2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla benim oglum hic oyle degil. Kardesi yarisi kdr olsa.yeter. ama ben de kizimdan o korkunc performansi bekliyorum cunku karnimda hic durmuyo cok hareketli olacak diye simdiden kendimi hazirliyorum
Tek erkek iyi sen birde ikitane olsaydıda görseydin benimkilerin aralarında tam 2yas var bildiğin çete

Benimde kısalmisti 27'ye kadar progestan fitil ve 3 günde 1 progestan iğne ile 37. Haftayı hedefledi doktorum. Son kontrolde 23 mm' ye inince ve hedefe ulaşınca 36+5'de aldı bebişimi
Böyle bir durumda normal doğumu beklemiyor mu doktor sezaryen mi oldunuz? Ben de aynı durumdayım da

Evet ciddi bir durumda mutlaka doktor söylerdi. Bazı durumlarda kilo alımı yavaşlayabiliyor ya da durabiliyormuş; plesantanın eskimesi, suyun azalması, kordon dolanması gibi... Hepsi de son haftalarda beklenen şeyler. Risk oluşturacak boyutta olsa zaten bekletmez hemen doğuma alır merak etme

Hiç korkmayın lütfen. O kadar çok sütüm geliyor ki taş gibi oldu göğüslerim. Sagdik biraz rahatladım
Ne güzel darısı başımıza. Ama benim de pek umudum yok. Göğüs ucum içe çökük. Çıkarmak için lansinoh tan aparat aldım, ayrıca silikon uc aldım, inşallah sütüm de gelir

Hep cok mutlu olun, neseniz sagliginiz hep yerinde olsun. Ne tatli bir dogum anisi :)

Canım maalesef benimki de çoktan alışmıştı kuvöz sürecinde biberona ama silikon uçla meme de tutuyordu işte
yok canım maalesef benim de öyle bir ihtimalim olmadı orada biberonla verdikleri için direkt alışmıştı silikon uçla emiyor ama doyduğundan emin olamıyorum son zamanlarda gündüzleri çok uyuyor daha küçük ve güçsüz o yüzden tekrar sağıp biberonla desteklemeye başladım ,doktoru da önce emzirme danışmanı önermişti sün üç kere memeyi tutmayı başarmıştı ama başa sardık şu an ,en önemli şey onun beslenmesi ,doktor da inat etmeyelim dedi biraz daha böyle gitmesi gerekiyor ,kilo alımları nasıl bebeklerin ? Benim oğlum ilk kontrolde 15.günden sonda doğum kilosu üstüne çıkması lazım demişti ve 100 gr çıkmıştı ama dün sabit kaldı dedi evde biz tartıyoruz çıkmış görünüyor çok moralim bozuldu yine de o yüzden hızla biberona geçtim zaten

ay bu gece cok rahatsizim. aksam beri bir usuyorum bir sicak basiyor.
Simdide sanki her ictigim su direk mesaneme iniyor, hoop tuvalete.
karnim da cok sert, hafif basim agriyor , uyuyamiyorum
Bende de oluyor bu huzursuzlular yuz ustu donme istegi sanki hafif bir bulanti boyle kaein ağrısı usume gibi tarif te edemiyorum
Kalkip iki tur atıp tekrar uzanıyorum
Gececek hepsi Allahin izniyle

Kızlar anca yazabildim açılmam yok nst de sancı çıkmadı ama benim alt karnıma fena ağrılar girip çıkıyor hala bekliyorum şehir hastanesi acilindeyim tahlil aldılar sonuçlar çıkınca nöbetçi doktor gelip tekrar ultrason bakacak şu an her şey yolunda gibi inşallah biraz daha bekler kuzum şu an 2530 gr

Cok cok gecmis olsun, ben de 1 ay kadar once olmustum. 2-3 gune duzeliyorsunuz. Bol bol su icin, muz - yayla corbasi ve patatesle gecirdim bende gunlerimi. Maden suyu da iyi gelmisti.

Bebeginizin kilosu iyi, insallah ultrasonda da hersey yolunda cikacak evinize gececeksiniz.

Cok cok gecmis olsun, ben de 1 ay kadar once olmustum. 2-3 gune duzeliyorsunuz. Bol bol su icin, muz - yayla corbasi ve patatesle gecirdim bende gunlerimi. Maden suyu da iyi gelmisti.
Çok teşekkür ederim evet doktor da o şekilde beslenmemi söyledi, şu an iyiyim çok şükür

Kızlar ishal vs gibi şikayetleriniz için kadın doğuma mı gidiyorsunuz yoksa herhangi bir acile gitsek bakıyolar mı
1-1.5 ay once o salgindan ben de oldum. Cok fena olunca, ben acile gitmistim, ozelde. Hamile olunca hemen yukari aldilar hemen bebege bir jinekolog ultrasonla bakti, sonra NST bagladilar. Hersey normal olunca dahiliyeci gayta testi istedi.
Siz acilden girin bence, onlar yonlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…