Oy maşallah tontik. Çatı muayenesi yaptı mı doktorKızlar çıktım şimdi. 3 kilo olmuş kızım doktor biraz beslenmeyi azaltalım dedi. Sancım çıkıyor nst de 70-75 arası filan oluyor. Sancın var ama doğum sancısı değil bir hafta sonra görüşelim tekrar dedi
Tabikiicanim rahim alınması en son ihtimal ins o duruma gelinmez canimSevin bence de canım. Bak bana bugün rahmin alınması ihtimalinden bile söz edildi. Ha çok büyük bir ihtimal değil elbette ama yine de canı sıkılıyor insanın.
Yazdım kuzum. Kızçelerimiz aynı kiloda sana doktor dikkat et dedi mi kiloyaGirdin mi canım kontrole
Hayır yapmadı gerek görmedi.Oy maşallah tontik. Çatı muayenesi yaptı mı doktor
Aynen ya malesef bende öyle düşünüyorum inşaAllah kötü birşey olmamıştır. Bebekler ilk zamanlar uyur zaten beninkide çok uyurdu uyandırmaya çalışır çok ugraşırdık. Burnunu sıkar ayak topuklarina vururduk uyanıp emsin diye. İlk zamanlar süt bebeğe çok geldiğinden memede birikir tam sağıp buzluğa atmak için fırsat sütünün az geldiği zamanlarda veya dışarı çıkmak zorunda kalıp bebeği evde bıraktığın zamanlarda bulunmaz nimet. Rabbim evladını sana bağışlasınAynen banada tuhaf geldi benimle aynı gün doğurmuş olması lazımdı.sezeryandan sonra normal doğum yapıyordu bı komplikasyonmu oldu acaba.
Ben eve geldim hanımlar göğüslerim taş kesildi beyefendi çok uyuyor dün gece bende uyumuşum 3 saatte taş olmuş. biturlu dogrultamadim goguslerimi taş oldular alırken mikirdaniyor.emdikden sonra sagma makinesiyle saydım biraz rahatladım.cok uykucu bı bebiş ağla ağla diye zorluyoruz.ingaaa demedi mik mik okadar
doğum sancısı kaç acaba?Kızlar çıktım şimdi. 3 kilo olmuş kızım doktor biraz beslenmeyi azaltalım dedi. Sancım çıkıyor nst de 70-75 arası filan oluyor. Sancın var ama doğum sancısı değil bir hafta sonra görüşelim tekrar dedi
Hiç bilmiyorum canım söylemedidoğum sancısı kaç acaba?
Ay çok heycanlı ne yaptın yalnız mıydın evdeBende öyle diyordum biranda gelince insan işoka giriyor valla
Dışardan geldim tuvaletimi yaptım peçeteye bi baktım nişan eşim evdeydi nişanım geldi diye bağırdım ama internetten baktığımda sancı olmadığı sürece gitmek anlamsızmış zaten yarında muayenem var o yüzden sakinim suandaAy çok heycanlı ne yaptın yalnız mıydın evde
Benim kocam uzakta çalışıyor ben arabayı alıp hastaneye giderim kesin soğukkanlılığımı koruyabilirsem
Kız deme öyle kalbime inerCanım biz de dört kardeşiz. Hep erkek hepimizde. Abimin sadece bir kızı var. Ama inan ki hepsine taş çıkarır. Kendisi 6 yaşında 14 yaşındaki yeğenimi bile elden geçiriyor.Simdiki kızlar fena dert etme sen. O abilerinden görecek her şeyi.
Yoo maşallah çok iyi dedi sadece sana ne dedi doktorYazdım kuzum. Kızçelerimiz aynı kiloda sana doktor dikkat et dedi mi kiloya
Hadi canım gözün aydın doğum yakındırKızlar nişanııım geldiiiiiii
Dikkat edelim kuruyemişe proteine dedi. Çok artarsa normal doğum zor olur dedi. Benim 500 gr almış bir haftada.Yoo maşallah çok iyi dedi sadece sana ne dedi doktor
Ay inşallah öyle olurKız deme öyle kalbime inerbitane daha çekemem benim kızım çok hanım hanımcık olur dermişim
Ee yarına kalmamış mıydıKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Ay maşallah hayırlı olsun canim geçmiş olsun yarına kaldı demistin acil mi aldılar kaçıncı haftandı bi sıkıntın mi vardıKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Benim geçen hafta 2800 du canım ondan 1 haftalık artışı normal bulmuş olabilir ama 3750 den sonra sezaryen yapıyolar sanırım bakalım ne olacak bizim minnoslarDikkat edelim kuruyemişe proteine dedi. Çok artarsa normal doğum zor olur dedi. Benim 500 gr almış bir haftada.
GozunuzaydinKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?