2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlk günden sağacak kadar çok süt gelmiyor diyorlar

Evet aslında sabah 8 de gelecektim dün öğlen aradılar akşam 8 gibi gelin yaptıralım dediler.bekliyorum şimdi covid testi verdim
Hayırlı haberlerle gel inşallah seni bekliyoruz

Nokta atışı yapmış adam o yüzden daha çok korktum
Valla benim oglum hic oyle degil. Kardesi yarisi kdr olsa.yeter. ama ben de kizimdan o korkunc performansi bekliyorum cunku karnimda hic durmuyo cok hareketli olacak diye simdiden kendimi hazirliyorum

Sizde mi normal planlıyorsunuz doğumu?

Valla benim oglum hic oyle degil. Kardesi yarisi kdr olsa.yeter. ama ben de kizimdan o korkunc performansi bekliyorum cunku karnimda hic durmuyo cok hareketli olacak diye simdiden kendimi hazirliyorum
Böbreklerim ne çekti ayakları ve totosundan çıkınca o performansı gösterirsr dayanamam ısırırım

Günlerdir pek kendimde değildim bildirimlere bakıp okumadan öıktım doğuranlara hayorlı uğurlu olsun doğumda olanlar var galiba Allah yardımcınız olsun

Benimde kısalmisti 27'ye kadar progestan fitil ve 3 günde 1 progestan iğne ile 37. Haftayı hedefledi doktorum. Son kontrolde 23 mm' ye inince ve hedefe ulaşınca 36+5'de aldı bebişimi
Ay sağlıkla büyüt canımmm sezeryan mı oldun

ay bu gece cok rahatsizim. aksam beri bir usuyorum bir sicak basiyor.
Simdide sanki her ictigim su direk mesaneme iniyor, hoop tuvalete.
karnim da cok sert, hafif basim agriyor , uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…