- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
İnşallah canımBebeginizin kilosu iyi, insallah ultrasonda da hersey yolunda cikacak evinize gececeksiniz.
Bence ilk etapta yeterde artar bile o manuel makine. Nedir zaten sut gelisine de siz alisacaksiniz. Bebeklerin mideleri dogdugunda kiraz buyuklugunde oluyor. Cantada yer varsa atin.Ay apır sapır konuşuyor da olabilirim ben ahahha sen vücudunu daha iyi anlarsın. Ben artık mesela yalancı sancıları hemen ayırt ediyorum alıştım.
Sonunda şu sorularıma cevap buldum allah razı olsunben de hep tekinde damar yolu vardır da diğerini niye kullanıyorlar acaba diyordum tansiyonmuş
Bu benim de hep aklımda olan bir soru. Ben daha sağma makinesi almadım, doğurunca alırım ihtiyaca göre diye bir düşüncem var. Sadece lansinohun silikon pompasını aldım, hani şu emzirirken diğer göğse yerleştirilen ve kendi vakumla çekenden. Hastaneye götürmek lazım mı bunu ya da sağma makinesi ille almak lazım mı hala bilemiyorum. Ya sütüm olmazsa diyorum ama olmasa da artırmak için sağmam gerekecek herhalde, çok olursa da mastit olmamak için
Bir de reflor diye bir destek vermisti doktor simdi hatirladim. Bagirsak kolay kolay toparlanamadigi icin ic florasina boyle destek oluyorlarmis. Ishali kesiyor ancak ishal kesilir kesilmez birakmak lazim kabiza cevirmesin diye. Recetesiz alinabiliyor. Gunde 3 kere demisti dahiliyeci, kadin dogumcu sen 2 al sabah aksam yeter dedi.Çok teşekkür ederim evet doktor da o şekilde beslenmemi söyledi, şu an iyiyim çok şükür
Hayirlisi olsun canim insallahNst de sürekli sancı cikiyor. Doktorum artık durmayacak dedi. Nst sonucunu görmeden önce 1hafta daha bekleyelim diyordu.
Geçmiş olsun kuzucukay bu gece cok rahatsizim. aksam beri bir usuyorum bir sicak basiyor.
Simdide sanki her ictigim su direk mesaneme iniyor, hoop tuvalete.
karnim da cok sert, hafif basim agriyor , uyuyamiyorum
Evet evet reflor verdi bir de ornisit diye bir ilaç verdi. Bunlar toparlar dediBir de reflor diye bir destek vermisti doktor simdi hatirladim. Bagirsak kolay kolay toparlanamadigi icin ic florasina boyle destek oluyorlarmis. Ishali kesiyor ancak ishal kesilir kesilmez birakmak lazim kabiza cevirmesin diye. Recetesiz alinabiliyor. Gunde 3 kere demisti dahiliyeci, kadin dogumcu sen 2 al sabah aksam yeter dedi.
Pazartesi ben de adaya veda ediyorum kızım öncesinde gelmek istemezse tabiKızlar ne oluyoruz kızlar dogurmayan üç kişi falan kaldık galibaPazartesi sabah adaya bende veda ediyorum.Sabah saat 8 gibi nasipse doguracagim aşırı heyecanlıyım kalbim hic bir yere sığmıyor.
AynenOo 2taneye lafim yok canim en sakini bile biraraya gelince ortam tamam
Hakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baskaKızlar ne oluyoruz kızlar dogurmayan üç kişi falan kaldık galibaPazartesi sabah adaya bende veda ediyorum.Sabah saat 8 gibi nasipse doguracagim aşırı heyecanlıyım kalbim hic bir yere sığmıyor.
Masallah Allahim korusunBugün gitmişken kendi doktoruma da göründüm çok şükür bebeğim iyi36+0 da 2700 olmuş. Nstde de sancı çıkmadı. Haftaya artık anestezi için görüşcez
Ben varim canim gelesi yok bizim haniminHakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baska
Evet bir aksilik olmazsa inş normal planlıyorum. İlk hamileliğim inş yapabilirimSizde mi normal planlıyorsunuz doğumu?
Senle ben takılcaz buralarda serseri mayın gibiHakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baska
Amin tüm bebeklerimizi Allah korusunMasallah Allahim korusun
Benden bir hafta ondesin
Hastane veriyor, ben de onu düşünüyordum geçen nstye girerken odada pilates topu gördümEvet bir aksilik olmazsa inş normal planlıyorum. İlk hamileliğim inş yapabilirim
Senle ben takılcaz buralarda serseri mayın gibi
Kızlar saçma mı sorum bilmiyorum ama bu internette hep hamileler hastane odasın pilates topunda egzersiz yapıyorlar. O nasıl oluyor? Yani hastane mi top veriyor yoksa hamileler kendileri mi götürüyor? Gerçekten etkiliyse ben de götüreyim diye düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?