Saol canım amin inşallahGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahsağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Saol canım inşallahGözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Önden almak lazım mı ya mutlaka? Ben de alsam mı şimdiden diye düşünüyorumBestlak alıyorum gümüş kapak bide bu çayı
Öyle diyorlar kuzum. Anne karnında mesela ne şekildeyse çıkınca da bir süre o şekilde kalıyormuşAlışmaya çalışıyorum inşallahtıpa tıp aynı ultrasonda da suratını kapatıyordu hâlâ öyle . Çok sakindi aynı sakinliği devam ediyor sadece acıkınca ağlıyor
KIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Gözün aydın en taze annemiz Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kaç kilo doğdu bebiş keyfiniz nasılKızlar tek diyeceğim size çantanıza fazla dazla kıyafet koyun benim kızımın balgamı var ve sürekli kusuyor daha şimdiden 2 battaniye 3 takım pislettik bile
Günaydın canım hiç tedirgin olma zaten öyle bir anda gelip biten bir şey değil ben hastaneye gelene kadar devam etti sızıntı şeklinde patlamayı evde yaşadık aöa rahat bi lt geldi üstü deki pijamam önden ful su tişörtümün önüne kadar düşün eşim evde yok ablamlarla görüntülü konuşuyorum hemen kapatıp eşimi aradım 2 dk içinde geldi bende o arada üzerimde battaniye vardı onu ayaklarımın altına almıştım öyle kımıldamadan eşimi bekledim ama o arada hala su sızıyor evi temizlemişim onun derdindeyim her yer batıracakÖnden almak lazım mı ya mutlaka? Ben de alsam mı şimdiden diye düşünüyorumher annenin ihtiyaç duyduğu şeyler mi bunlar
Öyle diyorlar kuzum. Anne karnında mesela ne şekildeyse çıkınca da bir süre o şekilde kalıyormuş
Ay nasıl ani nasıl hızlı gözünüz aydın, sağlıkla büyütün bebişinizi su gelme olayı beni biraz tedirgin ediyor ama şükür hemen yetişmişsiniz
Bu vesileyle herkese günaydın diyimel uyuşmasından hergün defalarca uyanıyorum zaten. Bugün de uyandım ve kaldım böyle yatakta bebek doğunca da uyunmuyor. Biz hiç uyuyamıcak mıyız acaba bundan sonra diye düşünmeden edemiyorum bazen
Teşekkür ederim ben iyiyim çok şükür o ilk agrılar gitti daha gelmez inşallahGözün aydın en taze annemiz Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kaç kilo doğdu bebiş keyfiniz nasıl
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahTeşekkür ederim ben iyiyim çok şükür o ilk agrılar gitti daha gelmez inşallahBir saat sonra yürüyecek öişim bakalım
Kızımda 3.550 doğdu ama balgamı var maalesef sürekli bi kusma peşinde deliksiz uykusu ilk doğduğu zaman vardı ondan sonra hiç uyumadı şimdi yarım saattir karnı doydu kusmadı çok şükür uyuyor bakalım
Parol almayı denesenTüm gece diş ağrısından uyuyamadım20 lik dişim durdu durdu son dakika golü attı bana dişçi doktorumun onayı olmadan işlem yapamam dedi öğlene randevum var ama bu diş ağrısıyla nasıl baş edicem ben beynim zonkluyor kulağıma boğazıma vuruyor
Yaaa oturup battaniye üstünde eşini beklemen, onun seni kucağında banyoya taşımasıGünaydın canım hiç tedirgin olma zaten öyle bir anda gelip biten bir şey değil ben hastaneye gelene kadar devam etti sızıntı şeklinde patlamayı evde yaşadık aöa rahat bi lt geldi üstü deki pijamam önden ful su tişörtümün önüne kadar düşün eşim evde yok ablamlarla görüntülü konuşuyorum hemen kapatıp eşimi aradım 2 dk içinde geldi bende o arada üzerimde battaniye vardı onu ayaklarımın altına almıştım öyle kımıldamadan eşimi bekledim ama o arada hala su sızıyor evi temizlemişim onun derdindeyim her yer batıracakçünkü öyle normal su gibi değil değişik bi sıvı eşimde aldı kucağına banyoya getirdi üzerimi temizledim sonra hemen bi bebek bezi üstümü giydim o arada doktoru aradık arkadaşımı aradım ve geldik evimle hastane arası da 20 dk falan o arada yine sızıntı şeklinde devam etti
Kız çocukşarı akıllı uslu diyor herkes bakalımHmm bak onu bilemem ama erkek çocuk tecrübe mi soracak olursan erkek çocuk zor birtane olunca iyi yine ama ikitane olunca savaş
Şuna etiketleyelim deTeşekkür ederim ben iyiyim çok şükür o ilk agrılar gitti daha gelmez inşallahBir saat sonra yürüyecek öişim bakalım
Kızımda 3.550 doğdu ama balgamı var maalesef sürekli bi kusma peşinde deliksiz uykusu ilk doğduğu zaman vardı ondan sonra hiç uyumadı şimdi yarım saattir karnı doydu kusmadı çok şükür uyuyor bakalım
İçtim iki saat önce bi faydası olmadı vallaParol almayı denesençok etkili bir ağrı kesici değil ama pek seçenek yok şu an maalesef
Yaaa oturup battaniye üstünde eşini beklemen, onun seni kucağında banyoya taşımasıkomik anıları olan bir doğum olmuş
Ben de böyle anlarda evin pislenmesini istemsizce hep düşünürüm ahahaha
Bebişin hırıltısı önemli bir şey değildir bence. İlk doğduğunda hırıltılı nefes alan bebeler duymuştum daha önce.
Ben de senin gibi kanamalı bir tüp bebek hamilelik başlangıcı yaşamıştım. Senin sürecini takip ediyordum hatta. O sebeple sağlıkla doğurmana inan çok gönülden sevindimminik kızına da sana da bolca kalp
Eneee bu ne hızKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Canım ağrıyan yere karanfil koysan, karanfilin uyuşturucu etkisi var ya belki azcık iyi gelirİçtim iki saat önce bi faydası olmadı valla
"Parol içeceğine, Allah'ına dua edip bekle" derler zatenİçtim iki saat önce bi faydası olmadı valla
Maşallah kuzuya yani banada yanaklı bir tontiş gelcek,Alışmaya çalışıyorum inşallahtıpa tıp aynı ultrasonda da suratını kapatıyordu hâlâ öyle . Çok sakindi aynı sakinliği devam ediyor sadece acıkınca ağlıyor
İnan bilmiyorumÖnden almak lazım mı ya mutlaka? Ben de alsam mı şimdiden diye düşünüyorumher annenin ihtiyaç duyduğu şeyler mi bunlar
Öyle diyorlar kuzum. Anne karnında mesela ne şekildeyse çıkınca da bir süre o şekilde kalıyormuş
Ay nasıl ani nasıl hızlı gözünüz aydın, sağlıkla büyütün bebişinizi su gelme olayı beni biraz tedirgin ediyor ama şükür hemen yetişmişsiniz
Bu vesileyle herkese günaydın diyimel uyuşmasından hergün defalarca uyanıyorum zaten. Bugün de uyandım ve kaldım böyle yatakta bebek doğunca da uyunmuyor. Biz hiç uyuyamıcak mıyız acaba bundan sonra diye düşünmeden edemiyorum bazen
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahBebeğinede sana da geçmiş olsun
Saolun kızlar teşekkür ederizEneee bu ne hızgözün aydın, sağlıkla büyüt bebişini
Evet güzel komik bir o kadarda ne kadar sakiniz desekte ikimizde stres topuParol almayı denesençok etkili bir ağrı kesici değil ama pek seçenek yok şu an maalesef
Yaaa oturup battaniye üstünde eşini beklemen, onun seni kucağında banyoya taşımasıkomik anıları olan bir doğum olmuş
Ben de böyle anlarda evin pislenmesini istemsizce hep düşünürüm ahahaha
Bebişin hırıltısı önemli bir şey değildir bence. İlk doğduğunda hırıltılı nefes alan bebeler duymuştum daha önce.
Ben de senin gibi kanamalı bir tüp bebek hamilelik başlangıcı yaşamıştım. Senin sürecini takip ediyordum hatta. O sebeple sağlıkla doğurmana inan çok gönülden sevindimminik kızına da sana da bolca kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?