- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
Balgamının olması normal miKızlar tek diyeceğim size çantanıza fazla dazla kıyafet koyun benim kızımın balgamı var ve sürekli kusuyor daha şimdiden 2 battaniye 3 takım pislettik bile
Gözün aydın canım. Maşallah sizeKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Nişan geldikten sonra doğum hemen başlamayabiliyor benim büyük kızımda nişan geldikten iki hafta sonra doğum yapmıştım.Sancın varsa hastaneye git derim ikinci doğumlarda açılma daha hızlı olabiliyor çünkü.Kasılmam sürekli oluyordu son zamanda ama şu an adet ağrısı gibi çok az ağrım var nst de hiç Bi. Şey çıkmadı dün falan
Oy çok tatlı estetik duruyor maşallah.benimki baya aşağıda görünüyor senin karnın inmedi sanırım daha dimiBenim göbek de bır gün aşağıda bir gün yukarıda şimdi nerde duruyo anlayamadım
Bir gün ağzımda hissediyorum bir gün bacaklarımı kapatamiyorum anlamadım benim kız naz mi yapıyorOy çok tatlı estetik duruyor maşallah.benimki baya aşağıda görünüyor senin karnın inmedi sanırım daha dimi
Evet ben başlarda çok yaşadım genel olarak da husursuz bacak sendromum var zaten doktorum magnezyum verdiİyi geceler arkadaşlar. Benim bu saatlerde çilem başlıyor bacaklarda kollarda uyuşma çekilme hissi oluyor. Gerçi artık gündüzleri de öyle. Hareket ettirme hissi oluyo. Çok rahatsız edici. Bu durumu yaşayan var mı ? Ve bir çözümü var mı?(
ben de sert tekmeler standard :) disardan da goruyorum, karnimin sekli degisiyor resmen.Iyi geceler kizlar
Aranizda bebisin tekmeleriyle akıttığı kimse var mi
Bayagi sert vuruyor can yakıyor normaldir heralde degil mi
Kasık ağrım çok var sanırım cumartesi günü bekleyemicem cuna günü gidicem doktora çok fenayımOlsun bak erken kahvaltı yapıyormuşsun. Ben sabah uyanıyorum, sonra yavaş yavaş mayışıp uykuya dalıyorum, 11’den önce gözümü açamıyorum. Kahvaltı da 12’yi buluyor tabi. Bu hafta böyle oldu. Geçen haftalarda kalkar yürüyüş yapardım sabahtan. Bu hafta enerjiler bitmiş demek ki.
Nokta atışı yapmış adamAynen hatta o videoyu bende paylaşmıştım
Sağ ol canım çok sancım olunca korktum ben de kanda da enfeksiyon çıktı dahiliye doktoruna görünmem lazımmışBende ishalim alıştım artık bagirsak duzensizliklerine
Xok gecmis olsun bol sıvı tuket
Canım valla ben de bulantı kusma yoktu kramp ve ishal oldu kanda da enfeksiyon çıktı. O yüzden bebek için sakincalı olabilir diye dahiliyeye yönlendirdi. Sen de geçmezse ihmal etme derim.@bsra61 canım hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
Bende aynı şekilde gece ishal ve kusma yüzünden uyuyamadım. Sebebi salgın mı yoksa vücudum doğuma hazırlık mı yapıyor bilmiyorum. Mide yanması ve bulantısı var ben de ama kramp yok.
Masallah sifa olsun bebisinize. Yanima sagma aletini alsammi diye soru oldu simdi.Hiç korkmayın lütfen. O kadar çok sütüm geliyor ki taş gibi oldu göğüslerim. Sagdik biraz rahatladım
Gozunuz aydin :)KIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Iyi normal ozamanben de sert tekmeler standard :) disardan da goruyorum, karnimin sekli degisiyor resmen.
Ay apır sapır konuşuyor da olabilirim ben ahahha sen vücudunu daha iyi anlarsın. Ben artık mesela yalancı sancıları hemen ayırt ediyorum alıştım.Ayy deme daha 1 ay var normalde ve hazır değilim galiba
Sonunda şu sorularıma cevap buldum allah razı olsunBen herseyi hatırlıyorum cok netsarhoşluk felan yaşamadım çok sukur. Ellerin iki yana sabitleniyor. Birinde serum diğerinde tansiyon aleti takılı oluyor
Bu benim de hep aklımda olan bir soru. Ben daha sağma makinesi almadım, doğurunca alırım ihtiyaca göre diye bir düşüncem var. Sadece lansinohun silikon pompasını aldım, hani şu emzirirken diğer göğse yerleştirilen ve kendi vakumla çekenden. Hastaneye götürmek lazım mı bunu ya da sağma makinesi ille almak lazım mı hala bilemiyorum. Ya sütüm olmazsa diyorum ama olmasa da artırmak için sağmam gerekecek herhalde, çok olursa da mastit olmamak içinMasallah sifa olsun bebisinize. Yanima sagma aletini alsammi diye soru oldu simdi.
Gorun canim agri varsa ilerlemistir berbat birsey insallah hemen atlatirsinSağ ol canım çok sancım olunca korktum ben de kanda da enfeksiyon çıktı dahiliye doktoruna görünmem lazımmış
Benden istemediler canim şuan yatış yapıldı perinatoloji servisine bekliyorumEvet aslında sabah 8 de gelecektim dün öğlen aradılar akşam 8 gibi gelin yaptıralım dediler.bekliyorum şimdi covid testi verdim
Dogumhaneye gecicem bende doktordan haber bekliyoruz şuan kadın doğum servisindeyim .beklemek çok fenaBenden istemediler canim şuan yatış yapıldı perinatoloji servisine bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?