- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Ben varım bekliyoruz henüzHakkatten ya kasima kimse kaldi mi benden baska
Canım benim doktorumla aynı şeyleri söylemişler. Ben de önceden kan ayarlıcam kan grubum kolay olmasına rağmen. Balon ihtimalini bana da söyledi hatta sgk karşılamıyor o yüzden böyle durumda ekstra para vermemiz gerekecekmiş onu da hastaneye sormuştuk 8 9 bin civarındaymış balon. İnşallah sıkıntısız atlatırızBu arada benim gibi previalı arkadaşlar için özelikle detay yazayım doktorumla konuştuklarımı. Ameliyat normalden uzun sürer mi diye sordum sürebilir dedi doktorum. Anesteziyi sordum spinal ya da epidural dedi. Kanama riski olduğu için her ihtimali anlattı belki hiç kanamaz ama kanama olursa balon koyacağız rahme dedi. Rahmi almaya kadar giden olasılıktan da bahsetti ama bu her sezeryanda olabilecek kadar bir ihtimal dedi. Kan grubum çok çok zor bulunduğu için hazırlıklı olmamızı ve ayarlamamızı söyledi.
Benim 70 e 140 bence hoşunuza gidecek aldıysanız değiştirmeyin bebekler çok çabuk büyüyorlar her büyüdünde alacak değiştirecek maddi durumunuz varsa orası ayrı. Ama boşa masraf etmeyin benceKızlar
Bebelerinizin beşiğini kaç ölçülerde aldınız?
Bi anne yanı aldık, baby Plus, 6 ay kullanabilir.
Onun dışında odasına aldığımız beşiği çok beğenerek aldık, 70*130; ama odada çok büyük göründü gözümetüm hevesim kırıldı. Değiştirelim diyorum, bi ceza ödemesi gibi bi şeyi var, 60*120 olan daha uygun fiyatlısını alıcam ama düşünsenize üstüne bi demolara ödeyeceğim
Üzme kendini vardır bi hayrı doğum vakti şaşmaz derler sağlıkla sıhhatle gelsin doğru zamanda hayrla gelsinKızlar doğumum yarına kaldı bugün acil ameliyatlari almışlar yarın sabah yapacaklarmis valla üzüldüm ya kendimi hazırlamıştım bekledikçe daha çok stres oluyor insan kaç saat boşuna aç kaldım bide
Gittim 3060 Gr olmuş bizim minnak. Çatı muayenesi yaptı doktor açılma yokmuş daha ama ne olur ne olmaz dedi. Genelde 38 den önce gelmez ilk bebekler dedi. Nstde rahat durmadı bizimki bir sağa bi sola döndü durdu kalp atışını stabil alamadıkBenim de böyle duruyormeme ve göbek başlangıcına elini Şekil koyduğunda tam oturuyorsa bebek aşağı inmiş demekmiş. Bilimsellikten uzak Koca karı bilgisidir hastaneye gidecektin bugün gittin mi
Niye hevesiniz kirildi, uzmeyin tatli caninizi. Buyuk degil inanin, digeriyle arasinda 10 cmcik fark var. Simdi ufaklik icin guzel genis yer de olacak.Kızlar
Onun dışında odasına aldığımız beşiği çok beğenerek aldık, 70*130; ama odada çok büyük göründü gözümetüm hevesim kırıldı. Değiştirelim diyorum, bi ceza ödemesi gibi bi şeyi var, 60*120 olan daha uygun fiyatlısını alıcam ama düşünsenize üstüne bi demolara ödeyeceğim
Girdin mi canım kontroleSöylemedi ya ben hazırlıklı gideyim yine de.
Benim benim ki de gel bi bakalım dedi bende kendi kendimi hazırlamıştım. Yoksa haftaya bakacaktıSöylemedi ya ben hazırlıklı gideyim yine de.
Sezaryen olursam benim de 14 kasım. Ama normal olursa daha önce bekliyoruzHarika masallah 14 kasim benimde ogun olabilir
Canım ben Elele madre aldım anne yani park uatak 70x110 ölçüsü. Odayı ayirinca da ikeanin divanını almayı planlıyorum 90x200 o daKızlar
Valla aceleci gibiler insallah dururlarBen :) Ayin 7'si sezeryan, insallah o vakite kadar durru icerde tabii
Bende şaşırdım :) benim de 38 de doğum olması planlanıyor 15/20 Kasım arası yapıyor yine yakınız ozaman :) tabi benim kız beklerse o zaman bakalımCanım 14 kasım yazacaktım heyecandan kafa gitti :)
Bende ebebek parkyatagini tercih ettim prego hem kademe ayarlari hem sallanabilir olmasi istediğim zamana kadar da kullababilir sonrasinda montoserri yatak düşünüyorumCanım ben Elele madre aldım anne yani park uatak 70x110 ölçüsü. Odayı ayirinca da ikeanin divanını almayı planlıyorum 90x200 o da
Aynen benim de öyle doktor 38 sonuna beklemek istiyor ben 13 14 gibi düşünüyorum bakalimBende şaşırdım :) benim de 38 de doğum olması planlanıyor 15/20 Kasım arası yapıyor yine yakınız ozaman :) tabi benim kız beklerse o zaman bakalım
Ben normal olsun çok istiyorum bakalım nasip kısmet. Başı çok aşağıda rahim ağzı da 20 mm bnm o yüzden yatıştayım. En azından 37 y kdr kalsın dedi doktorAynen benim de öyle doktor 38 sonuna beklemek istiyor ben 13 14 gibi düşünüyorum bakalim
Ayy cok az kaldı hayirlisiyla insallahh
Sevin bence de canım. Bak bana bugün rahmin alınması ihtimalinden bile söz edildi. Ha çok büyük bir ihtimal değil elbette ama yine de canı sıkılıyor insanın.Evvet canım belki seninde düzelir. Bugün bı docente muayene oldum çocuğun geri değil kilosu 2540cikti ölçümleri güzel dedi canimm. Valla bende bilemedim ama en azından şu an durumum iyi bebekte iyi kilosu az oda önemli değil. En azından marjinal değilim artikkk
Canım senin devlet mi özel mi? Ya bir de ekstra paramı vereceğiz ya of. Benim muayene hakkım da bitti doğum paketinden şimdi bir muayeneye 750 tl vereceğim zatenCanım benim doktorumla aynı şeyleri söylemişler. Ben de önceden kan ayarlıcam kan grubum kolay olmasına rağmen. Balon ihtimalini bana da söyledi hatta sgk karşılamıyor o yüzden böyle durumda ekstra para vermemiz gerekecekmiş onu da hastaneye sormuştuk 8 9 bin civarındaymış balon. İnşallah sıkıntısız atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?