Hem emziriyorum hem üstüne biberonla veriyorum bizim çıktıktan 6 gün sonra 110 gram almıştı gayet iyi fln dedi dün bence yanlış ölçtü ama evde de bakıyoruz bakalımcanım benim oğlum kuvözden çıktıktan 1 ay sonra sadece 40 gram alabilmişti. emerken yoruluyor prematüre bebekler. ben de korkup sağmaya ağırlık vermiştim ama öyle sütün azalıyor bir zaman sonra. sabret bebişin güçlenecek emzirmeye devam canım.
Ay çok heyecanlı canım doktorunu aradın mı sancın var mıKızlar nişanııım geldiiiiiii
3 kilo fazla mıymış ki? Niye öyle söyledi canım?Kızlar çıktım şimdi. 3 kilo olmuş kızım doktor biraz beslenmeyi azaltalım dedi. Sancım çıkıyor nst de 70-75 arası filan oluyor. Sancın var ama doğum sancısı değil bir hafta sonra görüşelim tekrar dedi
Ay kuzum çok geçmiş olsunKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah kuzumİyim çok şükür ne yapayım kuzum benim de yine geçen seferki gibi durumdayım en son 8 Eylül adet oldum bu ay hala olmadom.lekenmem oldu çok ama.cok hafif akinti bile diyebiliriz.. testlerde gölgeler çıkıyor ama belli belrisiz hatırlarsan geçen seferde testlerde çıkmamıştı ama.kese bile vardı yine aynısı mi.oluyor bilmiyorum doktora gitmem gerek
O minnoşların poposunu yerim benBenim geçen hafta 2800 du canım ondan 1 haftalık artışı normal bulmuş olabilir ama 3750 den sonra sezaryen yapıyolar sanırım bakalım ne olacak bizim minnoslar
Yok canım fazla değil ama çok almasın 3 hafta var dedi.3 kilo fazla mıymış ki? Niye öyle söyledi canım?
Nişan dediğiniz nasıl bişey kanama diye biliyorumDışardan geldim tuvaletimi yaptım peçeteye bi baktım nişan eşim evdeydi nişanım geldi diye bağırdım ama internetten baktığımda sancı olmadığı sürece gitmek anlamsızmış zaten yarında muayenem var o yüzden sakinim suanda
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişiniKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Çok şükür canım olsun bebek minik olsada zamanla yaşıtlarını yakalayacaktır onun senin gibi mükemmel bir anneciği varKızlar dogum yaptım ben bebeğim çok minikama yanımda sağlığı yerinde şükür spinal oldum çok güzeldi Rabbim sizleride kurtarsın inşallah
Ay canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
Google yaz istersen ordaki görüntü kimsenin midesi bulanmasın atmiyim burayaNişan dediğiniz nasıl bişey kanama diye biliyorum
Beyaz jöle ve sümüksü bir şey ama böyle kocaman kıvamlı o yüzden akıntı olmadığı cok belli ama bazılarında koyu kahve bazılarında kanlıymıi kanlı olanda hemen hastaneye gitmek gerekir diyorlarNişan dediğiniz nasıl bişey kanama diye biliyorum
Sancım yok bebek hareketide hissediyorum hatta az önce hıçkırdı yarında kontrolüm var o yüzden bugün bekliyim dedimAy çok heyecanlı canım doktorunu aradın mı sancın var mı
İnşallah 29 ekimde olurss mutlu olurumHadi canım gözün aydın doğum yakındır
Hiç sorma ya geçen kızlara kızımı bunlardan nasıl koruyacak diyorum bendeAy inşallah öyle olurAma o canavarların içinde hanım hanimligini ne kadar korur bilmiyorum. 6erkek Bizim de 6. yolda Tüm aile korkuyla bekliyoruz
İlk doğumya belli olmaz biraz gecike bilir ama en azından bir başlangıç benim ilkinde 3. Gün olmuştu. Ayy heyecanlandım bakalım benimki nezaman gelecekİnşallah 29 ekimde olurss mutlu olurum
Gözün aydın canımAy canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
bende vallahi gezdim , oturdum valla baktim olmuyor koltukta uzandim, uyumuusm. sanirim sert zemin daha rahat etmemi sagliyor. yatagimiz yumusak , ilk uykuya gecemiyirum kac gundur.Bende de oluyor bu huzursuzlular yuz ustu donme istegi sanki hafif bir bulanti boyle kaein ağrısı usume gibi tarif te edemiyorum
Kalkip iki tur atıp tekrar uzanıyorum
Gececek hepsi Allahin izniyle
kiz sende de acilma yoksa bizde hic yokturKızlar kontrole geldim doktor çatı muayenesi yaptı hiç zorlanmadim korkulacak bişey değilmiş çok rahat olduDaha açılma yokmuş çatım normal doğum için çok müsaitmiş. 37+1 deyiz kızım 3060 Gr olmuş şimdi nstdeyim ama yaramaz kızım yüzünden sürekli yeniden bağlıyorlar şuna bakın Allah aşkına bir sağa bir sola dönüp durdu kalp atışını alamadı cihaz alttaki de normalde sanciyi gösterir ama bizimkinin hareketlerini gösteriyor şuan. Bu oynaklık anasından geliyor galiba.
Bu arada benim gibi previalı arkadaşlar için özelikle detay yazayım doktorumla konuştuklarımı. Ameliyat normalden uzun sürer mi diye sordum sürebilir dedi doktorum. Anesteziyi sordum spinal ya da epidural dedi. Kanama riski olduğu için her ihtimali anlattı belki hiç kanamaz ama kanama olursa balon koyacağız rahme dedi. Rahmi almaya kadar giden olasılıktan da bahsetti ama bu her sezeryanda olabilecek kadar bir ihtimal dedi. Kan grubum çok çok zor bulunduğu için hazırlıklı olmamızı ve ayarlamamızı söyledi.
kizlar kotuyu dusunmeyin. dr lar mecburen her ihtimali soyluyorlar ama teknoloji hem cok gelisti hemde bu islemler dr lar icin cocuk oyuncagi simdi.Canım benim doktorumla aynı şeyleri söylemişler. Ben de önceden kan ayarlıcam kan grubum kolay olmasına rağmen. Balon ihtimalini bana da söyledi hatta sgk karşılamıyor o yüzden böyle durumda ekstra para vermemiz gerekecekmiş onu da hastaneye sormuştuk 8 9 bin civarındaymış balon. İnşallah sıkıntısız atlatırız
Bana da verdi 3 haftadır yatıyorum gerekli olmadıkça kalkmıyorum ama 37 ye kadar dayanır mı bilemedmİnsan hissediyor canım gerçekten aşağı indiğini. Bana yatak istirahatı verdi 37 den önce gelmesini istemediği için belki sana da önerir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?