2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sever canım sever benimkiler aslan burcu ben oğlak çok çatışıyoruz amma ve lakin tam bir anneciler

Her şeyim tastamam bekliyorummm

Heyecanla bekliyorum,

Evet arabaya bile koyduk ne olur ne olmaz dıye

Zaten nişan geldiğinde hemen gitmek gerekmiyor ama sürecin kısaldığının haberi verilmiş oluyo
Evet araştırmalarım sonucu nişan olduğunu anladım bu süreç devam edebilirmiş. Yani nişan geldi diye bıgün ya da yarın doğurmak zorun değilmişim bir kaç haftayı da bulabilirmiş. Hayrlısı artık

Reactions: 11K
Sen doğum yaptın mı canım? Çok anlamadım, sanki yarın sabah gibi anladım ben.
Aynen canım sabah ama polikinlikten direkt yatırdılar. Eve gidemedim, bir de kalp atışları kötü diye hemen alma ihtimalleri de vardı görmeyeceğim onu diye endişelendim ama sabaha alacaklar hastanedeyim işte şimdi

Anladım canım, sağlıklı doğumlar olsun inşallah dualarımız sen ve bebişinle

Ahahha benim kocam gibi hamilelikten önce ben covid olunca, o da temaslı diye 2 hafta evde kalmıştı. Çok sevinmişti o dönem covid olmama

Ay sen 39. Haftandasın zaten bugün yarın gelecek belli ki
İnşallah canım nazlı begonyam ne zaman gelecek bakalım

Tez zamanda al kucağına inşaallah .doktor bana başta genel demişti ama ameliyataneye hazırlarken öğrendim bende durumu .sonradan değişti kararları demekki
Çok iyi olmuş bence böylesi bebişini de görmüşsün hem daha hızlı toparlarsın. Bebişin su yutma sebebi neymiş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…