2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar

Bebelerinizin beşiğini kaç ölçülerde aldınız?

Bi anne yanı aldık, baby Plus, 6 ay kullanabilir.

Onun dışında odasına aldığımız beşiği çok beğenerek aldık, 70*130; ama odada çok büyük göründü gözüme tüm hevesim kırıldı. Değiştirelim diyorum, bi ceza ödemesi gibi bi şeyi var, 60*120 olan daha uygun fiyatlısını alıcam ama düşünsenize üstüne bi demolara ödeyeceğim

Canım benim doktorumla aynı şeyleri söylemişler. Ben de önceden kan ayarlıcam kan grubum kolay olmasına rağmen. Balon ihtimalini bana da söyledi hatta sgk karşılamıyor o yüzden böyle durumda ekstra para vermemiz gerekecekmiş onu da hastaneye sormuştuk 8 9 bin civarındaymış balon. İnşallah sıkıntısız atlatırız

Benim 70 e 140 bence hoşunuza gidecek aldıysanız değiştirmeyin bebekler çok çabuk büyüyorlar her büyüdünde alacak değiştirecek maddi durumunuz varsa orası ayrı. Ama boşa masraf etmeyin bence

Üzme kendini vardır bi hayrı doğum vakti şaşmaz derler sağlıkla sıhhatle gelsin doğru zamanda hayrla gelsin

Benim de böyle duruyor meme ve göbek başlangıcına elini Şekil koyduğunda tam oturuyorsa bebek aşağı inmiş demekmiş. Bilimsellikten uzak Koca karı bilgisidir hastaneye gidecektin bugün gittin mi
Gittim 3060 Gr olmuş bizim minnak. Çatı muayenesi yaptı doktor açılma yokmuş daha ama ne olur ne olmaz dedi. Genelde 38 den önce gelmez ilk bebekler dedi. Nstde rahat durmadı bizimki bir sağa bi sola döndü durdu kalp atışını stabil alamadık tekmeleri sancı gibi çıktı o yüzden bir önceki yazimda ekledim fotoğrafını

Niye hevesiniz kirildi, uzmeyin tatli caninizi. Buyuk degil inanin, digeriyle arasinda 10 cmcik fark var. Simdi ufaklik icin guzel genis yer de olacak.

Canım ben Elele madre aldım anne yani park uatak 70x110 ölçüsü. Odayı ayirinca da ikeanin divanını almayı planlıyorum 90x200 o da

Canım ben Elele madre aldım anne yani park uatak 70x110 ölçüsü. Odayı ayirinca da ikeanin divanını almayı planlıyorum 90x200 o da
Bende ebebek parkyatagini tercih ettim prego hem kademe ayarlari hem sallanabilir olmasi istediğim zamana kadar da kullababilir sonrasinda montoserri yatak düşünüyorum

Bende şaşırdım :) benim de 38 de doğum olması planlanıyor 15/20 Kasım arası yapıyor yine yakınız ozaman :) tabi benim kız beklerse o zaman bakalım
Aynen benim de öyle doktor 38 sonuna beklemek istiyor ben 13 14 gibi düşünüyorum bakalim
Ayy cok az kaldı hayirlisiyla insallahh

Aynen benim de öyle doktor 38 sonuna beklemek istiyor ben 13 14 gibi düşünüyorum bakalim
Ayy cok az kaldı hayirlisiyla insallahh
Ben normal olsun çok istiyorum bakalım nasip kısmet. Başı çok aşağıda rahim ağzı da 20 mm bnm o yüzden yatıştayım. En azından 37 y kdr kalsın dedi doktor vajinal muayene de oldum rahim ağzını ölçmek için bence gayet rahattım bakalım sağlıkla kucaklayalım, insan çok heyecanlanıyor sonlara doğru

Sevin bence de canım. Bak bana bugün rahmin alınması ihtimalinden bile söz edildi. Ha çok büyük bir ihtimal değil elbette ama yine de canı sıkılıyor insanın.

Canım senin devlet mi özel mi? Ya bir de ekstra paramı vereceğiz ya of. Benim muayene hakkım da bitti doğum paketinden şimdi bir muayeneye 750 tl vereceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…