2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canım cogunlukla oluyo hatta şuan belime bir ağrı saplandi tutuldu sandım kendimi gevsettim. İyice yıpranmadan gelseler keşke sağlıcakla
Canım bu ağrı normal bir ağrı değil vurup geçiyo pis bir ağrı. Şimdiye kadarki bel ağrısından ayırt ediliyo. Doğumda ki hissedilen ağrı bu.

Canım ben dün muayene olmuştum 36+1 de bayağı kanamam oldu benim ama akşama geçmişti sadece tuvaletimi yapınca bi kaç damla geliyordu o da sabah yoktu kalmamıştı yani. işten geldikten sonra duşa girdim istemsizce elim vajinama gitti ve elime geldi. Şimdi tuvalette yine peçeteye geldi. 11K Google dan görsellere bak demiş benim ki daha kahvemsi ama çok benziyor. Ağrım var ara ara gelen. Ben suyum gelene kadar bekleyeceğim. Çatı muayenesi kafamı hepten karıştırdı

Kendini yalniz hissetme ben de sen gibiyim Allah im bi avazda kurtarsn kalan hepimizi. Benimki normal mi olacak sezeryan mi belli degil henux assgi donm3di. Ona gore farkli yer sececegim dogum icin uff

Canim b3nce doktorw git kanaman belki nişan degildir sumuksu kivamin icinda olur birazcik. Korkutmak icin degil tedbir amwcli git derim, bebege bi baksinlar tatlim

Canim b3nce doktorw git kanaman belki nişan degildir sumuksu kivamin icinda olur birazcik. Korkutmak icin degil tedbir amwcli git derim, bebege bi baksinlar tatlim
Yarın da gelmeye devam ederse akşama gideceğim zaten. Neyin ne kadar normal olduğunu da bilmiyoruz ki. İyi ki burası var yoksa hepten cahillikten ölecekmişim

evet canim hatta bazende icerde kazi calismasi varmis gibi cati denilen kemiklerim cok agriyor
Canımızı acıta acıta gelecekler. Ya eşim pazartesi gününe kadar gececi diye ben baya bir stres oldum ya gece sancılarım tutarsa naparim diye. Dün uyuyamadım stresten sancımda vardı acaba ilerlermi diye çok tedirgin oldum. Allah'ım ya gece tutarsa 2 çocukla naparim pazartesi gününe kadar doğmasında

Canım bu ağrı normal bir ağrı değil vurup geçiyo pis bir ağrı. Şimdiye kadarki bel ağrısından ayırt ediliyo. Doğumda ki hissedilen ağrı bu.
O zaman periyodunu takip et kuzu belki senin doğum sancıların bu şekilde geliyordu herkes aynı hissetmezmis

Yarın da gelmeye devam ederse akşama gideceğim zaten. Neyin ne kadar normal olduğunu da bilmiyoruz ki. İyi ki burası var yoksa hepten cahillikten ölecekmişim
Canim aynen oylr biseyleri bilmek bazen iyi bazen de kaygi verici :))! Ama yine de bilmek ve tecrubeleri almak iyidir:) hayrli haberlerini bekliyoruz

2 gun once 2 gun boyunca belimde agri ve kasilmam vqrdi berbatt biseydi ama dun ve bugun yok. Oglusum bi kafayi assgi dayasaydi

Doktorum bugün 3 tane belirtiden biri dahi olursa hemen doğumhaneye gel dedi.
1.su gelmesi
2. Kanama
3. Sancıların 5 dk 1 e düşmesi
Bazı kadınlarda çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormus kendini biraz dinle bakalım belki doğumun başlıyordur.
Anlattığına göre aktif bir kanama değil gibi

Benmkide öyleydi, bikeresinde ilişkiden sonra geldi.

3 de şu an yok. belim de sadece biraz ağrım var. Yarın akşama kadar bekleyeceğim. Bu arada kendimi yoklamaya devam edicem. Doktorum sadece suyun gelirse bekle hemen ara dedi.

Amin inşallah
Sizlerde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Vallahi benden geldi bende şok oldum ama bildiğin pat diye ses geldi hatta ben ilk gaz sandım sonra baktım bi sıcaklık
Youtube da bi video izledim orada da önce ses geldi bi tıpa açılması gibi sonra su geldi dedi de şaşırdım. Şimdi sesi de bekleriz teşekkür ederim sağ olun

gunduzleri nasil var mi agri sizi ?
mesela benim gunduzleri sakinhareketli ama suründurmuyor dun gece bende dogurcam heralde dedim ama artik bayilir sekilde uyumusum, uyaninca hicbirsey yasanmamis gbiydi

Sen doğum yaptın mı canım? Çok anlamadım, sanki yarın sabah gibi anladım ben.

Kendini yalniz hissetme ben de sen gibiyim Allah im bi avazda kurtarsn kalan hepimizi. Benimki normal mi olacak sezeryan mi belli degil henux assgi donm3di. Ona gore farkli yer sececegim dogum icin uff
Canım dün gece benim kız çok hareketliydi sürekli ittirme hareketi yapıyordu gecede diş ağrımdan hiç uyumadım sabaha kadar hareket halindeydi bugün randevum vardı doktor baş geliş dönmüş dedi hissetmiştim ben döndüğünü hatta sabah vurduğu ilk tekmelerinden ayakları olduğu belliydi gerçi benim sezeryan olcak dönmesinin bi önemide yoktu.Seninkide dönecektir mutlaka kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…