2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tamamen aynı durumdayım, aynı bölgelerde terleme oluyor ve gece boyunca sanki karnım hep sertleşiyor. Doktorum normal dedi.
Evet hastanede veriyorlarmış, gebe okulunda söylemişlerdi.

Niye hevesiniz kirildi, uzmeyin tatli caninizi. Buyuk degil inanin, digeriyle arasinda 10 cmcik fark var. Simdi ufaklik icin guzel genis yer de olacak.

Çok sağolun Bir tarafım da aynı sizin gibi diyor. Zaten firma iade için de değişim için de %20 bi ceza ödemeden bahsetti, tüketici haklarına aykırı değil mi? 14 günlük cayma süremiz var. Bu da biraz canımı sıktı…

Benim 70 e 140 bence hoşunuza gidecek aldıysanız değiştirmeyin bebekler çok çabuk büyüyorlar her büyüdünde alacak değiştirecek maddi durumunuz varsa orası ayrı. Ama boşa masraf etmeyin bence

Ya haklısınız çok, sadece odada çok büyük göründü gözüme. Bi de diyorum 10 cm için değiştirme, bebek 6 aydan sonra döne döne yatsın diyorum.

Doğum yapan taze anneler, hayırlı olsun. Bebişlerinizle güzel, mutlu bir ömür diliyorum Siz doğurdukça benim buradan nefesim kesiliyor. Sanırım en sona kalanlardan olacağım. Kendimi hayal edemiyorum, nasıl olacak ne yapacağım, düşündükçe heyecandan napacağımı şaşırıyorum.

@OKYANUS302 hala yok doğum yapan herkes dönüş yaptı o yapmadı bu durum bana normal gelmiyo nedense
Aynen banada tuhaf geldi benimle aynı gün doğurmuş olması lazımdı.sezeryandan sonra normal doğum yapıyordu bı komplikasyonmu oldu acaba.
Ben eve geldim hanımlar göğüslerim taş kesildi beyefendi çok uyuyor dün gece bende uyumuşum 3 saatte taş olmuş. biturlu dogrultamadim goguslerimi taş oldular alırken mikirdaniyor.emdikden sonra sagma makinesiyle saydım biraz rahatladım.cok uykucu bı bebiş ağla ağla diye zorluyoruz.ingaaa demedi mik mik okadar

Bende ebebek parkyatagini tercih ettim prego hem kademe ayarlari hem sallanabilir olmasi istediğim zamana kadar da kullababilir sonrasinda montoserri yatak düşünüyorum
Bana görümcem küçük ahşap beşik verdi kendi kızına kullanmıştı orada maks 5-6 ay yatabilir. Ben odasına montessori yatak aldım ama ona ne zaman geçebilir çok emin değilim siz nasıl yapacaksınız
Benim de bu ctesi kontrolüm var 35+4 olmuş oluyorum bana da çatı bakar gibi geliyor çünkü rahim ağzı kısa ve ağrılarım çok arttı sanki fazla durmayacak gibi benim kızçe

Ya haklısınız çok, sadece odada çok büyük göründü gözüme. Bi de diyorum 10 cm için değiştirme, bebek 6 aydan sonra döne döne yatsın diyorum.
Ben kendi aldığım mobilyanın iki boyutunu da yan yana gördüm. İnanın fark yok. Yatak odamda yer olsaydı büyük olanı alırdım yine de. Bebekler hızlı büyüyor, rahat rahat yatar. Ancak içinize sinmeyecek ise değişim hakkınız olmalı, ceza ödemesi gerçekçi gelmedi.

Tamamen aynı durumdayım, aynı bölgelerde terleme oluyor ve gece boyunca sanki karnım hep sertleşiyor. Doktorum normal dedi.

Evet hastanede veriyorlarmış, gebe okulunda söylemişlerdi.
Sertlik uzun süre kalıyor ve geçmiyorsa riskliymiş beklemeden doktora gidilmeliymiş, bir doktorun videosunda öyle diyordu bende onu dikkate alıyorum, uzandığımda geçiyor ve bebeğin hareketlerini hissedebiliyorum.

İnsan hissediyor canım gerçekten aşağı indiğini. Bana yatak istirahatı verdi 37 den önce gelmesini istemediği için belki sana da önerir

Yaa ikisini de yan yana gördünüz demek, işte ihtiyacım olan bilgi. Ben göremedim ne yazık ki, hep 60*120 bi şey düşünüyordum, sonra dükkanda yaa rahat rahat yatar dedim 70*130 aldım. Belki mağazalar kocaman, odalar küçük, o yüzden yanılıyoruzdur. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Kafam o kadar karıştı ve firmaya o kadar kızgınım ki. Haftaya doğumum olacak ve beşiğe taktım kafayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…