2400 canimHayırlı olsun tatlım
Kaç kg doğdu bebiş
9 Eylül universite hastanesi canım izmirdenmisin sende
Yürüdüm biraz yoruldum sonra tekrar yuruyeyimKarnını tutarak yürü yatincada hafif bastır.karnina bana öyle dediler gazın çabuk çıkar dediler
Benim de doğum şeklim belli değil. Sezeryanı şartlayacak bir durumda değilim şu anda ama saçma bir şekilde normal doğumdan daha çok korkuyorumKendini yalniz hissetme ben de sen gibiyim Allah im bi avazda kurtarsn kalan hepimizi. Benimki normal mi olacak sezeryan mi belli degil henux assgi donm3di. Ona gore farkli yer sececegim dogum icin uff
1 numara kullandım, çantaya 15 tane koymuştum yetti de arttı bile bizim için.Doğum yapmış anneler, hastanede ne kadar bez ihtiyacınız oldu? 1 numara mı kullandınız sadece?
Sağol canımCanım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. İyi olmanıza çok sevindim.
Aynn bende masada ogrendim spinal olacağımiTez zamanda al kucağına inşaallah .doktor bana başta genel demişti ama ameliyataneye hazırlarken öğrendim bende durumu .sonradan değişti kararları demekki
Ben 1 no almıştım sonradan iyiki almisimDoğum yapmış anneler, hastanede ne kadar bez ihtiyacınız oldu? 1 numara mı kullandınız sadece?
Sondami çıkardılar canim lavaboya çıktım ben yavaş yavaş kalkiyorumYürüdüm biraz yoruldum sonra tekrar yuruyeyim
Biraz sabretmek gerekiyor sanırım güçlenene kadar sonra tekrar memeye döneriz inşallahTutuyordu ama çok güçsüzdü canım ben de ne korkular yaşadım. Sonra emzirme danışma ile denk geldik hastanede hiç korkma emzir, sağarak verme dedi. Ben de o cesaretle sağıp vermeyi kestim. Bu arada bu söylediğim doğumdan iki ay sonra gerçekleşti.
1 numara kullandım, çantaya 15 tane koymuştum yetti de arttı bile bizim için.
Ben 1 no almıştım sonradan iyiki almisim
Saglikla insallahYirlisiKızlar bugün yazılanlara hiç bakamadım inşallah herkes iyidir. Sabah 8 de doğumum a var dua edin ben de doğumda aklımdan sizi geçireceğim inşallah.
Sakince oturup olani biteni bekle agBurçlardan anlıyor musunuz hanımlar ben kova eşim balık kızım yengeç oğlan akrep olacak ben napim
bende aksam ustu uyudum bir kac saat, gece kesin yatamamBen yine saga sola donme suretiyle uyanıp lavaboya gidip tekrar uyuyamayan bekciagirliktan artik dönerken bile meşakkatli benim icin
Yan yatmaktan belim agriyor vallaha son gunler zorluyorbende aksam ustu uyudum bir kac saat, gece kesin yatamam
size artik double cift kisilik yatak lazimYan yatmaktan belim agriyor vallaha son gunler zorluyor
Yatmam lazım sabah erken kalkacagim da nasil
Kiz zaten suan sabaha karsi valla denge falan kalmadı
Bebek gelince ne olacak kimbilir
O da yetmiyormuş gibi kizim gelmis ortaya boylu boyunca uyuyor yatak dabil ama masallah kocami bulamiyorum yatakta
Ağrı kesici verdiler mi canım sanaSondami çıkardılar canim lavaboya çıktım ben yavaş yavaş kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?