Biraz dediğim dedikler evin içinde top oynar, koltukların üzerinde koşar ve çok iyi güreşirlerNokta atışı yapmış adamo yüzden daha çok korktum
Tek erkek iyi sen birde ikitane olsaydıda görseydin benimkilerin aralarında tam 2yas var bildiğin çeteValla benim oglum hic oyle degil. Kardesi yarisi kdr olsa.yeter. ama ben de kizimdan o korkunc performansi bekliyorum cunku karnimda hic durmuyo cok hareketli olacak diye simdiden kendimi hazirliyorum
Böyle bir durumda normal doğumu beklemiyor mu doktor sezaryen mi oldunuz? Ben de aynı durumdayım daBenimde kısalmisti 27'ye kadar progestan fitil ve 3 günde 1 progestan iğne ile 37. Haftayı hedefledi doktorum. Son kontrolde 23 mm' ye inince ve hedefe ulaşınca 36+5'de aldı bebişimi
Çok geçmiş olsun son zamanların sıkıntıları bitmiyoay bu gece cok rahatsizim. aksam beri bir usuyorum bir sicak basiyor.
Simdide sanki her ictigim su direk mesaneme iniyor, hoop tuvalete.
karnim da cok sert, hafif basim agriyor , uyuyamiyorum
Nst de sürekli sancı cikiyor. Doktorum artık durmayacak dedi. Nst sonucunu görmeden önce 1hafta daha bekleyelim diyordu.Neden erken alıyorlar canim senin benimde yarın doğum kismetse
Sağol canım, şükür cihaz 3 civarı gösteriyor kilosunu. Fazla bile gösterse 2,5 kiloyu geçiyor. Ama bikaç haftadır hep aynı. Çok kilolu olmasında değilim sağlıklı olsun ama son ana gelip kilosunun durması ilginç geldi. Ama önemli bişey olsa doktor derdi herhalde
Ne güzelHiç korkmayın lütfen. O kadar çok sütüm geliyor ki taş gibi oldu göğüslerim. Sagdik biraz rahatladım
Hep cok mutlu olun, neseniz sagliginiz hep yerinde olsun. Ne tatli bir dogum anisi :)Biz çok güzel vedalaştık eşimle girerken sıkıntı yok ama ben hep şey beklerdim eşim kesin kızını görünce beni unuturorada beni beklemiş onu öyle görünce abğlamaya başladım eşimde beni ağlarken görünce ağlamaya başladı öyle beraber odaya çıktık işte çok güzeldi ama
Benim eşimde soğukkanlıdır ama bana dayanamadı herhalde ne bileyim
Kız ben bebişin ilk çıktığı anı hatırlamıyorum biraz panik oldum az uyuttular beni o arada ya ama kendime gelip kızımın sesini duyunca bende ağladım nasıl ağlamam ne zorluklar çektik o sesi duymak İçin
Saglikka cikin insallahAmin cnm inşallah doktordan haber bekliyoruz diyor servistekiler haber gelince yönlendirecektir dogumhaneye
Canım maalesef benimki de çoktan alışmıştı kuvöz sürecinde biberona ama silikon uçla meme de tutuyordu işteBenim bebeklerim çok küçük ve güçsüzdü çıktığında hiç ememiyorlardı bana direk sağıp ver risk alma dediler yoğun bakım hemşireleri ben de biberonla verdim geri girmesinler diye korkuma. Bence sen öyle bişey yapacaksan bile kaşık biberon kullan, normal biberon kullanırsan dönüşü pek olmuyor. Bebeğin alışmış ne güzel unutmasın memeyi. Ben de memeye dönme için araştırmalar yapıyorum önce biberonu unutturmak için kaşık biberona geçiriyorlarmış sanırım bi danışmanlık alcam şu doktora git gellerimi bitireyim hayırlısıyla. Artık güçlendiler isteseler emebiliyorlar çok nadir de olsa ama hemen pes edip ağlamaya başlıyorlar ağızlarına süt dökülmesine rağmen.
yok canım maalesef benim de öyle bir ihtimalim olmadı orada biberonla verdikleri için direkt alışmıştı silikon uçla emiyor ama doyduğundan emin olamıyorum son zamanlarda gündüzleri çok uyuyor daha küçük ve güçsüz o yüzden tekrar sağıp biberonla desteklemeye başladım ,doktoru da önce emzirme danışmanı önermişti sün üç kere memeyi tutmayı başarmıştı ama başa sardık şu an ,en önemli şey onun beslenmesi ,doktor da inat etmeyelim dedi biraz daha böyle gitmesi gerekiyor ,kilo alımları nasıl bebeklerin ? Benim oğlum ilk kontrolde 15.günden sonda doğum kilosu üstüne çıkması lazım demişti ve 100 gr çıkmıştı ama dün sabit kaldı dedi evde biz tartıyoruz çıkmış görünüyor çok moralim bozuldu yine de o yüzden hızla biberona geçtim zatenBenim bebeklerim çok küçük ve güçsüzdü çıktığında hiç ememiyorlardı bana direk sağıp ver risk alma dediler yoğun bakım hemşireleri ben de biberonla verdim geri girmesinler diye korkuma. Bence sen öyle bişey yapacaksan bile kaşık biberon kullan, normal biberon kullanırsan dönüşü pek olmuyor. Bebeğin alışmış ne güzel unutmasın memeyi. Ben de memeye dönme için araştırmalar yapıyorum önce biberonu unutturmak için kaşık biberona geçiriyorlarmış sanırım bi danışmanlık alcam şu doktora git gellerimi bitireyim hayırlısıyla. Artık güçlendiler isteseler emebiliyorlar çok nadir de olsa ama hemen pes edip ağlamaya başlıyorlar ağızlarına süt dökülmesine rağmen.
Bende çok merak ediyorum umarım iyileridir de fırsat bulamamıştır.OKYANUS302 hala yok doğum yapan herkes dönüş yaptı o yapmadı bu durum bana normal gelmiyo nedense
Bende de oluyor bu huzursuzlular yuz ustu donme istegi sanki hafif bir bulanti boyle kaein ağrısı usume gibi tarif te edemiyorumay bu gece cok rahatsizim. aksam beri bir usuyorum bir sicak basiyor.
Simdide sanki her ictigim su direk mesaneme iniyor, hoop tuvalete.
karnim da cok sert, hafif basim agriyor , uyuyamiyorum
Bende cok merak ediyorum kac gun olduBende çok merak ediyorum umarım iyileridir de fırsat bulamamıştır.
Oo 2taneye lafim yok canim en sakini bile biraraya gelince ortam tamamTek erkek iyi sen birde ikitane olsaydıda görseydin benimkilerin aralarında tam 2yas var bildiğin çete
Cok cok gecmis olsun, ben de 1 ay kadar once olmustum. 2-3 gune duzeliyorsunuz. Bol bol su icin, muz - yayla corbasi ve patatesle gecirdim bende gunlerimi. Maden suyu da iyi gelmisti.Kızlar ben de hastanedeyim şimdi sanırım salgın varmış, geceden beri şiddetli mide krampları yaşıyordum ishal de başlayınca hastaneye geldim. Doktor bugün gelen her hasta aynı şikayetle geldi dedi. Siz de dikkat edin kendinize.
Bebeginizin kilosu iyi, insallah ultrasonda da hersey yolunda cikacak evinize gececeksiniz.Kızlar anca yazabildim açılmam yok nst de sancı çıkmadı ama benim alt karnıma fena ağrılar girip çıkıyor hala bekliyorum şehir hastanesi acilindeyim tahlil aldılar sonuçlar çıkınca nöbetçi doktor gelip tekrar ultrason bakacak şu an her şey yolunda gibi inşallah biraz daha bekler kuzum şu an 2530 gr
Çok teşekkür ederim evet doktor da o şekilde beslenmemi söyledi, şu an iyiyim çok şükürCok cok gecmis olsun, ben de 1 ay kadar once olmustum. 2-3 gune duzeliyorsunuz. Bol bol su icin, muz - yayla corbasi ve patatesle gecirdim bende gunlerimi. Maden suyu da iyi gelmisti.
1-1.5 ay once o salgindan ben de oldum. Cok fena olunca, ben acile gitmistim, ozelde. Hamile olunca hemen yukari aldilar hemen bebege bir jinekolog ultrasonla bakti, sonra NST bagladilar. Hersey normal olunca dahiliyeci gayta testi istedi.Kızlar ishal vs gibi şikayetleriniz için kadın doğuma mı gidiyorsunuz yoksa herhangi bir acile gitsek bakıyolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?