Bugün doktorum bu çok normal gece başlar ağrılar. Normal doğumlar genelde gece olur zaten dedi.gunduzleri nasil var mi agri sizi ?
mesela benim gunduzleri sakinhareketli ama suründurmuyor dun gece bende dogurcam heralde dedim ama artik bayilir sekilde uyumusum, uyaninca hicbirsey yasanmamis gbiydi
evet evet onu biliyorum.Bugün doktorum bu çok normal gece başlar ağrılar. Normal doğumlar genelde gece olur zaten dedi.
Evet ben de korkuyorum ama çok şükür diğer previalı arkadaşlar sıkıntısız atlattılar süreci inşallah biz de o şekilde sağ salim atlatırızİnşallah canım fikren de korkutuyor beni nasıl olduğunu bilmediğim için süreç olarak.
Off hemde ne zor. Bende doktor ultrasonda bebeği gösterdiğinde eve gelince anlam veremiyorum kafası buradaysa bacakları nasıl orda filan diye düşünüyorumevet evet onu biliyorum.
baslasin artikson haftalar baya zor
Off hemde ne zor. Bende doktor ultrasonda bebeği gösterdiğinde eve gelince anlam veremiyorum kafası buradaysa bacakları nasıl orda filan diye düşünüyorum
Bu ağrılar doğum yaklaştı deyip sinyal veriyo sadece şimdilikO zaman periyodunu takip et kuzu belki senin doğum sancıların bu şekilde geliyordu herkes aynı hissetmezmis
Sürekli değişiyo biran kendimi çok iyi hissederken hiç ağrım sızım yokken biranda ağrim başlıyo. Gel git yaşıyorum sürekli. Ama tabi en zoru gecegunduzleri nasil var mi agri sizi ?
mesela benim gunduzleri sakinhareketli ama suründurmuyor dun gece bende dogurcam heralde dedim ama artik bayilir sekilde uyumusum, uyaninca hicbirsey yasanmamis gbiydi
Her şeyim tastamam bekliyorummmSancı hemen başlamıyo zaten canım sen hazırlığını falan yap heran doğabilirsin
Heyecanla bekliyorum,Her an hazırlıklı ol canım bende de nişan aynı gelmişti
Evet arabaya bile koyduk ne olur ne olmaz dıyeHerseyin hazir degil mi
Hastane çantalarınız falan
Ben buradan heyecanlandim
Benimki de kaburgalarimi deler gibi vuruyor oyuyor bir tuhaf
Zaten nişan geldiğinde hemen gitmek gerekmiyor ama sürecin kısaldığının haberi verilmiş oluyoCanım ben dün muayene olmuştum 36+1 de bayağı kanamam oldu benim ama akşama geçmişti sadece tuvaletimi yapınca bi kaç damla geliyordu o da sabah yoktu kalmamıştı yani. işten geldikten sonra duşa girdim istemsizce elim vajinama gitti ve elime geldi. Şimdi tuvalette yine peçeteye geldi.11K Google dan görsellere bak demiş benim ki daha kahvemsi ama çok benziyor. Ağrım var ara ara gelen. Ben suyum gelene kadar bekleyeceğim. Çatı muayenesi kafamı hepten karıştırdı
Bilemiyorum ama ben görseli doktoruma gösterdiğimde de nişan dedi direkBenmkide öyleydi, bikeresinde ilişkiden sonra geldi.
Aynen öyle pat diyeYoutube da bi video izledim orada da önce ses geldi bi tıpa açılması gibi sonra su geldi dedi de şaşırdım. Şimdi sesi de beklerizteşekkür ederim sağ olun
ben totosunu ayirt ediyorum yasladigi icin ama geri kalani bende de yokOff hemde ne zor. Bende doktor ultrasonda bebeği gösterdiğinde eve gelince anlam veremiyorum kafası buradaysa bacakları nasıl orda filan diye düşünüyorum
Su son zamanlari da kazasiz belasiz atlatalim hayirlisiylaSürekli değişiyo biran kendimi çok iyi hissederken hiç ağrım sızım yokken biranda ağrim başlıyo. Gel git yaşıyorum sürekli. Ama tabi en zoru gece
Yok cnm gecelikleyim sonda duruyor yarın ins çıkar ya sırt üstü o kadar acı bir ağrı yok sadece dönerken zorlanıyorum zaten donemiyorum doğru düzgün.ama benim ameliyatında biraz zor geçti canım normal sezeryanlara göre ..sen inşallah rahat gecireceksinPijamalarini giydin mi sonda falan cikti mi
Sonraki agri da beni endiselendiriyor ya
Yarina daha da iyi uyanacaksin insallah
Yenidoğan ünitesinden aradılar az önce birkaç bilgi aldılar.durumu iyimis kötü değil dediler kendi kendine solunumunu yapabiliyormus aslinda ama yine biraz Desteğe ihtiyacı varmış .nasıl oldu anlamadik ya inşallah toparlar yavrunInsallah bir an önce kavuşursun canim
Insallah bir an önce kavuşursun canim
Amin canım aradılar şimdi hafif derecedeymis kendi de alabiliyormus ama destek verilmesi gerekiyormusBenim ikinci doğumum 38 haftalıkken oldu solunum sıkıntısı oldu 3gun kaldı küvezde. Komşum 36 haftalık 2kilo yaptı doğumunu kuveze girmedi. Sağlığı yerinde olsunda korkma en kısa zamanda çıkar inşaAllah annesi
Evet insan bir canını evde bırakıyor diğer canını dünyaya getirmeye giderkenSeni çok iyi anlıyorum canım. Biz bir de diğer evladı düşünüyoruz. Ben ameliyat günü kimle kalsın kimle rahat eder diye planlamaktan kendi derdimi unuttum.
Tez zamanda al kucağına inşaallah .doktor bana başta genel demişti ama ameliyataneye hazırlarken öğrendim bende durumu .sonradan değişti kararları demekkiBen de bu şekilde istiyorum,bebeğimi göreyim sonra ne yaparlarsa yapsınlar sıkıntısız atlatmana çok sevindim bebişin de yanına gelir bir an önce inşallah
Servise gelir gelmez hemen kızımı aradım okuldan geldinmi diye ay birden de aglayisim geldi zor tuttum .Evet insan bir canını evde bırakıyor diğer canını dünyaya getirmeye giderkenAklım sürekli onda. Sabah da getirteceğim. Sezeryane onu görmeden giremem. İnşallah çabucak biter şu hastane süreci hepimiz için ve eve çocuklarımıza döneriz
kolayliklar diliyorumKızlar bugün yazılanlara hiç bakamadım inşallah herkes iyidir. Sabah 8 de doğumum var dua edin ben de doğumda aklımdan sizi geçireceğim inşallah.
tabikide toparlicak kuzumYenidoğan ünitesinden aradılar az önce birkaç bilgi aldılar.durumu iyimis kötü değil dediler kendi kendine solunumunu yapabiliyormus aslinda ama yine biraz Desteğe ihtiyacı varmış .nasıl oldu anlamadik ya inşallah toparlar yavrun
İşte bende dediğim dedik sert olunca beni sevmezse ya olayı varBiraz dediğim dedikler evin içinde top oynar, koltukların üzerinde koşar ve çok iyi güreşirler
Sen de mi pazartesiPazartesi ben de adaya veda ediyorum kızım öncesinde gelmek istemezse tabibi de Serla doğum yapacak o gün yanlış hatırlamıyorsam doğumdaş oluyoruz Allah im sağ salim kurtarsın hepimizi
Tam 38 de alacaklar doguma beni inşallah erken davranmıyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?