- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Mecburen temizleyen kadına güvenmek zorundayım başka kimse olmayacak çünkü. Artık olduğu kadar, her şey yoluna girince ben yaparım temizliği.Haklısın 400 lira az değil hayır birde istediğin gibide yapmıyolar biz arkadan tekrar sildik kız kardeşimin de çok faydası oldu sağolsun. Bende mümkün olduğunca evi temiz tutmaya çalışıyorum doğuma gidersem arkadan temizleyecek kimse yok eve gelince eşim yapar ama onun temizliği de ne kadar olur ki bilmez yani evi takip stres olmak istemiyorum. Doğum sonrası temizletmekte mantıklı benim çok kirlenmisti bekleyemedim. Benim annem genç ama hasta o gelse eşim ona bakar elini birşeye sürmez malesef. Eşim bakacak bana mecbur. Şekerin mi düşüyo acaba neden titriyoki dizlerin. Benim tutunca heryerim titriyo. Çok kötü oluyorum son zamanlarda yanlız cikmasak iyi olur. Evet yürüyüşün çok faydası var son günlerimiz ne kadar hareket o kadar açılma ama gelde yürü off
Hehe yemeyince uyku da tutmuyor tam bir kısır döngü.Uyku tutmayinca insanin akli yemeye gidiyo zaten :)
Oo iyiymiş ben biraz tombiktim hamilelik öncesi de, şükür ki çok almadımYok hic takmiyorum zaten kilolu biri degilim 57 ile falan hamile kaldim :) bebişler tombik olsun da bizimki elbet gider :))
Sağol canım,bakayım bakalım belki haftasonu bir sürpriz olur foto çektiririzGünaydın kızlarrr
Orda önemli olan zor anların da kayda alınması bence. Hem fotoğrafçılar en iyi görüntüleri yakalıyorlar, bence şahbaz oldum demezsindediğin gibi anı unutmamayı istemek yani durumumuz. Anneme soruyorum mesela ben nasıl doğmuşum aklında bir iki detay var onları söylüyor. Gerisi yok mesela bebeği gördüğüm anki tepkimi unutmak istemiyorum
Ben de biraz son dk da çektirdim hamielik fotosunu. Onda da mottom aynıydı çekinmeyip pişman olacağıma çekinip pişman olayım
Canım gözünüz aydınnn, sana da oğluna da kocaman sevgiler
Biraz düzene girince dön gel, deneyimlerinden faydalanalım
Benim de bundan galiba, güzel geldi bana ama bebeğin omurgasına uygundur herhalde. Biraz sertt olacak diyorlar galiba bu biraz yumuşak gibi.Kızlar sizin aldığınız anakucağı nasıl formu falan?
Ben bunu BİM’den almıştım şimdi güneşlendireyim diye çıkardım ama yapısını beğenmedim ya lümbür lümbür bişey bebek için uygun mu bilemedim fikir verin lütfen
ŞükürHamile kaldığından beri gece her uyandığımda bişeyler atıştırmazsam uyuyamıyorum. Çok şükür ki günümüz azaldı
Hiç korkmayın lütfen. O kadar çok sütüm geliyor ki taş gibi oldu göğüslerim. Sagdik biraz rahatladımCok guzel haberler :) Bana da umut oldu. Sezeryanla ilgili tek korkum sut gelmemesi.
Alışmaya çalışıyorum inşallahKıyamam Allah yardımcın olsun az olmasında kötü çok olması da inşallah alışacaksın bu duruma daultrason fotoğrafına benziyor mu birde karnındakiyle aynı mı hareketleri
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahEpidural sezeryan ile 35+5te doğurdum, minnoşlarım hala küvözde beni emmediler daha ama doğurduğum günün akşamından beri sağıyorum hastane tipi ve lansinoh tekli elektrikli ile ayrıca ertesi gün bestlak ve still teeye başladım Allah'a şükür çocuklarıma her gün götürüyorum sütümü kalanı da buzluğa koymaya başladımbestlak günde 2 kere 20şer damla kullanıyorum çayı da günde bir fincan içiyorum
Canimmm naberr nasılsın seninde gözün aydın doğum yapmışsın bayadır konuşamadıkDoğum Yapan herkesin Gözü AydınRabbim sağlıcakla büyütsün
anommm nasil yaniiKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Yaaa hayırlı olsun canım. Nasıl olduuuKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Benim agrılarım varanommm nasil yanii
hayirli olsun kuzum
nasilsin ? bebis nasil ?
Saol canım bir anda suyum geldiii pat hastaneyeYaaa hayırlı olsun canım. Nasıl olduuu
Hoşgeldin canımKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
en kisa zamanda gecer agrilarin insallah kuzumBenim agrılarım varbebişte iyi çok şükür ama onda da balgam var hırıştılı nefes alıyor
İnşallah canımen kisa zamanda gecer agrilarin insallah kuzum
bebisinde gecer hiriltisi insallah
Hmm bak onu bilemem ama erkek çocuk tecrübe mi soracak olursan erkek çocuk zor birtane olunca iyi yine ama ikitane olunca savaşKastım o değildiAllah'ın izni ile atlatırız bi şekilde onu da. Bu sıpa şimdiden böyleyse bize neler yapar ondan korkuyorum
Aynen can sağlığı olsunda gerisi hallalorMecburen temizleyen kadına güvenmek zorundayım başka kimse olmayacak çünkü. Artık olduğu kadar, her şey yoluna girince ben yaparım temizliği.
Eskiden de öyleydi benim, sanırım fiziksel gücüm düşük.
Hehe yemeyince uyku da tutmuyor tam bir kısır döngü.
Oo iyiymiş ben biraz tombiktim hamilelik öncesi de, şükür ki çok almadım
Sağol canım,bakayım bakalım belki haftasonu bir sürpriz olur foto çektiririz
Benim de bundan galiba, güzel geldi bana ama bebeğin omurgasına uygundur herhalde. Biraz sertt olacak diyorlar galiba bu biraz yumuşak gibi.
Şükür
Hayırlı olsun canım normal doğum mu yaptınSaol canım bir anda suyum geldiii pat hastaneye
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Saol canım sezaryen oldumHayırlı olsun canım normal doğum mu yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?