2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
gunduzleri nasil var mi agri sizi ?
mesela benim gunduzleri sakinhareketli ama suründurmuyor dun gece bende dogurcam heralde dedim ama artik bayilir sekilde uyumusum, uyaninca hicbirsey yasanmamis gbiydi
Bugün doktorum bu çok normal gece başlar ağrılar. Normal doğumlar genelde gece olur zaten dedi.

gunduzleri nasil var mi agri sizi ?
mesela benim gunduzleri sakinhareketli ama suründurmuyor dun gece bende dogurcam heralde dedim ama artik bayilir sekilde uyumusum, uyaninca hicbirsey yasanmamis gbiydi
Sürekli değişiyo biran kendimi çok iyi hissederken hiç ağrım sızım yokken biranda ağrim başlıyo. Gel git yaşıyorum sürekli. Ama tabi en zoru gece

Sancı hemen başlamıyo zaten canım sen hazırlığını falan yap heran doğabilirsin
Her şeyim tastamam bekliyorummm
Her an hazırlıklı ol canım bende de nişan aynı gelmişti
Heyecanla bekliyorum,
Herseyin hazir degil mi
Hastane çantalarınız falan
Ben buradan heyecanlandim
Benimki de kaburgalarimi deler gibi vuruyor oyuyor bir tuhaf
Evet arabaya bile koyduk ne olur ne olmaz dıye
Zaten nişan geldiğinde hemen gitmek gerekmiyor ama sürecin kısaldığının haberi verilmiş oluyo

Youtube da bi video izledim orada da önce ses geldi bi tıpa açılması gibi sonra su geldi dedi de şaşırdım. Şimdi sesi de bekleriz teşekkür ederim sağ olun
Aynen öyle pat diye çok değişikti şaşırdım kaldım
Rica ederim

Off hemde ne zor. Bende doktor ultrasonda bebeği gösterdiğinde eve gelince anlam veremiyorum kafası buradaysa bacakları nasıl orda filan diye düşünüyorum
ben totosunu ayirt ediyorum yasladigi icin ama geri kalani bende de yok
Sürekli değişiyo biran kendimi çok iyi hissederken hiç ağrım sızım yokken biranda ağrim başlıyo. Gel git yaşıyorum sürekli. Ama tabi en zoru gece
Su son zamanlari da kazasiz belasiz atlatalim hayirlisiyla

Pijamalarini giydin mi sonda falan cikti mi
Sonraki agri da beni endiselendiriyor ya
Yarina daha da iyi uyanacaksin insallah
Yok cnm gecelikleyim sonda duruyor yarın ins çıkar ya sırt üstü o kadar acı bir ağrı yok sadece dönerken zorlanıyorum zaten donemiyorum doğru düzgün.ama benim ameliyatında biraz zor geçti canım normal sezeryanlara göre ..sen inşallah rahat gecireceksin

Amin canım aradılar şimdi hafif derecedeymis kendi de alabiliyormus ama destek verilmesi gerekiyormus

Seni çok iyi anlıyorum canım. Biz bir de diğer evladı düşünüyoruz. Ben ameliyat günü kimle kalsın kimle rahat eder diye planlamaktan kendi derdimi unuttum.
Evet insan bir canını evde bırakıyor diğer canını dünyaya getirmeye giderken Aklım sürekli onda. Sabah da getirteceğim. Sezeryane onu görmeden giremem. İnşallah çabucak biter şu hastane süreci hepimiz için ve eve çocuklarımıza döneriz

Ben de bu şekilde istiyorum, bebeğimi göreyim sonra ne yaparlarsa yapsınlar sıkıntısız atlatmana çok sevindim bebişin de yanına gelir bir an önce inşallah
Tez zamanda al kucağına inşaallah .doktor bana başta genel demişti ama ameliyataneye hazırlarken öğrendim bende durumu .sonradan değişti kararları demekki

Servise gelir gelmez hemen kızımı aradım okuldan geldinmi diye ay birden de aglayisim geldi zor tuttum .

Kızlar bugün yazılanlara hiç bakamadım inşallah herkes iyidir. Sabah 8 de doğumum var dua edin ben de doğumda aklımdan sizi geçireceğim inşallah.
kolayliklar diliyorum saglicakla al kucagina yavrunu
tabikide toparlicak kuzum bir kac gun gozlemleyip emin olucaklar sadece

Biraz dediğim dedikler evin içinde top oynar, koltukların üzerinde koşar ve çok iyi güreşirler
İşte bende dediğim dedik sert olunca beni sevmezse ya olayı var
Sen de mi pazartesi çok sevindim tek olmayacağıma H a p p y benden önce doğum yapınca içim burkuldu
Amin. Erken davrandığımızı düşünmüyorum zaten doktorlar erkene vermez öyle bir riske girmez. Ve erken doğum riskiyle savaşmış biri olarak 38 hayalden daha öteydi benim için ayrıca şu da var eğer bir sıkıntı oluşursa kaka yapma ihtimaline karşı da beklemek istemedi brnimki. O yüzden içim rahat benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…