2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Mecburen temizleyen kadına güvenmek zorundayım başka kimse olmayacak çünkü. Artık olduğu kadar, her şey yoluna girince ben yaparım temizliği.
Eskiden de öyleydi benim, sanırım fiziksel gücüm düşük.

Uyku tutmayinca insanin akli yemeye gidiyo zaten :)
Hehe yemeyince uyku da tutmuyor tam bir kısır döngü.

Yok hic takmiyorum zaten kilolu biri degilim 57 ile falan hamile kaldim :) bebişler tombik olsun da bizimki elbet gider :))
Oo iyiymiş ben biraz tombiktim hamilelik öncesi de, şükür ki çok almadım

Sağol canım,bakayım bakalım belki haftasonu bir sürpriz olur foto çektiririz

Benim de bundan galiba, güzel geldi bana ama bebeğin omurgasına uygundur herhalde. Biraz sertt olacak diyorlar galiba bu biraz yumuşak gibi.

Hamile kaldığından beri gece her uyandığımda bişeyler atıştırmazsam uyuyamıyorum. Çok şükür ki günümüz azaldı
Şükür

Kıyamam Allah yardımcın olsun az olmasında kötü çok olması da inşallah alışacaksın bu duruma da ultrason fotoğrafına benziyor mu birde karnındakiyle aynı mı hareketleri
Alışmaya çalışıyorum inşallah tıpa tıp aynı ultrasonda da suratını kapatıyordu hâlâ öyle . Çok sakindi aynı sakinliği devam ediyor sadece acıkınca ağlıyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla evinize çıkmak nasip etsin Allah'ım

Kastım o değildi Allah'ın izni ile atlatırız bi şekilde onu da. Bu sıpa şimdiden böyleyse bize neler yapar ondan korkuyorum
Hmm bak onu bilemem ama erkek çocuk tecrübe mi soracak olursan erkek çocuk zor birtane olunca iyi yine ama ikitane olunca savaş

Aynen can sağlığı olsunda gerisi hallalor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…