Ay sorma bende 7.kat merdiven inip çıktım regl sancısı gibi dinlendim biraz geçtiAy bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyor
Yarın kontrol çatı muayenesi yapacak doktorum bakalım ne diyecekKontrolün ne zaman biliyorum canım ama yürürken benim de alt karnıma ağrı giriyor
İnşallah çok güzel ve kolay bir doğum olur. Kanaman falan inşallah olmaz hiç. Çıkınca kendini iyi hissedince bize de yazNeden erken alıyorlar canim senin benimde yarın doğum kismetse
Tam kaçıncı haftada doğdu kuzum2405 gram kuzum
2 hafta daha kalsaydı 3 kg olurdu ama doğum kanalına inmişti
Sen egzersiz yürüyüş hurma masaj ilişki falan düzenli yapıyosun belli olmaz erken de gelebilir. Bende yürüyüşe çıktım çok kötü oldum ve hava soğuk olduğu için hastalanmış gibi hissediyorum sanırım çıkmam artık diğer yolları denerim. Merdiven çıkıp inerimAy bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyor
Sağ salim al kucağına inşallah canımCanim benim çok geçmiş olsun bebisin kaç kg doğdu bende yarın sabah doğum yapacağım inşallah
Tam tarihi yarın söyleyecek doktorum canım. Kan tahlillerini vermiştim yarın da anestezi uzmanı ile görüşeceğim.Aklinda tam tarih var mi?
Hayirlisiyla doguralim insallah
Tamam yaz yarin kontrolden cikinca
Sen de sağlıkla kavuş bebeğine inşallah canımCanım bugün yatirildim .sabaha giricem ameliyata
İnşallah kolay doğumun olacak canım ben öyle hissettim senin adına bedenin kendini yavaş yavaş hazırlıyor bebiş kanala girecek yakında demek ki ay ne heycanlıEvet doktor ben seni muayene ettiğim için kanaman olacak dedi ne zaman geçer dedim bi şey demedi. Bebeğimin kafasına dokundu. Bebek çok yakın dedi. 2800 gr biraz daha beklerse güzel olur dedi 39. Haftayı da beklemez dedi. Ama hamileliğim boyunca ilk defa kanamamı görüyorum o da biraz etkiliyor beni bakalım ne zaman geçecek
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah.Canım bugün yatirildim .sabaha giricem ameliyata
Valla ben de merak ediyorum sancısı uzun sürmüştü anladığım kadarıyla inşallah istediği gibi normal ilerlemiştir her sey iyilerdir bebişi de kendisi de telaştan girememiştirOKYANUS302 tan ses yok kızlar aklım onda kaldı naptı acaba….?
Ay hadi İnşallah canım akşam mi yatırdılar seniCanım bugün yatirildim .sabaha giricem ameliyata
Masaja doğru düzgün başlayamadımSen egzersiz yürüyüş hurma masaj ilişki falan düzenli yapıyosun belli olmaz erken de gelebilir. Bende yürüyüşe çıktım çok kötü oldum ve hava soğuk olduğu için hastalanmış gibi hissediyorum sanırım çıkmam artık diğer yolları denerim. Merdiven çıkıp inerim
Canım ben hergün 7 hurma yiyorum işe yürüyerek gidiyorum. Yürüyüş önemli sabahları yürüyorum sadece hafif tempolu elimden geldiğince yani. 3 gün oldu başlayalı 1 gün merdiven çıkma yarın oturma egzersizim var. Alçak oturma pozisyonu yani suqat gibi ama biraz daha alçak 10 defa 3 tekrar olacak şekil de. Diğer gün merdiven çıkma bunun yanında nefesle birlikle ıkınma egzersizleri. O da doktorumun söylediği kabız olmuşsunda çişini yapmak için ıkınıyormuşçasınaİnşallah kolay doğumun olacak canım ben öyle hissettim senin adına bedenin kendini yavaş yavaş hazırlıyor bebiş kanala girecek yakında demek ki ay ne heycanlı
Egzersiz olarak ne yapıyorsun
Cok guzel haberler :) Bana da umut oldu. Sezeryanla ilgili tek korkum sut gelmemesi.Benim sütüm hemen geldi doğumdan sonra bestlak damla kullandım. Ağrı var evet ama dayanılmaz değil arada birde baş ağrısı yokluyor inşallah sizlerde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Sağlacakla girin sağlıcakla çıkınCanım bugün yatirildim .sabaha giricem ameliyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?