- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
Benim marjinl durumum duzelmus bugün öyle söyledi doktor. Fakat bebekte üç hafta gerilik varmış. Ne sevinebildim ne uzulebildimCanım hayırlı haberlerle gel inşallah.
Dediğin gibi şu an sadece tuvaletimi yapınca geliyor. Ama insan ister istemez merakla takip ediyor. Bilinmediğimiz bir süreç oluncaKanama artacak diye.bisey yok ki muayeneden kanama olduysa dogumla ilgisi yoksa gittikce azalir. Benim damla damla kanamam geliyodu sabah ona uyandim. Dra gittim yumusama var dogum baslamis dedi yatis vermisti
Güzel haberler versinYarın kontrol çatı muayenesi yapacak doktorum bakalım ne diyecek
Hayirlisiyla saglikla kavus insallahCanım bugün yatirildim .sabaha giricem ameliyata
Hadi bakalım hayirlisiTam tarihi yarın söyleyecek doktorum canım. Kan tahlillerini vermiştim yarın da anestezi uzmanı ile görüşeceğim.
Saglikla kavus insallahİnşallah canım yazacagim mutlaka @dogatam bugün doğum yapacaktı sanki oda previaliydi merak ediyorum onuda
kolayliklar diliyorum canimCanım bugün yatirildim .sabaha giricem ameliyata
ben sadece totosunun yerini biliuorumKızlar, resmen kızımı okşayabiliyorum ,sırtı, başı elleri ayakları nerde biliyorum. Tam göbeğimin önünde toplanmış duruyor cimcime sizinkilerde bu kadar belirgin mi, anlayabiliyor musunuz nerde nasıl durduğunu?
Ben varım canım ne dalak kaldı ne böbrek valla ya... Özellikle sağ boşluğuma ve aşağıya öyle vuruyorki canımı alıyor sanki.Benimki makat geliş hala birde ayağı aşağıdan çıkacak zannediyorum.Iyi geceler kizlar
Aranizda bebisin tekmeleriyle akıttığı kimse var mi
Bayagi sert vuruyor can yakıyor normaldir heralde degil mi
Ben hem de uzun zamandır öyle oğlum pek yakmazdı canımı ama kızım tekme attığında canımı yakıyor. Sonlara doğru bazı teknelerinde inliyorum bile o kadar yakıyor yani. Hatta eşime de diyorum sanki içimi oyuyormuş gibi hissediyorum bana da tuhaf geliyordu ama normalmiş benim ikinci olduğu için böyle sanırım. Bir de eli ayağı güçlü olacak herhaldeIyi geceler kizlar
İnşaAllah canım ikisinin sağlığı yerinde olsunda müsait olunca girer tabiValla ben de merak ediyorum sancısı uzun sürmüştü anladığım kadarıyla inşallah istediği gibi normal ilerlemiştir her sey iyilerdir bebişi de kendisi de telaştan girememiştir
Ayy hiç sorma ya 2gun düzenli ilişki diyorum eşimle konuşuyorum akşam olunca direkt yan çiziyorumMasaja doğru düzgün başlayamadımilişki de yok akşamları pertim çıkıyor kolumu bile kaldıramıyorum yanasamiyorum eşime
Yarın doktora sorayım da esime doktor mecbur kıldı diyeyimAyy hiç sorma ya 2gun düzenli ilişki diyorum eşimle konuşuyorum akşam olunca direkt yan çiziyorum
Aynen son zamanlar olunca onlarda pek cesaret edemiyolar sanırım. Doktordan duymuş olmak rahatlatırYarın doktora sorayım da esime doktor mecbur kıldı diyeyim
İnşallah canım yazarimSaglikla kavus insallah
Yaz bize mutlaka
Benimkide öyle canım hoplatıyor beni vallaIyi geceler kizlar
Canım benim de bugün kontrolum vardın35+6 yım bende 2500 dedi ben de çok üzüldüm hocam çok az kilo almış diye gayet iyi normal dedi hiç sıkıntı etme iyi bencede maşallahAklinda tam tarih var mi?
Hayirlisiyla doguralim insallah
Tamam yaz yarin kontrolden cikinca
Bende biriktirebileceğimi hiç sanmıyorumbanada arkadasim avent verdi ama biriktirmek istersem ilerde kiralarim ama sanmiorm
Yok yahu duyduklarım yetiyor banaYok kız bilmemek daha iyi emin ol
Kadın o kadar sütü 3 ayda nasıl bitirecek kiDerin dondurucuda 3ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?