2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar tek diyeceğim size çantanıza fazla dazla kıyafet koyun benim kızımın balgamı var ve sürekli kusuyor daha şimdiden 2 battaniye 3 takım pislettik bile
Balgamının olması normal mi inşallah hemen geçer

Kasılmam sürekli oluyordu son zamanda ama şu an adet ağrısı gibi çok az ağrım var nst de hiç Bi. Şey çıkmadı dün falan
Nişan geldikten sonra doğum hemen başlamayabiliyor benim büyük kızımda nişan geldikten iki hafta sonra doğum yapmıştım.Sancın varsa hastaneye git derim ikinci doğumlarda açılma daha hızlı olabiliyor çünkü.

Evet ben başlarda çok yaşadım genel olarak da husursuz bacak sendromum var zaten doktorum magnezyum verdi

Kasık ağrım çok var sanırım cumartesi günü bekleyemicem cuna günü gidicem doktora çok fenayım o yuzden bazen enerjim 000

Canım valla ben de bulantı kusma yoktu kramp ve ishal oldu kanda da enfeksiyon çıktı. O yüzden bebek için sakincalı olabilir diye dahiliyeye yönlendirdi. Sen de geçmezse ihmal etme derim.

Kızlar ishal vs gibi şikayetleriniz için kadın doğuma mı gidiyorsunuz yoksa herhangi bir acile gitsek bakıyolar mı

Ayy deme daha 1 ay var normalde ve hazır değilim galiba
Ay apır sapır konuşuyor da olabilirim ben ahahha sen vücudunu daha iyi anlarsın. Ben artık mesela yalancı sancıları hemen ayırt ediyorum alıştım.
Ben herseyi hatırlıyorum cok net sarhoşluk felan yaşamadım çok sukur. Ellerin iki yana sabitleniyor. Birinde serum diğerinde tansiyon aleti takılı oluyor
Sonunda şu sorularıma cevap buldum allah razı olsun ben de hep tekinde damar yolu vardır da diğerini niye kullanıyorlar acaba diyordum tansiyonmuş
Masallah sifa olsun bebisinize. Yanima sagma aletini alsammi diye soru oldu simdi.
Bu benim de hep aklımda olan bir soru. Ben daha sağma makinesi almadım, doğurunca alırım ihtiyaca göre diye bir düşüncem var. Sadece lansinohun silikon pompasını aldım, hani şu emzirirken diğer göğse yerleştirilen ve kendi vakumla çekenden. Hastaneye götürmek lazım mı bunu ya da sağma makinesi ille almak lazım mı hala bilemiyorum. Ya sütüm olmazsa diyorum ama olmasa da artırmak için sağmam gerekecek herhalde, çok olursa da mastit olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…