Geliyor gelmekte olan yakışıklıKızlar nişanııım geldiiiiiii
Yok yarın zaten kontrolüm varHayırlısı hadi canım. Doktoruna söyledin mi?
Benimki bide hayatta hareket etmez ağır popolu ama bugün kuduruyor ay heyecan bastı beniYaa bugün bebislere ne oldu benimki durmuyo sabahtan beri ayaklarıni isiracam
Baktım herkesin ki kanlı gelmeye biliyormuş koyu kahve yeşil bile olabiliyormuş bazen zaten kanlı olursa direk hastaneye gidin beklemeyin diyorlaKan yoksa nisan olmayabilir canim kanli sumuksu oluyor nisan
Teşekkür ederümmm heyecandan karnma ağrılar girdi ben bu heyecanls doğururumGözün aydııın canıım
Kızlar akıntı gibi bir şey değil bildiğiniz jöle gibi fotoğrafını attırcaksınız zorla banaAynen, benden uzun süredir o şekilde bir akıntı geliyor çünkü, nişan olduğunu sanmıyorum. Ama belki seninki nişandır ilk defa geldiyse.
Evettttt cok heyecanlıyım bugün gelse keşke ya d 29 Ekim cpcu olsınnGeliyor gelmekte olan yakışıklıoy aynı heyecanı tekrar yaşıyorum
Sağlıkla gelsin minik adam
Benimkide doğacağı gün hareketliydi bayaYok yarın zaten kontrolüm var
Benimki bide hayatta hareket etmez ağır popolu ama bugün kuduruyor ay heyecan bastı beni
Baktım herkesin ki kanlı gelmeye biliyormuş koyu kahve yeşil bile olabiliyormuş bazen zaten kanlı olursa direk hastaneye gidin beklemeyin diyorla
Teşekkür ederümmm heyecandan karnma ağrılar girdi ben bu heyecanls doğururum
Kızlar akıntı gibi bir şey değil bildiğiniz jöle gibi fotoğrafını attırcaksınız zorla bana
Bende 29 ekim çok istedim hayırlısıyla sana nasip olur inşAllah güzelimEvettttt cok heyecanlıyım bugün gelse keşke ya d 29 Ekim cpcu olsınn
Amiin inşallahBende 29 ekim çok istedim hayırlısıyla sana nasip olur inşAllah güzelim
Aynı babasıAmiin inşallahsenin bebeiş napıyo kime benzedii
Canım biz de dört kardeşiz. Hep erkek hepimizde. Abimin sadece bir kızı var. Ama inan ki hepsine taş çıkarır. Kendisi 6 yaşında 14 yaşındaki yeğenimi bile elden geçiriyor.Aynenha birde 2 kız kardeşimin de 2 şer erkek bir araya gelince 2+2+2=6 erkek ve yaşlari birbirine çok çok yakın hemen hemen aynı zamanlarda doğum yaptık şimdi ben kızımı bunlardan nasıl korucucam onu düşünüyorum
İyim çok şükür ne yapayım kuzum benim de yine geçen seferki gibi durumdayım en son 8 Eylül adet oldum bu ay hala olmadom.lekenmem oldu çok ama.cok hafif akinti bile diyebiliriz.. testlerde gölgeler çıkıyor ama belli belrisiz hatırlarsan geçen seferde testlerde çıkmamıştı ama.kese bile vardı yine aynısı mi.oluyor bilmiyorum doktora gitmem gerekAğrılarım var kuzum bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek öyle idare etmeye çalışıyorum sen napıyorsun nasılsınn
Özel canım medical parka gidiyorum ben. Malesef sgk karşılamadığı için doğum sigortam da karşılamıyormuşCanım senin devlet mi özel mi? Ya bir de ekstra paramı vereceğiz ya of. Benim muayene hakkım da bitti doğum paketinden şimdi bir muayeneye 750 tl vereceğim zaten
Canım ben de sabah sezeryan olacağım. Kahve ve bitter aklımda. Başka bir şey var mı kolay iyileşmeyi sağlayacak?Kızlar birde anestezi sonrasi baş ağrısı için bol kahve için
Yoksa dünyanız dönüyor
1 gün içmedim kendime gelemedim
Bence de hem aldığınız fiyata tekrar bulamaya bilirsiniz benek büyükçe beşik küçülecek odayı pek önemsemeyeceksin gibi geliyorYa haklısınız çok, sadece odada çok büyük göründü gözüme. Bi de diyorum 10 cm için değiştirme, bebek 6 aydan sonra döne döne yatsın diyorum.
Kız benim gelmiş gibi sevindimKızlar nişanııım geldiiiiiii
Inanin o kismini bilmiyorum. Ama hic hos degil yaptiklari. Paketi acip kurdunuz diye bu afra tafralari? Ancak yatak buyuk degil. Eve geldiginde bir avuc olacak bebisler ancak o kadar cabuk buyuyorlar. Yarin guvenli uyku zamanini atlattiginizda, yastigi-oyuncagi vs de olacak o yatakta.Çok sağolunBir tarafım da aynı sizin gibi diyor. Zaten firma iade için de değişim için de %20 bi ceza ödemeden bahsetti, tüketici haklarına aykırı değil mi? 14 günlük cayma süremiz var. Bu da biraz canımı sıktı…
Bebekler bikac ay sonra kollarini acarak uyumayi sever. Donerken rahat eder. Bence buyuk olmasi daha avantaj ki iki ebatin birbirinden fark8 da yok.gibi zatenYaa ikisini de yan yana gördünüz demek, işte ihtiyacım olan bilgi. Ben göremedim ne yazık ki, hep 60*120 bi şey düşünüyordum, sonra dükkanda yaa rahat rahat yatar dedim 70*130 aldım. Belki mağazalar kocaman, odalar küçük, o yüzden yanılıyoruzdur. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Kafam o kadar karıştı ve firmaya o kadar kızgınım ki. Haftaya doğumum olacak ve beşiğe taktım kafayı.
HshshshHs benim eşim kılsız bende kıllıyımdırAynı babası
kılı bana çekmişneyse erkek çocuğu diyorum kıllı olsun
Bende öyle diyordum biranda gelince insan işoka giriyor vallaKız benim gelmiş gibi sevindimhadi gözünaydın sağlıcakla kavuş yavruna Benim ne zaman gelecek Allahım
Bence de değiştirme canım bizim odaya da biraz buyuk oldu ama uzun uzun kullanırız gardrobun bir kapağını feda ettik bebiş uğrunaYa haklısınız çok, sadece odada çok büyük göründü gözüme. Bi de diyorum 10 cm için değiştirme, bebek 6 aydan sonra döne döne yatsın diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?