Hepsi gelip geçecek iyisiyle kötüsüyle sonu güzel olacak inşaAllah bebişlerimizi kucagımıza alır almaz herşeyi unutucaz inşaAllahben totosunu ayirt ediyorum yasladigi icin ama geri kalani bende de yok
Su son zamanlari da kazasiz belasiz atlatalim hayirlisiyla
Sever canım sever benimkiler aslan burcu ben oğlak çok çatışıyoruz amma ve lakin tam bir annecilerİşte bende dediğim dedik sert olunca beni sevmezse ya olayı var
Sen de mi pazartesiçok sevindim tek olmayacağıma @H a p p y benden önce doğum yapınca içim burkuldu
Amin. Erken davrandığımızı düşünmüyorum zaten doktorlar erkene vermez öyle bir riske girmez. Ve doğum riskiyle savaşmış biri olarak 38 hayalden daha öteydi benim içinayrıca şu da var eğer bir sıkıntı oluşursa kaka yapma ihtimaline karşı da beklemek istemedi brnimki. O yüzden içim rahat benim.
E dahane 1 2 güne verirler ozaman. İnsan ister istemez üzülüyo ama geçecekAmin canım aradılar şimdi hafif derecedeymis kendi de alabiliyormus ama destek verilmesi gerekiyormus
Evet araştırmalarım sonucu nişan olduğunu anladımHer şeyim tastamam bekliyorummm
Heyecanla bekliyorum,
Evet arabaya bile koyduk ne olur ne olmaz dıye
Zaten nişan geldiğinde hemen gitmek gerekmiyor ama sürecin kısaldığının haberi verilmiş oluyo
Aynen canım sabah ama polikinlikten direkt yatırdılar. Eve gidemedim, bir de kalp atışları kötü diye hemen alma ihtimalleri de vardı görmeyeceğim onu diye endişelendim ama sabaha alacaklar hastanedeyim işte şimdiSen doğum yaptın mı canım? Çok anlamadım, sanki yarın sabah gibi anladım ben.
Rabbim acısız sızısız güzel doğumların olsunKızlar bugün yazılanlara hiç bakamadım inşallah herkes iyidir. Sabah 8 de doğumum var dua edin ben de doğumda aklımdan sizi geçireceğim inşallah.
Ben ve eşim kova o akrep olcakSever canım sever benimkiler aslan burcu ben oğlak çok çatışıyoruz amma ve lakin tam bir anneciler
Kızlar bugün yazılanlara hiç bakamadım inşallah herkes iyidir. Sabah 8 de doğumum var dua edin ben de doğumda aklımdan sizi geçireceğim inşallah.
Aynen canım sabah ama polikinlikten direkt yatırdılar. Eve gidemedim, bir de kalp atışları kötü diye hemen alma ihtimalleri de vardı görmeyeceğim onu diye endişelendim ama sabaha alacaklar hastanedeyim işte şimdi
Ben terazi kızım akrep kocam boğa. Bakalım neler olcak evimizdeBen ve eşim kova o akrep olcakbakalım evin içinde 2 kova birbirimize neler çektiriyorduk akrep de bize çektirecrk
İnşallah canım nazlı begonyam ne zaman gelecek bakalımAhahha benim kocam gibihamilelikten önce ben covid olunca, o da temaslı diye 2 hafta evde kalmıştı. Çok sevinmişti o dönem covid olmama
Ay sen 39. Haftandasın zaten bugün yarın gelecek belli ki
Burçlardan anlıyor musunuz hanımlar ben kova eşim balık kızım yengeç oğlan akrep olacak ben napimBen terazi kızım akrep kocam boğa. Bakalım neler olcak evimizde
Ama her halinizle birbirinizi çok çok seveceksinizBen ve eşim kova o akrep olcakbakalım evin içinde 2 kova birbirimize neler çektiriyorduk akrep de bize çektirecrk
aa su ana kadar dogum yapan herkes sezeryan mi ?Ben neyi merak Ediyorum biliyomusun kızlar Şu grupta ilk normal doğum kime nasip olacak acabamerakla bekliyorum
Çok iyi olmuş bence böylesiTez zamanda al kucağına inşaallah .doktor bana başta genel demişti ama ameliyataneye hazırlarken öğrendim bende durumu .sonradan değişti kararları demekki
Ben de giderlerken zor tuttum kendimi gözlerim doldu. Ama kavuşacağız inşallah az kaldıServise gelir gelmez hemen kızımı aradım okuldan geldinmi diye ay birden de aglayisim geldi zor tuttum .
Sağ ol canımAnladım canım, sağlıklı doğumlar olsun inşallahdualarımız sen ve bebişinle
Bildiğim kadarıyla henüz normal doğum yok yani ben görmedimaa su ana kadar dogum yapan herkes sezeryan mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?