağol canım, şükür cihaz 3 civarı gösteriyor kilosunu. Fazla bile gösterse 2,5 kiloyu geçiyor. Ama bikaç haftadır hep aynı. Çok kilolu olmasında değilim sağlıklı olsun ama son ana gelip kilosunun durması ilginç geldi. Ama önemli bişey olsa doktor derdi herhalde

aynen kuzum disarda kilo aliyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…