Allah kolaylık versin, sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin canım .covid testi verdik bekliyoruz
KIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Günaydın.. Öncelikle doğum yapanlari gördüm cok sevindimgözünüz aydin kizlar sizlerde bebislerde umarim iyisinizdir.
Bizde 3 Kasimda doğuma gidiyoruz herşey yolunda giderse. Bu haftalarim inanilmaz zor geçiyor bebegin kilosu gecen hafta 2600kusurdu biraz minikmis inşallah biraz daha alir doguma kadar. Oglumda var 2bucuk yasinda o gun benim icin hem heyecanli hem stresli gececek gibiEvlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza alalim inşallah
Kendimi çok kötü bir şeye alıştırdım kızlar yakarnım açıktığı için hep saat 6.30 gibi pıt diye uyanıyorum eşimi işe yolluyorum kahvaltı yapıyoruz sonra yine uyuyorum 1 saat falan gelecek kilolar
Canım beklemeden git doktora ne olur ne olmaz nişan gelince bir hafta sonra doğum başlayan da oluyor hemen başlayan da. O yüzden bir kontrol ettirmekte fayda varKızlar ya bugün tam 36 haftalığım dün kontrolde hiç Bi sıkıntı yoktu kanlı akıntı geldi nişan Di mi bu hemen gidiyim mi hastaneye ben ikinci doğum olmasına rağmen çok korkuyorum kimse yok eşimden başka yanım da annemler 20 saat uzaklıktan geleceklerhemen başlar mı acaba doğum
Bende bekliyorum canım perinatoliji maternal bölümünde bekliyorum. Doktor muayene edecek önceEvet aslında sabah 8 de gelecektim dün öğlen aradılar akşam 8 gibi gelin yaptıralım dediler.bekliyorum şimdi covid testi verdim
Geçmiş olsun canım dikkat etKızlar ben de hastanedeyim şimdi sanırım salgın varmış, geceden beri şiddetli mide krampları yaşıyordum ishal de başlayınca hastaneye geldim. Doktor bugün gelen her hasta aynı şikayetle geldi dedi. Siz de dikkat edin kendinize.
Doktorunu ara benceKasılmam sürekli oluyordu son zamanda ama şu an adet ağrısı gibi çok az ağrım var nst de hiç Bi. Şey çıkmadı dün falan
Bende ishalim alıştım artık bagirsak duzensizliklerineKızlar ben de hastanedeyim şimdi sanırım salgın varmış, geceden beri şiddetli mide krampları yaşıyordum ishal de başlayınca hastaneye geldim. Doktor bugün gelen her hasta aynı şikayetle geldi dedi. Siz de dikkat edin kendinize.
Benim göbek de bır gün aşağıda bir gün yukarıda şimdi nerde duruyo anlayamadımGünaydın kızlarsizin de karnınız bi anda küçüldü gibi hissediyor munuz yoksa anlık mı geliyor. Yarın bu saatlerde sezaryen doğumum olacak ve benim bebeğim küçücük gibi hissediyorum nedense. Gitmesin mi istiyorum nedir
37+6 da doğdu kuzumTam kaçıncı haftada doğdu kuzum
Bende aynı şekilde gece ishal ve kusma yüzünden uyuyamadım. Sebebi salgın mı yoksa vücudum doğuma hazırlık mı yapıyor bilmiyorum. Mide yanması ve bulantısı var ben de ama kramp yok.Kızlar ben de hastanedeyim şimdi sanırım salgın varmış, geceden beri şiddetli mide krampları yaşıyordum ishal de başlayınca hastaneye geldim. Doktor bugün gelen her hasta aynı şikayetle geldi dedi. Siz de dikkat edin kendinize.
Tamam tatlım listeyi yollasınDiyetisyenin önerdilklerini bize de yazabilir misin canım
Hayirlisiyla saglikla kavus insallah
Ay sorma çok inceliyorlar ya ..Bende bekliyorum canım perinatoliji maternal bölümünde bekliyorum. Doktor muayene edecek önce
Allah razı olsunAllah kolaylık versin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah razı olsunHadi hayırlı haberlerle inşallah
Oooo maşallahKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
canım çok geçmiş olsun evet salgın varKızlar ben de hastanedeyim şimdi sanırım salgın varmış, geceden beri şiddetli mide krampları yaşıyordum ishal de başlayınca hastaneye geldim. Doktor bugün gelen her hasta aynı şikayetle geldi dedi. Siz de dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?