2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hem emziriyorum hem üstüne biberonla veriyorum bizim çıktıktan 6 gün sonra 110 gram almıştı gayet iyi fln dedi dün bence yanlış ölçtü ama evde de bakıyoruz bakalım aç kalıyor diye triplere girdim senin memeni tutabiliyor muydu bizimki silikon uçla emiyor yoruluyor dinleniyor biberon ona daha kolay geliyo

3 kilo fazla mıymış ki? Niye öyle söyledi canım?

Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah kuzum mutlaka etiketle doktora gidince son durumuj hakkındaa bilgisiz bırakma

Nişan dediğiniz nasıl bişey kanama diye biliyorum

Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini hiç korkma küçük bebişler daha çabuk büyüyor

Kızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Çok şükür canım olsun bebek minik olsada zamanla yaşıtlarını yakalayacaktır onun senin gibi mükemmel bir anneciği var gözün aydın sağılıcakla büyüt yavrunu

D dogatam doğuma girdin galiba canim kendini iyi hissedince bize haber ver merak ediyorum
Ay canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
D dogatam doğuma girdin galiba canim kendini iyi hissedince bize haber ver merak ediyorum

Nişan dediğiniz nasıl bişey kanama diye biliyorum
Beyaz jöle ve sümüksü bir şey ama böyle kocaman kıvamlı o yüzden akıntı olmadığı cok belli ama bazılarında koyu kahve bazılarında kanlıymıi kanlı olanda hemen hastaneye gitmek gerekir diyorlar

Gözün aydın canım inşallah bebişin hemencecik toparlar da yanına gelir sen nasılsın? Kanama oldu mu ya da kan verdiler mi? Bi de genel anestezi mi oldun sen

Bende de oluyor bu huzursuzlular yuz ustu donme istegi sanki hafif bir bulanti boyle kaein ağrısı usume gibi tarif te edemiyorum
Kalkip iki tur atıp tekrar uzanıyorum
Gececek hepsi Allahin izniyle
bende vallahi gezdim , oturdum valla baktim olmuyor koltukta uzandim, uyumuusm. sanirim sert zemin daha rahat etmemi sagliyor. yatagimiz yumusak , ilk uykuya gecemiyirum kac gundur.
kiz sende de acilma yoksa bizde hic yoktur

kizlar kotuyu dusunmeyin. dr lar mecburen her ihtimali soyluyorlar ama teknoloji hem cok gelisti hemde bu islemler dr lar icin cocuk oyuncagi simdi.
Sorunsuz skntisiz gecsin gitsin dogumunuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…