2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de gümüş kapağın ucundan döndüm insan acemilikle ve telaşla her şeyi almaya da meylediyor. Hastanedeki ebeyle konuştum mesela, yaranız olursa yanlış emzirmeden olur, o zaman da göğüs koruyucu kalkanlarla hızlıca iyileşme sağlanıyor demişti. Ben kalkan almıştım daha önce zaten, o yüzden şimdilik gümüş kapak almadım. Bestlak kesinlikle faydalı ama aklımda hep şey var. Belki bir şey kullanmasan da şarıl şarıl sütü olacak bir annesin bilemiyorsun ki bestlak damla olmasa da şu çaydan ben de alıcam galiba doğuma yakın bir zamanda. Çünkü üstümdeki fazlalıkları atmam lazım doğumdan sonra, süt olsun diye de ne bulursam yemek istemiyorum. Annelerle konuşuyorum çoğu süt olsun diye hominigırtlak yedim sen yapma diyor

Reactions: 11K
2022 tüp bebekten buralara geldik şükürler olsun, gözün aydın bsra61 , sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah

Amim canım benim

Stres olunmaz mı hiç siz gayet iyi idare etmişsiniz bence süreci

Yaa eşin ağladı mıııı? Merak ediyorum benimki nasıl tepki verecek acaba. Eşler genelde ağlıyor ama benimki çok soğukkanlı bir tip ben mesela kesin ağlarım bebeği görünce ya da senin gibi doğuma giderken

Aynen öyle bende süt olsun diye yiyip yiyip kilo alıp birde onun psikolojisiyle uğrasmak istemiyorum

2022 tüp bebekten buralara geldik şükürler olsun, gözün aydın bsra61 , sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah
bsra61 ahh ahhh tüp bebek anneleri için topic terfileri nasıl önemli
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hepimize

Biz çok güzel vedalaştık eşimle girerken sıkıntı yok ama ben hep şey beklerdim eşim kesin kızını görünce beni unutur orada beni beklemiş onu öyle görünce abğlamaya başladım eşimde beni ağlarken görünce ağlamaya başladı öyle beraber odaya çıktık işte çok güzeldi ama
Benim eşimde soğukkanlıdır ama bana dayanamadı herhalde ne bileyim
Kız ben bebişin ilk çıktığı anı hatırlamıyorum biraz panik oldum az uyuttular beni o arada ya ama kendime gelip kızımın sesini duyunca bende ağladım nasıl ağlamam ne zorluklar çektik o sesi duymak İçin

ayy goz yasim pitt

Canim mesaji yazan ben değilim benim isim cikmis

Gozunuzaydin olsun canim saglikla büyüsün

bsra61 Maşallah canım ne güzel bir doğum hikayesi olmuş kolaylıkla, oy çok duygulandım ya Allah bir ömür sağlık mutluluk versin güzel kızınla birlikte hepinize
Kaçıncı haftada doğmuş oldu

Kac saat agri çektin canim çıktıktan sonra sezeryandan
Pijamanı giydin mi

Sezeryanda da bir sarhoşluk hali oluyormuş galiba anesteziden. İlk gördüğüm anı hatırlamıyorum diyenleri duymuştum daha önce de.

Ayyy ağlanır hakkaten yaaa, ben kesin doğuma giderken ağlamaya başlarım heyecandan. Bir de ağladı mı hiç burnunu tutamayan bir insanım, hemen temizleme ihtiyacı duyarım yoksa şarıl şarıl akar. Allah vere de sezeryan olmasam ameliyat masasında sümüğümle rezil olurum yemin ederim sezeryanda ellerini kullanamıyorsun di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…