2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın.. Öncelikle doğum yapanlari gördüm cok sevindim gözünüz aydin kizlar sizlerde bebislerde umarim iyisinizdir.
Bizde 3 Kasimda doğuma gidiyoruz herşey yolunda giderse. Bu haftalarim inanilmaz zor geçiyor bebegin kilosu gecen hafta 2600kusurdu biraz minikmis inşallah biraz daha alir doguma kadar. Oglumda var 2bucuk yasinda o gun benim icin hem heyecanli hem stresli gececek gibi Evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza alalim inşallah

Hayırlı olsun birer gün arayla olacak doğumlarımız. Benim de her şey yolunda giderse 2 Kasım

Olsun bak erken kahvaltı yapıyormuşsun. Ben sabah uyanıyorum, sonra yavaş yavaş mayışıp uykuya dalıyorum, 11’den önce gözümü açamıyorum. Kahvaltı da 12’yi buluyor tabi. Bu hafta böyle oldu. Geçen haftalarda kalkar yürüyüş yapardım sabahtan. Bu hafta enerjiler bitmiş demek ki.

Canım beklemeden git doktora ne olur ne olmaz nişan gelince bir hafta sonra doğum başlayan da oluyor hemen başlayan da. O yüzden bir kontrol ettirmekte fayda var

Geçmiş olsun canım dikkat et

Bende ishalim alıştım artık bagirsak duzensizliklerine
Xok gecmis olsun bol sıvı tuket

Benim göbek de bır gün aşağıda bir gün yukarıda şimdi nerde duruyo anlayamadım

Eklentiler

• IMG_20221027_090301.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 96
bsra61 canım hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
Bende aynı şekilde gece ishal ve kusma yüzünden uyuyamadım. Sebebi salgın mı yoksa vücudum doğuma hazırlık mı yapıyor bilmiyorum. Mide yanması ve bulantısı var ben de ama kramp yok.

canım çok geçmiş olsun evet salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…