2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben dopplerden çıktım az önce bebeğim 4100 olmuş. Kanala da girmemiş hâlâ yine de normal deneyelim derse yarına yatırır muhtemelen. Sezeryan derse de yarın mı der yoksa pazartesi mi bilmiyorum öğleden sonra göstereceğim kendi doktoruma bakalım. Hayır o kadar da az yiyorum bu kız nasıl bu kadar kilolu oldu anlamıyorum oğlum bile 39+5 te 3800 doğmuştu bu daha 39 un başında 4 ü geçmiş. Gerçi yemek saatini biraz geçireyim direkt tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor. Doyuramayacağız biz bunu doğunca da galiba

Bence ilk etapta yeterde artar bile o manuel makine. Nedir zaten sut gelisine de siz alisacaksiniz. Bebeklerin mideleri dogdugunda kiraz buyuklugunde oluyor. Cantada yer varsa atin.

Çok teşekkür ederim evet doktor da o şekilde beslenmemi söyledi, şu an iyiyim çok şükür
Bir de reflor diye bir destek vermisti doktor simdi hatirladim. Bagirsak kolay kolay toparlanamadigi icin ic florasina boyle destek oluyorlarmis. Ishali kesiyor ancak ishal kesilir kesilmez birakmak lazim kabiza cevirmesin diye. Recetesiz alinabiliyor. Gunde 3 kere demisti dahiliyeci, kadin dogumcu sen 2 al sabah aksam yeter dedi.

Evet evet reflor verdi bir de ornisit diye bir ilaç verdi. Bunlar toparlar dedi

Kızlar ben geceleri çok terliyorum ya, ne zaman uyansam özellikle boyun ve göğüs bölgem terden su olmuş. Üstümü açsam eşim inatla örtüyor Birde ne zaman wcye kalksam karnım sertleşmiş oluyor, yarın kontrolüm var Allahtan.

Kızlar ne oluyoruz kızlar dogurmayan üç kişi falan kaldık galiba Pazartesi sabah adaya bende veda ediyorum.Sabah saat 8 gibi nasipse doguracagim aşırı heyecanlıyım kalbim hic bir yere sığmıyor.
Pazartesi ben de adaya veda ediyorum kızım öncesinde gelmek istemezse tabi bi de Serla doğum yapacak o gün yanlış hatırlamıyorsam doğumdaş oluyoruz Allah im sağ salim kurtarsın hepimizi
Tam 38 de alacaklar doguma beni inşallah erken davranmıyoruzdur

Oo 2taneye lafim yok canim en sakini bile biraraya gelince ortam tamam
Aynen ha birde 2 kız kardeşimin de 2 şer erkek bir araya gelince 2+2+2=6 erkek ve yaşlari birbirine çok çok yakın hemen hemen aynı zamanlarda doğum yaptık şimdi ben kızımı bunlardan nasıl korucucam onu düşünüyorum

Kızlar ne oluyoruz kızlar dogurmayan üç kişi falan kaldık galiba Pazartesi sabah adaya bende veda ediyorum.Sabah saat 8 gibi nasipse doguracagim aşırı heyecanlıyım kalbim hic bir yere sığmıyor.
Hakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baska

Sizde mi normal planlıyorsunuz doğumu?
Evet bir aksilik olmazsa inş normal planlıyorum. İlk hamileliğim inş yapabilirim
Hakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baska
Senle ben takılcaz buralarda serseri mayın gibi

Kızlar saçma mı sorum bilmiyorum ama bu internette hep hamileler hastane odasın pilates topunda egzersiz yapıyorlar. O nasıl oluyor? Yani hastane mi top veriyor yoksa hamileler kendileri mi götürüyor? Gerçekten etkiliyse ben de götüreyim diye düşünüyorum da

Hastane veriyor, ben de onu düşünüyordum geçen nstye girerken odada pilates topu gördüm dedim demek ki hastane veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…