2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu arada benim gibi previalı arkadaşlar için özelikle detay yazayım doktorumla konuştuklarımı. Ameliyat normalden uzun sürer mi diye sordum sürebilir dedi doktorum. Anesteziyi sordum spinal ya da epidural dedi. Kanama riski olduğu için her ihtimali anlattı belki hiç kanamaz ama kanama olursa balon koyacağız rahme dedi. Rahmi almaya kadar giden olasılıktan da bahsetti ama bu her sezeryanda olabilecek kadar bir ihtimal dedi. Kan grubum çok çok zor bulunduğu için hazırlıklı olmamızı ve ayarlamamızı söyledi.

Evvet canım belki seninde düzelir. Bugün bı docente muayene oldum çocuğun geri değil kilosu 2540cikti ölçümleri güzel dedi canimm. Valla bende bilemedim ama en azından şu an durumum iyi bebekte iyi kilosu az oda önemli değil. En azından marjinal değilim artikkk

Benim göbek de bır gün aşağıda bir gün yukarıda şimdi nerde duruyo anlayamadım
Benim de böyle duruyor meme ve göbek başlangıcına elini Şekil koyduğunda tam oturuyorsa bebek aşağı inmiş demekmiş. Bilimsellikten uzak Koca karı bilgisidir hastaneye gidecektin bugün gittin mi

Nst de bebeğin kalp atışları arada düştüğü için takip etmek adına yatışım yapıldı. Eğer tekrar çekecekleri nst de bir sorun olursa bugün olmazsa yarın sabah sezeryan olacağım. Şu an çok duygusalım, ağlayasım var bugünden yatmayı planlamıyordum neyse ki oğlumu getirecekler de görebileceğim. bir yandan da sezeryan ihtimali olsa da ben normal doğar diye düşünüyordum hatta eşim de girecekti doğuma şimdi böyle olunca üzüldüm açıkçası ama hayırlısı böyleymiş sadece keşke geçen hafta doğumu başlatsaydı direkt. Sezeryane dair de hiç bir şey bilmiyorum. Sezeryan olanlar bana süreci ve önerilerinizi anlatır mısınız?

Hayırlısı olsun canım, sıkma hiç canını, böyle olması gerekiyormuş diye bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…