Canım benim geceliğim askılıydı acaba üşür müyüm öyle bilemedim kalın bi şey almak gerekir miYok cnm gecelikleyim sonda duruyor yarın ins çıkar ya sırt üstü o kadar acı bir ağrı yok sadece dönerken zorlanıyorum zaten donemiyorum doğru düzgün.ama benim ameliyatında biraz zor geçti canım normal sezeryanlara göre ..sen inşallah rahat gecireceksin
Anlamadikki canım ya sezeyan sırasında olusabiliyomus bazen bu durumlar öyle dediler .zaten bebegin çıktığını anında anliyosun biliyomusun böyle bastiriyolar bastiriyolar sonra sarıl sarıl birşey akiyo patliyo gibi oluyo o esna bebek geliyo dediler zaten sonra yavrum ayaklarindan tutmuşlar çıtak çıtak ağlama sesini de duydum biraz temas yapıldı sonra plasenta için koşuşturma başladı ama sakinleştirici vermişler sanırım bana sonrası rüya gibi.ama bende sevindim ya böyle olmasına gördüm doğumu.anesteziciler korkulcak hicbirsey yok dedi bu şekilde previa ameliyatı çok yapılıyormuş eğer farklı bir durum olursa biz hazirlikliyiz merak etme dediler.ki benim rahme bayağı yapisiklilik varmış biliyomusun ve emar sonucudada net belli birşey yoktu açınca gordulerÇok iyi olmuş bence böylesibebişini de görmüşsün hem daha hızlı toparlarsın. Bebişin su yutma sebebi neymiş peki
Çok iyi olmuş bence böylesibebişini de görmüşsün hem daha hızlı toparlarsın. Bebişin su yutma sebebi neymiş peki
Çok iyi olmuş bence böylesibebişini de görmüşsün hem daha hızlı toparlarsın. Bebişin su yutma sebebi neymiş peki
Hastane sıcak cnm ben izmirdeyim sabahligim uzun kolluydu içimdeki de dirsegime kadar şuanda usumuyorumCanım benim geceliğim askılıydı acaba üşür müyüm öyle bilemedim kalın bi şey almak gerekir mi
Sabahlığım kalın allahtan, tamam o zaman canım içim rahatladıHastane sıcak cnm ben izmirdeyim sabahligim uzun kolluydu içimdeki de dirsegime kadar şuanda usumuyorum
Ay canım gelmiş geçmiş olsun artık inşallah bundan sonrasında güzel bir lohusalık geçirirsinAnlamadikki canım ya sezeyan sırasında olusabiliyomus bazen bu durumlar öyle dediler .zaten bebegin çıktığını anında anliyosun biliyomusun böyle bastiriyolar bastiriyolar sonra sarıl sarıl birşey akiyo patliyo gibi oluyo o esna bebek geliyo dediler zaten sonra yavrum ayaklarindan tutmuşlar çıtak çıtak ağlama sesini de duydum biraz temas yapıldı sonra plasenta için koşuşturma başladı ama sakinleştirici vermişler sanırım bana sonrası rüya gibi.ama bende sevindim ya böyle olmasına gördüm doğumu.anesteziciler korkulcak hicbirsey yok dedi bu şekilde previa ameliyatı çok yapılıyormuş eğer farklı bir durum olursa biz hazirlikliyiz merak etme dediler.ki benim rahme bayağı yapisiklilik varmış biliyomusun ve emar sonucudada net belli birşey yoktu açınca gorduler
Terazi yine uyumlu diye biliyorum ama eşinle kızını bilemedimBen terazi kızım akrep kocam boğa. Bakalım neler olcak evimizde
Orası kesinAma her halinizle birbirinizi çok çok seveceksiniz
Hastane sıcak cnm ben izmirdeyim sabahligim uzun kolluydu içimdeki de dirsegime kadar şuanda usumuyorum
Bendeee. Ama benim doğumuma var daha yaa.Ben neyi merak Ediyorum biliyomusun kızlar Şu grupta ilk normal doğum kime nasip olacak acabamerakla bekliyorum
9 Eylül universite hastanesi canım izmirdenmisin sendeİzmir’de nerde oldu canım doğumun?
Canım gözün aydın şükürler olsun bebisinde annesinin yanına gelecek hemen emin ol genel mi oldun ameliyatiniAy canım bitti doğum evet yanlız ameliyatim zordu yapisiklikta varmış iyiki 36. Haftada almışız ..çok şükür rahim alinmadi.bebek 2900 doğdu ama sıvı yutmuş biraz birkac gün yoğun bakımda kalacak.ameliyatanede kendime geldiğimde yoğun bakıma almadan bana gösterdiler opturduler..genel sağlığında sorun yokmuş ama birkaç gün kalacak .dua edin minik kizima
Ay canım gelmiş geçmiş olsun artık inşallah bundan sonrasında güzel bir lohusalık geçirirsinbenim doktorum da önceden hiç kestiremiyoruz zor geçecek diye düşündüğümüz ameliyatlar kolay geçiyor, kolay olacak dediklerimizde sıkıntılar çıkabiliyor dedi. O yüzden çoğu şey ameliyat esnasında belli oluyormus
Sende tez vakit atlacaksin benden daha kolay bile olabilir senin benim sezeryan geçmişim var çünkü..hayırlısıyla bitecek canımAy canım gelmiş geçmiş olsun artık inşallah bundan sonrasında güzel bir lohusalık geçirirsinbenim doktorum da önceden hiç kestiremiyoruz zor geçecek diye düşündüğümüz ameliyatlar kolay geçiyor, kolay olacak dediklerimizde sıkıntılar çıkabiliyor dedi. O yüzden çoğu şey ameliyat esnasında belli oluyormuş.
Ağrıların varmı canım ..beni m ayağa kalcinca yürüdükçe sanki basınçlı birşey olusuyo agriAmin canım çok sağol
İdare ediyorum ama ayakta çok zorlaniyorum.yurudukcede daha çabuk toparlanirsin diyolarAğrıların varmı canım ..beni m ayağa kalcinca yürüdükçe sanki basınçlı birşey olusuyo agri
Kuzum 2400 doğdu minnacık kuveze girmedi emmek için cebellesiyoruz emiyor ama çabuk yoruluyor hem minik hem süt tam anlamıyla gelmedi tabi kuveze girmedi şükürler olsun ameliyatimda hiç korktuğum gibi olmadı sonda takılırken hiç hissetmedim bile salya sümük ağlayarak gittim eşimde çok üzüldü ben oyle giderken ama doktorlar ameliyat ekibi hepsi çok iyiydi bebeğimi gördüm ağladı sonra hemen ten tene temas yapıldı çok güzeldiGözün aydın canimm kaç kilo doğdu. Kuveze girdimi amelyatim nasıl gecti
Tabi canım ağrım var ama yuruyorum kendimi zorluyorum gaz cikardim biraz iki kez sade kahve içtim kayısı suyu su ve tatlı bisküvi ye dedilerAğrıların varmı canım ..beni m ayağa kalcinca yürüdükçe sanki basınçlı birşey olusuyo agri
Karnını tutarak yürü yatincada hafif bastır.karnina bana öyle dediler gazın çabuk çıkar dedilerİdare ediyorum ama ayakta çok zorlaniyorum.yurudukcede daha çabuk toparlanirsin diyolar
Beni normalde yarın alacaklardı geri vazgeçtiler bugün oldu kurtuldum ya yarını bekleyemezdim çünkü bekledikçe korku heyecan sarıyordu daha cok28 29 ekim resmi tatil bebekleri kimler olacak bakalim
Amin canım inşallah darısı sizlereHayırlı olsun canım Allah bağışlasın yavrunu koynunda büyütürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?