2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar aranızda anestezi için kan veren var mı? Ben bugün kan verdim ama sonuçlar akşam çıkacak dediler. Önümüzdeki hafta geldiğinde anestezi uzmanı yorumlar falan diyerek yolladılar, bende acelesi yok diye önemsemedim. Şimdi sonuçlara baktım ve pct diye bir değer yüksek. Googleda enfeksiyon diyor ama hiç öyle bir belirtim yok. Doktorla görüşsem mi, normal mi??

Kanama artacak diye.bisey yok ki muayeneden kanama olduysa dogumla ilgisi yoksa gittikce azalir. Benim damla damla kanamam geliyodu sabah ona uyandim. Dra gittim yumusama var dogum baslamis dedi yatis vermisti
Dediğin gibi şu an sadece tuvaletimi yapınca geliyor. Ama insan ister istemez merakla takip ediyor. Bilinmediğimiz bir süreç olunca

Iyi geceler kizlar
Aranizda bebisin tekmeleriyle akıttığı kimse var mi
Bayagi sert vuruyor can yakıyor normaldir heralde degil mi

Canım bugün yatirildim .sabaha giricem ameliyata
kolayliklar diliyorum canim saglikla al yavrunu kucagina
ben sadece totosunun yerini biliuorum

Iyi geceler kizlar
Ben varım canım ne dalak kaldı ne böbrek valla ya... Özellikle sağ boşluğuma ve aşağıya öyle vuruyorki canımı alıyor sanki.Benimki makat geliş hala birde ayağı aşağıdan çıkacak zannediyorum.

Iyi geceler kizlar
Ben hem de uzun zamandır öyle oğlum pek yakmazdı canımı ama kızım tekme attığında canımı yakıyor. Sonlara doğru bazı teknelerinde inliyorum bile o kadar yakıyor yani. Hatta eşime de diyorum sanki içimi oyuyormuş gibi hissediyorum bana da tuhaf geliyordu ama normalmiş benim ikinci olduğu için böyle sanırım. Bir de eli ayağı güçlü olacak herhalde

Valla ben de merak ediyorum sancısı uzun sürmüştü anladığım kadarıyla inşallah istediği gibi normal ilerlemiştir her sey iyilerdir bebişi de kendisi de telaştan girememiştir
İnşaAllah canım ikisinin sağlığı yerinde olsunda müsait olunca girer tabi

Kızlar az önce affola çişimi yapmak için oturdum nasıl bir ağrı girdi kasıgıma çok korktum ya… bebeğin başı çok aşağıda diye mi acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…