2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oy maşallah tontik. Çatı muayenesi yaptı mı doktor

Aynen ya malesef bende öyle düşünüyorum inşaAllah kötü birşey olmamıştır. Bebekler ilk zamanlar uyur zaten beninkide çok uyurdu uyandırmaya çalışır çok ugraşırdık. Burnunu sıkar ayak topuklarina vururduk uyanıp emsin diye. İlk zamanlar süt bebeğe çok geldiğinden memede birikir tam sağıp buzluğa atmak için fırsat sütünün az geldiği zamanlarda veya dışarı çıkmak zorunda kalıp bebeği evde bıraktığın zamanlarda bulunmaz nimet. Rabbim evladını sana bağışlasın

doğum sancısı kaç acaba?

Ay çok heycanlı ne yaptın yalnız mıydın evde
Benim kocam uzakta çalışıyor ben arabayı alıp hastaneye giderim kesin soğukkanlılığımı koruyabilirsem
Dışardan geldim tuvaletimi yaptım peçeteye bi baktım nişan eşim evdeydi nişanım geldi diye bağırdım ama internetten baktığımda sancı olmadığı sürece gitmek anlamsızmış zaten yarında muayenem var o yüzden sakinim suanda

Kız deme öyle kalbime iner bitane daha çekemem benim kızım çok hanım hanımcık olur dermişim

Kız deme öyle kalbime iner bitane daha çekemem benim kızım çok hanım hanımcık olur dermişim
Ay inşallah öyle olur Ama o canavarların içinde hanım hanimligini ne kadar korur bilmiyorum. 6erkek Bizim de 6. yolda Tüm aile korkuyla bekliyoruz

Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Ee yarına kalmamış mıydı Şok üstüne şok yaşatıyor bu grup bana Gözün aydın canım. Allah sizlere bağışlasın

Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Ay maşallah hayırlı olsun canim geçmiş olsun yarına kaldı demistin acil mi aldılar kaçıncı haftandı bi sıkıntın mi vardı

Dikkat edelim kuruyemişe proteine dedi. Çok artarsa normal doğum zor olur dedi. Benim 500 gr almış bir haftada.
Benim geçen hafta 2800 du canım ondan 1 haftalık artışı normal bulmuş olabilir ama 3750 den sonra sezaryen yapıyolar sanırım bakalım ne olacak bizim minnoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…