2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bildiğim kadarıyla henüz normal doğum yok yani ben görmedim
OKYANUS302 a sancı veriyolardi en son belki normal doğum yapmıştır canım
Aa bizim liste güncellenmiş Maşallahne kadar çok kişi kavuşmuşpazartesi bende geliyorum listeye
Listeyi tek tek profillere girerek güncelledim canım etiketlenmeyince gözden kaçıyor çoğu kişi doğum yaptı aslında ama uzun zamandır foruma girmeyenler de var

Ama ondan ses yok sence böyle sessiz olması normalmi? Doğum nasıl ilerledi noldu henüz bilmiyoruz. Ay sağ salim doğurmuş olsunda nasıl doğurduğunun önemi yok

Vay be helal olsun kimsenin bunu yapacağını sanmam sahiplenmekten de öte bu şapka çıkarıyorum

Burçlardan anlıyor musunuz hanımlar ben kova eşim balık kızım yengeç oğlan akrep olacak ben napim
Bu doğan hiçbiri gibi olmayacak onu söyleye bilirim balıkta yengeçte kovada genelde uyumlu olurlar balıklar anneci olur hatta ama akrebe siz uyacaksınız

Ağrı kesici verdiler mi canım sana
1 kez canim başka vermiyorlarmis ağrıyor ama içten dikerlerken burnuma yanık kokusu geldi galiba yakarak mi lazerle mi dikti goremedim beni belden dışında başka uyusturmadi çok korkuyorduk şükür korktuğumuz gibi olmadı kanlarin hiçbiri kullanılmadı rahmim alinmadi normal sezeryan gibi geçti dedi doktor

Bu doğan hiçbiri gibi olmayacak onu söyleye bilirim balıkta yengeçte kovada genelde uyumlu olurlar balıklar anneci olur hatta ama akrebe siz uyacaksınız
Kıızz deme öyle benim 2oğlumda aslan burcu. Ben oğlak çatışıoruz zaten bir çatışma içine daha giremem hiç

Bana da şu son düzlükte ki enerji şeysi geldi galiba sağolsın doğum öncesi eşim evi dip köşe temizliyor ufaktan birşeylerin ucundan tutuyordum. Mutfakta çoğu şeyi bitirmişim o işteyken. Zaten 24 saatin maks 3 saati uykuyla geçiyor doğumdan sonra bugünleri mumla ararım artık

Benim de aynısı oldu, sanki reglin son günlerinde gelen o kahverengi akıntı biraz daha akışkandı, anca böyle tarif edebildim. Yani yeni bir kanama gibi pembe yada kırmızı değil. Veya nişan gibi sümüksü bir yapıda değil. İlk çatı muayenemden sonra 1.5 gün kadar sürdü sonra azalarak bitti. Çocuklarım ondan sonra 21 gün daha durdu benimle mesela, doktoruna yine de sor için ferahlasın.

Açılman var mıydı senin. Şimdi tuvalete yine geldi ama çok fazla şekilde dün akşam doktorumu aradım henüz beklemiyoruz suyunun gelmesini bekle dedi. Bi de sancıların durulmayacak şekilde olursa bekleme gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…