Sizinle tahmini doğum tarihimiz aynı :) şimdi fark ettim. 14 Aralık geç gibi geldi bana da ama doktorun bilir tabi ki .Canım bana doktorum 2660 gram dedi kilosu için. 14 Aralık tarihine de gün verdi. Aşırı heyecan yaptım ben bugün.
Söylemedi ya ben hazırlıklı gideyim yine de.Bir önceki kontrolde söylemiş olması lazım bir sonrakinde çatı muayenesi yapacağım diye benimki söylemişti hazırlıklı gittim
Çok teşekkür ederiz inşallahHep cok mutlu olun, neseniz sagliginiz hep yerinde olsun. Ne tatli bir dogum anisi :)
Aynen aniden oldu pat diye bir ses su şarıl şarılCanım hayırlı olsun aniden olaylar gelişmiş yavrunu kucağına almışsın güzel ömrü olsun inşallah kızçenin
Canım 14 kasım yazacaktım heyecandan kafa gitti :)Sizinle tahmini doğum tarihimiz aynı :) şimdi fark ettim. 14 Aralık geç gibi geldi bana da ama doktorun bilir tabi ki .
Sağlıkla büyüt inşallah bebeğiniAynen aniden oldu pat diye bir ses su şarıl şarıl
Amin canım inşallah
Kardeşim 31 mayısta doğdu ama kimliğe 1 haziran yazdılar, öyle yazıyorlarmış 31de doğanları doğru mu acabaKizlar 31 ekim de dogarlarsa nasil kutlicaz dogumgunlerinibeni de bu dert aldi
Evvet canım belki seninde düzelir. Bugün bı docente muayene oldum çocuğun geri değil kilosu 2540cikti ölçümleri güzel dedi canimm. Valla bende bilemedim ama en azından şu an durumum iyi bebekte iyi kilosu az oda önemli değil. En azından marjinal değilim artikkkHadi ya canım. Plesentanın düzelmesine sevindim. Üç hafta gerilik normal sınırlarda kalıyor diye biliyorum. En azından artık erken alınması gerekmeyeceği için toparlaması için zamanın olacak öyle düşün.
Benim sezeryan olacagi için muhtemelen 14 kasim olurAmin tüm bebeklerimizi Allah korusunaramızda 1 gün var gibi gözüküyor ama normal doğum tarihim 24 Kasım aslında
Harika masallah 14 kasim benimde ogun olabilirCanım bana doktorum 2660 gram dedi kilosu için. 14 Aralık tarihine de gün verdi. Aşırı heyecan yaptım ben bugün.
Benim kafa da ayni oldugu için farkettim
Nst de benim de ağrım sancım çıkmıyor ama açılmam varmış imkanın varsa doktoruna görün istersenKasılmam sürekli oluyordu son zamanda ama şu an adet ağrısı gibi çok az ağrım var nst de hiç Bi. Şey çıkmadı dün falan
Surda 3 5 kisi kalmışız hayirlisiyla insallahBen de varım canım kısmetse 1 kasımda doğumum son 5 gün
Benim de böyle duruyorBenim göbek de bır gün aşağıda bir gün yukarıda şimdi nerde duruyo anlayamadım
Ekim ayi hep 31 cekiyormus o yuzden 31 Ekim yazarlar diye dusnuyorumKardeşim 31 mayısta doğdu ama kimliğe 1 haziran yazdılar, öyle yazıyorlarmış 31de doğanları doğru mu acaba
Ben :) Ayin 7'si sezeryan, insallah o vakite kadar durru icerde tabiiHakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baska
Kızlar doğumum yarına kaldı bugün acil ameliyatlari almışlar yarın sabah yapacaklarmis valla üzüldüm ya kendimi hazırlamıştım bekledikçe daha çok stres oluyor insan kaç saat boşuna aç kaldım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?