Aynen bizi ne kurtarır artik bilmiyorumsize artik double cift kisilik yatak lazim
ben bazen sirt ustu yatmis olarak uyaniyorum vallahi
Bildiğim kadarıyla henüz normal doğum yok yani ben görmedim
Listeyi tek tek profillere girerek güncelledim canım etiketlenmeyince gözden kaçıyorAa bizim liste güncellenmişMaşallahne kadar çok kişi kavuşmuş pazartesi bende geliyorum listeye
O işler hiç belli olmuyo canım ya var diyosun bı bakıyosun erkenden gelmiş olsun diyosun bir türlü olmuyo nasip işiBendeee. Ama benim doğumuma var daha yaa.
Ama ondan ses yok sence böyle sessiz olması normalmi? Doğum nasıl ilerledi noldu henüz bilmiyoruz. Ay sağ salim doğurmuş olsunda nasıl doğurduğunun önemi yokOKYANUS302 a sancı veriyolardi en son belki normal doğum yapmıştır canım
Listeyi tek tek profillere girerek güncelledim canım etiketlenmeyince gözden kaçıyorçoğu kişi doğum yaptı aslında ama uzun zamandır foruma girmeyenler de var
Ay hepimiz meraktayiz iyilerdir inşallahAma ondan ses yok sence böyle sessiz olması normalmi? Doğum nasıl ilerledi noldu henüz bilmiyoruz. Ay sağ salim doğurmuş olsunda nasıl doğurduğunun önemi yok
Aynen öyle canım ya inşaAllh en kısa zamanda haberdar eder bizleriAy hepimiz meraktayiz iyilerdir inşallahgerisi önemli değil normalmiş sezaryenmis.
Vay be helal olsunOKYANUS302 a sancı veriyolardi en son belki normal doğum yapmıştır canım
Listeyi tek tek profillere girerek güncelledim canım etiketlenmeyince gözden kaçıyorçoğu kişi doğum yaptı aslında ama uzun zamandır foruma girmeyenler de var
Bu doğan hiçbiri gibi olmayacak onu söyleye bilirimBurçlardan anlıyor musunuz hanımlar ben kova eşim balık kızım yengeç oğlan akrep olacak ben napim
Çünkü biz kocaman bir aileyizVay be helal olsunkimsenin bunu yapacağını sanmam sahiplenmekten de öte bu şapka çıkarıyorum
Bence fazla ekleyin habire yapıyorlarTeşekkür ederim10 tane koymuştum 5 tane daha ekleyeyim o vakit.
1 kez canim başka vermiyorlarmis ağrıyor ama içten dikerlerken burnuma yanık kokusu geldi galiba yakarak mi lazerle mi dikti goremedim beni belden dışında başka uyusturmadi çok korkuyorduk şükür korktuğumuz gibi olmadı kanlarin hiçbiri kullanılmadı rahmim alinmadi normal sezeryan gibi geçti dedi doktorAğrı kesici verdiler mi canım sana
Yakında burda da süt kaka olayları gaz problemleri konuşulur hale gelecekÇünkü biz kocaman bir aileyizve her gün en az bir minik birey daha ekleniyor bu gruba
Kıızz deme öyle benim 2oğlumda aslan burcu. Ben oğlak çatışıoruz zaten bir çatışma içine daha giremem hiçBu doğan hiçbiri gibi olmayacak onu söyleye bilirimbalıkta yengeçte kovada genelde uyumlu olurlar balıklar anneci olur hatta ama akrebe siz uyacaksınız
Aynen insallah en kısa sürede yazar bize yeterki iyi olsunlarAy hepimiz meraktayiz iyilerdir inşallahgerisi önemli değil normalmiş sezaryenmis.
Valla yedik ayvayıBu doğan hiçbiri gibi olmayacak onu söyleye bilirimbalıkta yengeçte kovada genelde uyumlu olurlar balıklar anneci olur hatta ama akrebe siz uyacaksınız
Benim de aynısı oldu, sanki reglin son günlerinde gelen o kahverengi akıntı biraz daha akışkandı, anca böyle tarif edebildim. Yani yeni bir kanama gibi pembe yada kırmızı değil. Veya nişan gibi sümüksü bir yapıda değil. İlk çatı muayenemden sonra 1.5 gün kadar sürdü sonra azalarak bitti. Çocuklarım ondan sonra 21 gün daha durdu benimle mesela, doktoruna yine de sor için ferahlasın.Canım ben dün muayene olmuştum 36+1 de bayağı kanamam oldu benim ama akşama geçmişti sadece tuvaletimi yapınca bi kaç damla geliyordu o da sabah yoktu kalmamıştı yani. işten geldikten sonra duşa girdim istemsizce elim vajinama gitti ve elime geldi. Şimdi tuvalette yine peçeteye geldi.11K Google dan görsellere bak demiş benim ki daha kahvemsi ama çok benziyor. Ağrım var ara ara gelen. Ben suyum gelene kadar bekleyeceğim. Çatı muayenesi kafamı hepten karıştırdı
Açılman var mıydı senin. Şimdi tuvalete yine geldi ama çok fazla şekilde dün akşam doktorumu aradım henüz beklemiyoruz suyunun gelmesini bekle dedi. Bi de sancıların durulmayacak şekilde olursa bekleme gel dediBenim de aynısı oldu, sanki reglin son günlerinde gelen o kahverengi akıntı biraz daha akışkandı, anca böyle tarif edebildim. Yani yeni bir kanama gibi pembe yada kırmızı değil. Veya nişan gibi sümüksü bir yapıda değil. İlk çatı muayenemden sonra 1.5 gün kadar sürdü sonra azalarak bitti. Çocuklarım ondan sonra 21 gün daha durdu benimle mesela, doktoruna yine de sor için ferahlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?