2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla yedik ayvayı
Peki 22 kasik akrep mi yay mi
Kizim 22 kasim da dogdu ikisini de gösteriyor
22 kasım akrepin bittiği yayın başladığı gün o yüzden yaya daha yakın olsnilir ama akrep

Akrep diyince herkes korkar ama cevremde tanidigim cok karakterli, durusu olan insanlar hep akrep burcudur.en belirgin gozlemledigim ozellikleri hirsli,caliskan, durust, duz insanlar olmalari.Bir de insanlara duymak istedikleri seyleri degil kendi dusuncelerini soylemeleri bu sebeple genel olarak cok sevenleri olmuyor..

benim de tanidigim bir kac akrep var. hepsi gercektrn cok caliskan . ben kizimin akrep olmasini cok istiyordum

Ayy ümit dogdu icime simdi cok sagol moral oldu. Gecende bi hemsire tanidigim dediki dogacagi gun bile donenler oluyo bekle bakalim dedi. Hadi bakalim hayirlisi, sen döndugunu tam olarak nasil farkettin.

Benim de doğum şeklim belli değil. Sezeryanı şartlayacak bir durumda değilim şu anda ama saçma bir şekilde normal doğumdan daha çok korkuyorum
Ilk normal dogumum da ben cok cektim sanciyi ve fena bisey yine korkuyorum ama normal olsn da istiyorum acikcasi. Bebek ve anne icin normal kosullarda en sagliklisi buymuş.

Benimki dönmezse işte mecbur sezeryan, dönmesini bekliyorux kucuk beyfendinin :))

Yesil gelirse amniyon sivisinda bebegin kakasi oldugu anlamina geldigini duymustum.Ki bu durum acilen doguma alinmayi gerektiriyo diye biyorum ?

Doğum yapan güzel anneler bebeğinize hastane için kaç takım aldınız ben üç bıraktım şimdi acaba yeterli olur mu diye endişedeyim siz kaç tane kullandınız acaba

Reactions: 11K
Yesil gelirse amniyon sivisinda bebegin kakasi oldugu anlamina geldigini duymustum.Ki bu durum acilen doguma alinmayi gerektiriyo diye biyorum ?
Bu detayı duymadım daha önce, biraz yeşilimsi olabiliyor diye biliyorum. Su patlamadığı sğrece rahmin dışına mekonyum da ulaşmaz gibi geldi

Benim akıntım çok uzun haftalardır çok fazla ve beyaz ya da hafif sarımsı. Doktorum hatta kültüre de yollamıştı temiz çıkmıştı, fitil de kullandırdı bir ara ama geçmedi. Beyaz ama su gibi habire günlük ped ıslatacak cinsten akıntım uzun zamandır var. Bence normal.

Ayy ümit dogdu icime simdi cok sagol moral oldu. Gecende bi hemsire tanidigim dediki dogacagi gun bile donenler oluyo bekle bakalim dedi. Hadi bakalim hayirlisi, sen döndugunu tam olarak nasil farkettin.
Ümit hep var canım Valla döndüğünü o kadar net hissettimki sürekli saat yönünün tersine ittirip ilerledi gece boyu hep aynı hareketi yaptı anlıyabiliyorsun zaten bu haftalarda bir çoğu dönüyor benim büyük kızımda 36. haftada yine aynı şekilde bir gecede dönmüştü ama açılmam olmayınca mecburi sezeryan olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…