Ben de gümüş kapağın ucundan döndümMaşallah kuzuya yani banada yanaklı bir tontiş gelcek,
İnan bilmiyorummorm arkadasımız bestlakın işe yaradığını söyleyince ni araştırma yaptım herkes memnun çayıda biliyordum ama gümüş kapak konusunda kararsızım
2022 tüp bebekten buralara geldik şükürler olsun, gözün aydınEvet güzel komik bir o kadarda ne kadar sakiniz desekte ikimizde stres topu
Çok şükür atlattık ama ameliyathaneden çıkınca eşimin beni beklemesi o an başladık ağlamaya oraya kadar iyi getirdik
Üff o kanamalar allahım kimse yaşamasın
Çok saol canım rabbim en hayırlısıyla benim sürecimden güzel doğum süreci bekleyen herkese nasip eylesin inşallah
Amim canım benimEvet güzel komik bir o kadarda ne kadar sakiniz desekte ikimizde stres topu
Çok şükür atlattık ama ameliyathaneden çıkınca eşimin beni beklemesi o an başladık ağlamaya oraya kadar iyi getirdik
Üff o kanamalar allahım kimse yaşamasın
Çok saol canım rabbim en hayırlısıyla benim sürecimden güzel doğum süreci bekleyen herkese nasip eylesin inşallah
Aynen öyle bende süt olsun diye yiyip yiyip kilo alıp birde onun psikolojisiyle uğrasmak istemiyorumBen de gümüş kapağın ucundan döndüminsan acemilikle ve telaşla her şeyi almaya da meylediyor. Hastanedeki ebeyle konuştum mesela, yaranız olursa yanlış emzirmeden olur, o zaman da göğüs koruyucu kalkanlarla hızlıca iyileşme sağlanıyor demişti. Ben kalkan almıştım daha önce zaten, o yüzden şimdilik gümüş kapak almadım. Bestlak kesinlikle faydalı ama aklımda hep şey var. Belki bir şey kullanmasan da şarıl şarıl sütü olacak bir annesin bilemiyorsun ki bestlak damla olmasa da şu çaydan ben de alıcam galiba doğuma yakın bir zamanda. Çünkü üstümdeki fazlalıkları atmam lazım doğumdan sonra, süt olsun diye de ne bulursam yemek istemiyorum. Annelerle konuşuyorum çoğu süt olsun diye hominigırtlak yedim sen yapma diyor
Cikmak için yol mu yapmaya calisiyorlar neBen varım canım ne dalak kaldı ne böbrek valla ya... Özellikle sağ boşluğuma ve aşağıya öyle vuruyorki canımı alıyor sanki.Benimki makat geliş hala birde ayağı aşağıdan çıkacak zannediyorum.
Çok şükür rabbime2022 tüp bebekten buralara geldik şükürler olsun, gözün aydınbsra61 , sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah
Di mibsra61 ahh ahhh tüp bebek anneleri için topic terfileri nasıl önemli
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hepimize
Biz çok güzel vedalaştık eşimle girerken sıkıntı yok ama ben hep şey beklerdim eşim kesin kızını görünce beni unuturAmim canım benim
Stres olunmaz mı hiçsiz gayet iyi idare etmişsiniz bence süreci
Yaa eşin ağladı mıııı? Merak ediyorum benimki nasıl tepki verecek acaba. Eşler genelde ağlıyor ama benimki çok soğukkanlı bir tipben mesela kesin ağlarım bebeği görünce ya da senin gibi doğuma giderken
ayy goz yasim pittBiz çok güzel vedalaştık eşimle girerken sıkıntı yok ama ben hep şey beklerdim eşim kesin kızını görünce beni unuturorada beni beklemiş onu öyle görünce abğlamaya başladım eşimde beni ağlarken görünce ağlamaya başladı öyle beraber odaya çıktık işte çok güzeldi ama
Benim eşimde soğukkanlıdır ama bana dayanamadı herhalde ne bileyim
Kız ben bebişin ilk çıktığı anı hatırlamıyorum biraz panik oldum az uyuttular beni o arada ya ama kendime gelip kızımın sesini duyunca bende ağladım nasıl ağlamam ne zorluklar çektik o sesi duymak İçin
Canim mesaji yazan ben değilim benim isim cikmisDoğum neden erken tarihte? Ben de 36+3 de gittim bebişimin kilosu aynı.. Biraz daha alsa iyi olurmuş ama buna şükür.. Doktor bir sıkıntı olmaz ise 38. Hafta dolunca alacak.. O vakte kadar dayanırsa 3 kgyi bulabileceğini söyledi
Gozunuzaydin olsun canim saglikla büyüsünBiz çok güzel vedalaştık eşimle girerken sıkıntı yok ama ben hep şey beklerdim eşim kesin kızını görünce beni unuturorada beni beklemiş onu öyle görünce abğlamaya başladım eşimde beni ağlarken görünce ağlamaya başladı öyle beraber odaya çıktık işte çok güzeldi ama
Kız ben bebişin ilk çıktığı anı hatırlamıyorum biraz panik oldum az uyuttular beni o arada ya ama kendime gelip kızımın sesini duyunca bende ağladım nasıl ağlamam ne zorluklar çektik o sesi duymak İçin
Saol canım inşallahGozunuzaydin olsun canim saglikla büyüsün
Kac saat agri çektin canim çıktıktan sonra sezeryandanTeşekkür ederim ben iyiyim çok şükür o ilk agrılar gitti daha gelmez inşallahBir saat sonra yürüyecek öişim bakalım
Kızımda 3.550 doğdu ama balgamı var maalesef sürekli bi kusma peşinde deliksiz uykusu ilk doğduğu zaman vardı ondan sonra hiç uyumadı şimdi yarım saattir karnı doydu kusmadı çok şükür uyuyor bakalım
Sezeryanda da bir sarhoşluk hali oluyormuş galiba anesteziden. İlk gördüğüm anı hatırlamıyorum diyenleri duymuştum daha önce de.Biz çok güzel vedalaştık eşimle girerken sıkıntı yok ama ben hep şey beklerdim eşim kesin kızını görünce beni unuturorada beni beklemiş onu öyle görünce abğlamaya başladım eşimde beni ağlarken görünce ağlamaya başladı öyle beraber odaya çıktık işte çok güzeldi ama
Sağol canım evetCanimmm naberr nasılsın seninde gözün aydın doğum yapmışsın bayadır konuşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?