Günaydın, doğumun başlamasına yakın karında rahatlama olur derler. Deneyimli değilim ama öyle bir şey olabilir mi diye düşündümGünaydın kızlarrr. Bu sabah çok rahat uyandım karnımın üst tarafındaki baskı yok oldu ama belim ve kuyruk sokumu arasında biraz ağrı var.
Ayy deme daha 1 ay var normalde ve hazır değilim galibaGünaydın, doğumun başlamasına yakın karında rahatlama olur derler. Deneyimli değilim ama öyle bir şey olabilir mi diye düşündüm
Ağrılarım var kuzum bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek öyle idare etmeye çalışıyorum sen napıyorsun nasılsınn
Yaaa kuzu gözünaydinBiz çok güzel vedalaştık eşimle girerken sıkıntı yok ama ben hep şey beklerdim eşim kesin kızını görünce beni unuturorada beni beklemiş onu öyle görünce abğlamaya başladım eşimde beni ağlarken görünce ağlamaya başladı öyle beraber odaya çıktık işte çok güzeldi ama
Benim eşimde soğukkanlıdır ama bana dayanamadı herhalde ne bileyim
Kız ben bebişin ilk çıktığı anı hatırlamıyorum biraz panik oldum az uyuttular beni o arada ya ama kendime gelip kızımın sesini duyunca bende ağladım nasıl ağlamam ne zorluklar çektik o sesi duymak İçin
Aynen hatta o videoyu bende paylaşmıştımKız çocukşarı akıllı uslu diyor herkes bakalımdoktor mfk da erkek çocuk evde beslenmez diye video atmıştı
Allah analı babalı büyütsğn canım, nasıl oldunuz daha iyi misiniz şimdi ? Çok sıkıntılı olmafı galiba anladığım kadarıyla. Çabucak toparlarsın inşallah çok sevindim, darısı başımıza.KIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Çok tecrübeli değilim ama galiba kanlı ise hemen gitmek gerekiyor canımKızlar ya bugün tam 36 haftalığım dün kontrolde hiç Bi sıkıntı yoktu kanlı akıntı geldi nişan Di mi bu hemen gidiyim mi hastaneye ben ikinci doğum olmasına rağmen çok korkuyorum kimse yok eşimden başka yanım da annemler 20 saat uzaklıktan geleceklerhemen başlar mı acaba doğum
Birazdan gideceğiz canımm dua edin azıcık daha beklesin minnoşumAllah analı babalı büyütsğn canım, nasıl oldunuz daha iyi misiniz şimdi ? Çok sıkıntılı olmafı galiba anladığım kadarıyla. Çabucak toparlarsın inşallah çok sevindim, darısı başımıza.
Çok tecrübeli değilim ama galiba kanlı ise hemen gitmek gerekiyor canım
Nişan gelir gelmez başlamıyo benim ilki nisandan 3gun sonra oldu 2.si akşamı oldu ama ben doğum başlasın diye çok uğraştım Ogün. Bol hurma çömelme ilişki falan yürüyüş yaptım. Böbrek buyumem ileri dereceydi sancılar dayanamadım diye çok uğraştım. Dikkat et hemen olmaz inşaAlllahKızlar ya bugün tam 36 haftalığım dün kontrolde hiç Bi sıkıntı yoktu kanlı akıntı geldi nişan Di mi bu hemen gidiyim mi hastaneye ben ikinci doğum olmasına rağmen çok korkuyorum kimse yok eşimden başka yanım da annemler 20 saat uzaklıktan geleceklerhemen başlar mı acaba doğum
Canım nişan değilse de kanama olması normal değildir bence doktora gitmelisinKızlar ya bugün tam 36 haftalığım dün kontrolde hiç Bi sıkıntı yoktu kanlı akıntı geldi nişan Di mi bu hemen gidiyim mi hastaneye ben ikinci doğum olmasına rağmen çok korkuyorum kimse yok eşimden başka yanım da annemler 20 saat uzaklıktan geleceklerhemen başlar mı acaba doğum
Evet aslında sabah 8 de gelecektim dün öğlen aradılar akşam 8 gibi gelin yaptıralım dediler.bekliyorum şimdi covid testi verdimAy hadi İnşallah canım akşam mi yatırdılar seni
Benimde kısalmisti 27'ye kadar progestan fitil ve 3 günde 1 progestan iğne ile 37. Haftayı hedefledi doktorum. Son kontrolde 23 mm' ye inince ve hedefe ulaşınca 36+5'de aldı bebişimiArkadaşlar şimdi benim rahim ağzı 20mm e kdr inmiş istirahatteyim Dr önerisi ile. Protestonda kullanıyorum, bebeğin başı da baya aşağıda. Böyle bi durum yaşayıpda vaktin den önce doğuma giden oldu mu acaba merak ediyorum
kolayliklar diliyorum canimsaglikla al yavrunu kucagina
ben sadece totosunun yerini biliuorum
Kanlı akıntı nişan oluyor canım sancın varmı kasılman ?Kızlar ya bugün tam 36 haftalığım dün kontrolde hiç Bi sıkıntı yoktu kanlı akıntı geldi nişan Di mi bu hemen gidiyim mi hastaneye ben ikinci doğum olmasına rağmen çok korkuyorum kimse yok eşimden başka yanım da annemler 20 saat uzaklıktan geleceklerhemen başlar mı acaba doğum
Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün bebeğin inşallahSanada hayırlı olsun tatlım benim
Amin
Doğum günlerini beraber kutlarız hayırlısıyla
Yükseleni ne oldu
Benim kuzumun Yay Yükseleni
Ben herseyi hatırlıyorum cok netSezeryanda da bir sarhoşluk hali oluyormuş galiba anesteziden. İlk gördüğüm anı hatırlamıyorum diyenleri duymuştum daha önce de.
Ayyy ağlanır hakkaten yaaa, ben kesin doğuma giderken ağlamaya başlarım heyecandan. Bir de ağladı mı hiç burnunu tutamayan bir insanım, hemen temizleme ihtiyacı duyarım yoksa şarıl şarıl akar. Allah vere de sezeryan olmasamameliyat masasında sümüğümle rezil olurum yemin ederim sezeryanda ellerini kullanamıyorsun di mi?
Kasılmam sürekli oluyordu son zamanda ama şu an adet ağrısı gibi çok az ağrım var nst de hiç Bi. Şey çıkmadı dün falanKanlı akıntı nişan oluyor canım sancın varmı kasılman ?
Hadi hayırlı haberlerle inşallahAmin canım .covid testi verdik bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?