Canım hayırlı olsun aniden olaylar gelişmiş yavrunu kucağına almışsın güzel ömrü olsun inşallah kızçeninTeşekkür ederim ben iyiyim çok şükür o ilk agrılar gitti daha gelmez inşallahBir saat sonra yürüyecek öişim bakalım
Kızımda 3.550 doğdu ama balgamı var maalesef sürekli bi kusma peşinde deliksiz uykusu ilk doğduğu zaman vardı ondan sonra hiç uyumadı şimdi yarım saattir karnı doydu kusmadı çok şükür uyuyor bakalım
Ben de geceleri çok terliyorum boynum göğüs aram sırtım hep ter içinde sıcaklamıyorum da aslında ama bilemedimKızlar ben geceleri çok terliyorum ya, ne zaman uyansam özellikle boyun ve göğüs bölgem terden su olmuş. Üstümü açsam eşim inatla örtüyorBirde ne zaman wcye kalksam karnım sertleşmiş oluyor, yarın kontrolüm var Allahtan.
Ben de varım canım kısmetse 1 kasımda doğumum son 5 günHakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baska
canım benim oğlum kuvözden çıktıktan 1 ay sonra sadece 40 gram alabilmişti. emerken yoruluyor prematüre bebekler. ben de korkup sağmaya ağırlık vermiştim ama öyle sütün azalıyor bir zaman sonra. sabret bebişin güçlenecek emzirmeye devam canım.Evet canım bir hafta kaka yapmıyordu kuzenimin çocuğu anne sütü ile besleniyordu ve normal demişti günde on kere yapması da normalmişBugün yine doktora gittik biz ya kilo almamış dedi ama biz evde tartmıştık hassas tartı ile almış görünüyordu içime kurt düştü tam bugün ilk defa mememi tutmuştu silikon uçsuz ama yine biberonla sağım yapmaya başladım sanki biberon alıyor da acıkmayınxa asla me biberon ne meme alıyo
Negatif enerji göndermeyin evrene lütfen benimde yoktu göğüs ucum. Yeter ki bebek emmek istesinNe güzeldarısı başımıza. Ama benim de pek umudum yok. Göğüs ucum içe çökük. Çıkarmak için lansinoh tan aparat aldım, ayrıca silikon uc aldım, inşallah sütüm de gelir
Hiç bilmiyorum benim eve geldikten sonra öyle olduMasallah sifa olsun bebisinize. Yanima sagma aletini alsammi diye soru oldu simdi.
Anaaam yaramaza bak seeeen. Benimde bir saat sonra randevum acaba çatı muayenesi yapar mıKızlar kontrole geldim doktor çatı muayenesi yaptı hiç zorlanmadim korkulacak bişey değilmiş çok rahat olduDaha açılma yokmuş çatım normal doğum için çok müsaitmiş. 37+1 deyiz kızım 3060 Gr olmuş şimdi nstdeyim ama yaramaz kızım yüzünden sürekli yeniden bağlıyorlar şuna bakın Allah aşkına bir sağa bir sola dönüp durdu kalp atışını alamadı cihaz alttaki de normalde sanciyi gösterir ama bizimkinin hareketlerini gösteriyor şuan. Bu oynaklık anasından geliyor galiba.
Hadi ya canım. Plesentanın düzelmesine sevindim. Üç hafta gerilik normal sınırlarda kalıyor diye biliyorum. En azından artık erken alınması gerekmeyeceği için toparlaması için zamanın olacak öyle düşün.Benim marjinl durumum duzelmus bugün öyle söyledi doktor. Fakat bebekte üç hafta gerilik varmış. Ne sevinebildim ne uzulebildim
Canım bana doktorum 2660 gram dedi kilosu için. 14 Aralık tarihine de gün verdi. Aşırı heyecan yaptım ben bugün.Hadi bakalım hayirlisi
Aralık mııı çok değil mi canımCanım bana doktorum 2660 gram dedi kilosu için. 14 Aralık tarihine de gün verdi. Aşırı heyecan yaptım ben bugün.
Canım insan hayal kırıklığına uğruyor ama hakkınızda hayırlısı olsun anne karnında +1gün iyi gelecek bebişine onu düşünKızlar doğumum yarına kaldı bugün acil ameliyatlari almışlar yarın sabah yapacaklarmis valla üzüldüm ya kendimi hazırlamıştım bekledikçe daha çok stres oluyor insan kaç saat boşuna aç kaldım bide
Bir önceki kontrolde söylemiş olması lazım bir sonrakinde çatı muayenesi yapacağım diye benimki söylemişti hazırlıklı gittimAnaaam yaramaza bak seeeen. Benimde bir saat sonra randevum acaba çatı muayenesi yapar mıben kızçemin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.
4 kg nün ustunu artik normale teşvik etmiyorlar artık canim bakalım senin doktorun ne diyecekKızlar ben dopplerden çıktım az önce bebeğim 4100 olmuş. Kanala da girmemiş hâlâ yine de normal deneyelim derse yarına yatırır muhtemelen. Sezeryan derse de yarın mı der yoksa pazartesi mi bilmiyorum öğleden sonra göstereceğim kendi doktoruma bakalım. Hayır o kadar da az yiyorum bu kız nasıl bu kadar kilolu oldu anlamıyorum oğlum bile 39+5 te 3800 doğmuştu bu daha 39 un başında 4 ü geçmiş. Gerçi yemek saatini biraz geçireyim direkt tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor. Doyuramayacağız biz bunu doğunca da galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?