2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyor
Ay sorma bende 7.kat merdiven inip çıktım regl sancısı gibi dinlendim biraz geçti

Ay bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyor
Sen egzersiz yürüyüş hurma masaj ilişki falan düzenli yapıyosun belli olmaz erken de gelebilir. Bende yürüyüşe çıktım çok kötü oldum ve hava soğuk olduğu için hastalanmış gibi hissediyorum sanırım çıkmam artık diğer yolları denerim. Merdiven çıkıp inerim

İnşallah kolay doğumun olacak canım ben öyle hissettim senin adına bedenin kendini yavaş yavaş hazırlıyor bebiş kanala girecek yakında demek ki ay ne heycanlı
Egzersiz olarak ne yapıyorsun

Masaja doğru düzgün başlayamadım ilişki de yok akşamları pertim çıkıyor kolumu bile kaldıramıyorum yanasamiyorum eşime

İnşallah kolay doğumun olacak canım ben öyle hissettim senin adına bedenin kendini yavaş yavaş hazırlıyor bebiş kanala girecek yakında demek ki ay ne heycanlı
Egzersiz olarak ne yapıyorsun
Canım ben hergün 7 hurma yiyorum işe yürüyerek gidiyorum. Yürüyüş önemli sabahları yürüyorum sadece hafif tempolu elimden geldiğince yani. 3 gün oldu başlayalı 1 gün merdiven çıkma yarın oturma egzersizim var. Alçak oturma pozisyonu yani suqat gibi ama biraz daha alçak 10 defa 3 tekrar olacak şekil de. Diğer gün merdiven çıkma bunun yanında nefesle birlikle ıkınma egzersizleri. O da doktorumun söylediği kabız olmuşsunda çişini yapmak için ıkınıyormuşçasına Yani burundan çektiğin nefesini ağzından verirken ıkın diyor anladığım bu. Yalnız bunu yaparken ya Doğurursam

Benim sütüm hemen geldi doğumdan sonra bestlak damla kullandım. Ağrı var evet ama dayanılmaz değil arada birde baş ağrısı yokluyor inşallah sizlerde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Cok guzel haberler :) Bana da umut oldu. Sezeryanla ilgili tek korkum sut gelmemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…