İlk günden sağacak kadar çok süt gelmiyor diyorlarAy apır sapır konuşuyor da olabilirim ben ahahha sen vücudunu daha iyi anlarsın. Ben artık mesela yalancı sancıları hemen ayırt ediyorum alıştım.
Sonunda şu sorularıma cevap buldum allah razı olsunben de hep tekinde damar yolu vardır da diğerini niye kullanıyorlar acaba diyordum tansiyonmuş
Bu benim de hep aklımda olan bir soru. Ben daha sağma makinesi almadım, doğurunca alırım ihtiyaca göre diye bir düşüncem var. Sadece lansinohun silikon pompasını aldım, hani şu emzirirken diğer göğse yerleştirilen ve kendi vakumla çekenden. Hastaneye götürmek lazım mı bunu ya da sağma makinesi ille almak lazım mı hala bilemiyorum. Ya sütüm olmazsa diyorum ama olmasa da artırmak için sağmam gerekecek herhalde, çok olursa da mastit olmamak için
GozunuzaydinKIZLARRR DOĞURDUM VE GELDİM
Saglikla kavusun insallahDogumhaneye gecicem bende doktordan haber bekliyoruz şuan kadın doğum servisindeyim .beklemek çok fena
Dualarimizdasiniz canim saglikla kavusunKızlar dua edin
Hayırlı haberlerle gel inşallah seni bekliyoruzEvet aslında sabah 8 de gelecektim dün öğlen aradılar akşam 8 gibi gelin yaptıralım dediler.bekliyorum şimdi covid testi verdim
Allah razı olsun aminHayırlı haberlerle gel inşallah seni bekliyoruz
Valla benim oglum hic oyle degil. Kardesi yarisi kdr olsa.yeter. ama ben de kizimdan o korkunc performansi bekliyorum cunku karnimda hic durmuyo cok hareketli olacak diye simdiden kendimi hazirliyorumNokta atışı yapmış adamo yüzden daha çok korktum
Sağlıkla kavuşun inşallah. Her şey güzel olacakAmin cnm inşallah doktordan haber bekliyoruz diyor servistekiler haber gelince yönlendirecektir dogumhaneye
Sizde mi normal planlıyorsunuz doğumu?Ay apır sapır konuşuyor da olabilirim ben ahahha sen vücudunu daha iyi anlarsın. Ben artık mesela yalancı sancıları hemen ayırt ediyorum alıştım.
Sonunda şu sorularıma cevap buldum allah razı olsunben de hep tekinde damar yolu vardır da diğerini niye kullanıyorlar acaba diyordum tansiyonmuş
Bu benim de hep aklımda olan bir soru. Ben daha sağma makinesi almadım, doğurunca alırım ihtiyaca göre diye bir düşüncem var. Sadece lansinohun silikon pompasını aldım, hani şu emzirirken diğer göğse yerleştirilen ve kendi vakumla çekenden. Hastaneye götürmek lazım mı bunu ya da sağma makinesi ille almak lazım mı hala bilemiyorum. Ya sütüm olmazsa diyorum ama olmasa da artırmak için sağmam gerekecek herhalde, çok olursa da mastit olmamak için
Böbreklerim ne çekti ayakları ve totosundan çıkınca o performansı gösterirsr dayanamam ısırırımValla benim oglum hic oyle degil. Kardesi yarisi kdr olsa.yeter. ama ben de kizimdan o korkunc performansi bekliyorum cunku karnimda hic durmuyo cok hareketli olacak diye simdiden kendimi hazirliyorum
Ay sağlıkla büyüt canımmmBenimde kısalmisti 27'ye kadar progestan fitil ve 3 günde 1 progestan iğne ile 37. Haftayı hedefledi doktorum. Son kontrolde 23 mm' ye inince ve hedefe ulaşınca 36+5'de aldı bebişimi
Benden istemediler canim şuan yatış yapıldı perinatoloji servisine bekliyorum
Dogumhaneye gecicem bende doktordan haber bekliyoruz şuan kadın doğum servisindeyim .beklemek çok fena
kolayliklar diliyorum kizlarKızlar dua edin
Evt bekledikçe daha çok stres ve heyecan korku her duygu bı aradaDogumhaneye gecicem bende doktordan haber bekliyoruz şuan kadın doğum servisindeyim .beklemek çok fena
Allah razı olsun canımkolayliklar diliyorum kizlar
saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza
Allah razı olsun canımDualarimizdasiniz canim saglikla kavusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?