2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım hayırlı olsun aniden olaylar gelişmiş yavrunu kucağına almışsın güzel ömrü olsun inşallah kızçenin

Ben de geceleri çok terliyorum boynum göğüs aram sırtım hep ter içinde sıcaklamıyorum da aslında ama bilemedim

Kızlar 40 uçurma nasıl oluyor? Neler yapılıyor normalde çok meraklı değilim böyle şeylere ama 40 uçurma yapmak istiyorum. Ama hiç bilmiyorum nasıl oluyor diye

Kızlar kontrole geldim doktor çatı muayenesi yaptı hiç zorlanmadim korkulacak bişey değilmiş çok rahat oldu Daha açılma yokmuş çatım normal doğum için çok müsaitmiş. 37+1 deyiz kızım 3060 Gr olmuş şimdi nstdeyim ama yaramaz kızım yüzünden sürekli yeniden bağlıyorlar şuna bakın Allah aşkına bir sağa bir sola dönüp durdu kalp atışını alamadı cihaz alttaki de normalde sanciyi gösterir ama bizimkinin hareketlerini gösteriyor şuan. Bu oynaklık anasından geliyor galiba.

Eklentiler

• IMG_20221027_141927.webp
    103,3 KB · Görüntüleme: 58
canım benim oğlum kuvözden çıktıktan 1 ay sonra sadece 40 gram alabilmişti. emerken yoruluyor prematüre bebekler. ben de korkup sağmaya ağırlık vermiştim ama öyle sütün azalıyor bir zaman sonra. sabret bebişin güçlenecek emzirmeye devam canım.

Ne güzel darısı başımıza. Ama benim de pek umudum yok. Göğüs ucum içe çökük. Çıkarmak için lansinoh tan aparat aldım, ayrıca silikon uc aldım, inşallah sütüm de gelir
Negatif enerji göndermeyin evrene lütfen benimde yoktu göğüs ucum. Yeter ki bebek emmek istesin

Anaaam yaramaza bak seeeen. Benimde bir saat sonra randevum acaba çatı muayenesi yapar mı ben kızçemin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.

Benim marjinl durumum duzelmus bugün öyle söyledi doktor. Fakat bebekte üç hafta gerilik varmış. Ne sevinebildim ne uzulebildim
Hadi ya canım. Plesentanın düzelmesine sevindim. Üç hafta gerilik normal sınırlarda kalıyor diye biliyorum. En azından artık erken alınması gerekmeyeceği için toparlaması için zamanın olacak öyle düşün.

Canım insan hayal kırıklığına uğruyor ama hakkınızda hayırlısı olsun anne karnında +1gün iyi gelecek bebişine onu düşün

Anaaam yaramaza bak seeeen. Benimde bir saat sonra randevum acaba çatı muayenesi yapar mı ben kızçemin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.
Bir önceki kontrolde söylemiş olması lazım bir sonrakinde çatı muayenesi yapacağım diye benimki söylemişti hazırlıklı gittim

4 kg nün ustunu artik normale teşvik etmiyorlar artık canim bakalım senin doktorun ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…