2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlısı hadi canım. Doktoruna söyledin mi?
Yok yarın zaten kontrolüm var
Yaa bugün bebislere ne oldu benimki durmuyo sabahtan beri ayaklarıni isiracam
Benimki bide hayatta hareket etmez ağır popolu ama bugün kuduruyor ay heyecan bastı beni
Kan yoksa nisan olmayabilir canim kanli sumuksu oluyor nisan
Baktım herkesin ki kanlı gelmeye biliyormuş koyu kahve yeşil bile olabiliyormuş bazen zaten kanlı olursa direk hastaneye gidin beklemeyin diyorla
Gözün aydııın canıım
Teşekkür ederümmm heyecandan karnma ağrılar girdi ben bu heyecanls doğururum
Aynen, benden uzun süredir o şekilde bir akıntı geliyor çünkü, nişan olduğunu sanmıyorum. Ama belki seninki nişandır ilk defa geldiyse.
Kızlar akıntı gibi bir şey değil bildiğiniz jöle gibi fotoğrafını attırcaksınız zorla bana

Benimkide doğacağı gün hareketliydi baya nişanla birlikte geldi hemencecik

Canım biz de dört kardeşiz. Hep erkek hepimizde. Abimin sadece bir kızı var. Ama inan ki hepsine taş çıkarır. Kendisi 6 yaşında 14 yaşındaki yeğenimi bile elden geçiriyor. Simdiki kızlar fena dert etme sen. O abilerinden görecek her şeyi.

Kızlar birde anestezi sonrasi baş ağrısı için bol kahve için
Yoksa dünyanız dönüyor
1 gün içmedim kendime gelemedim

Reactions: 11K
Ağrılarım var kuzum bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek öyle idare etmeye çalışıyorum sen napıyorsun nasılsınn
İyim çok şükür ne yapayım kuzum benim de yine geçen seferki gibi durumdayım en son 8 Eylül adet oldum bu ay hala olmadom.lekenmem oldu çok ama.cok hafif akinti bile diyebiliriz.. testlerde gölgeler çıkıyor ama belli belrisiz hatırlarsan geçen seferde testlerde çıkmamıştı ama.kese bile vardı yine aynısı mi.oluyor bilmiyorum doktora gitmem gerek

Canım senin devlet mi özel mi? Ya bir de ekstra paramı vereceğiz ya of. Benim muayene hakkım da bitti doğum paketinden şimdi bir muayeneye 750 tl vereceğim zaten
Özel canım medical parka gidiyorum ben. Malesef sgk karşılamadığı için doğum sigortam da karşılamıyormuş

Ya haklısınız çok, sadece odada çok büyük göründü gözüme. Bi de diyorum 10 cm için değiştirme, bebek 6 aydan sonra döne döne yatsın diyorum.
Bence de hem aldığınız fiyata tekrar bulamaya bilirsiniz benek büyükçe beşik küçülecek odayı pek önemsemeyeceksin gibi geliyor

Inanin o kismini bilmiyorum. Ama hic hos degil yaptiklari. Paketi acip kurdunuz diye bu afra tafralari? Ancak yatak buyuk degil. Eve geldiginde bir avuc olacak bebisler ancak o kadar cabuk buyuyorlar. Yarin guvenli uyku zamanini atlattiginizda, yastigi-oyuncagi vs de olacak o yatakta.
Benim evlendigimde ilk aldigim yatak 180*200 du. Sonra acaba cok mu buyuk deyip, degistirme vakti geldiginde gittik 160*200 aldik. Suan yatak bana cok kucuk geliyor. Pismanim acikcasi. O yuzden buyuk iyidir de kucuk iyi degildir diye kaldi zihnimde.

Bebekler bikac ay sonra kollarini acarak uyumayi sever. Donerken rahat eder. Bence buyuk olmasi daha avantaj ki iki ebatin birbirinden fark8 da yok.gibi zaten

Ya haklısınız çok, sadece odada çok büyük göründü gözüme. Bi de diyorum 10 cm için değiştirme, bebek 6 aydan sonra döne döne yatsın diyorum.
Bence de değiştirme canım bizim odaya da biraz buyuk oldu ama uzun uzun kullanırız gardrobun bir kapağını feda ettik bebiş uğruna hiç canını sıkma en büyük derdin bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…