- 25 Kasım 2020
- 3.120
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.448
- 83
Akrepler sessizden götürür işiniKıızz deme öyle benim 2oğlumda aslan burcu. Ben oğlak çatışıoruz zaten bir çatışma içine daha giremem hiç
22 kasım akrepin bittiği yayın başladığı gün o yüzden yaya daha yakın olsnilir ama akrepValla yedik ayvayı
Peki 22 kasik akrep mi yay mi
Kizim 22 kasim da dogdu ikisini de gösteriyor
Aynısını arkadaşımda söylüyoAkrepler sessizden götürür işiniaslan kadar ds kötü değil ama sen en kötüsünü yasamassın akrep sana koymaz
benim de tanidigim bir kac akrep var. hepsi gercektrn cok caliskan . ben kizimin akrep olmasini cok istiyordumAkrep diyince herkes korkar ama cevremde tanidigim cok karakterli, durusu olan insanlar hep akrep burcudur.en belirgin gozlemledigim ozellikleri hirsli,caliskan, durust, duz insanlar olmalari.Bir de insanlara duymak istedikleri seyleri degil kendi dusuncelerini soylemeleri bu sebeple genel olarak cok sevenleri olmuyor..
Ayy ümit dogdu icime simdi cok sagol moral oldu. Gecende bi hemsire tanidigim dediki dogacagi gun bile donenler oluyo bekle bakalim dedi. Hadi bakalim hayirlisi, sen döndugunu tam olarak nasil farkettin.Canım dün gece benim kız çok hareketliydi sürekli ittirme hareketi yapıyordu gecede diş ağrımdan hiç uyumadım sabaha kadar hareket halindeydi bugün randevum vardı doktor baş geliş dönmüş dedi hissetmiştim ben döndüğünü hatta sabah vurduğu ilk tekmelerinden ayakları olduğu belliydi gerçi benim sezeryan olcak dönmesinin bi önemide yoktu.Seninkide dönecektir mutlaka kısa zamanda.
Ilk normal dogumum da ben cok cektim sanciyi ve fena bisey yine korkuyorum ama normal olsn da istiyorum acikcasi. Bebek ve anne icin normal kosullarda en sagliklisi buymuş.Benim de doğum şeklim belli değil. Sezeryanı şartlayacak bir durumda değilim şu anda ama saçma bir şekilde normal doğumdan daha çok korkuyorum
Canim naber nasilsin? Bebis ve sen keyifler ne durumda? Bebiko kac kiloydu?Nasildi surec?Hayırlı olsun tatlım
Kaç kg doğdu bebiş
Yesil gelirse amniyon sivisinda bebegin kakasi oldugu anlamina geldigini duymustum.Ki bu durum acilen doguma alinmayi gerektiriyo diye biyorum ?Yaaa bak iyi ki sormuşum. Bir de hastaneye gidip top şişirmeye uğraşırdık acemilikle
Ayy hadi gözün aydın, hazırlıklara başladı seninki desene
Ben de internette çok bakınmıştım bir ara, hepsi kanlı olmuyor haklısın. Zaten bir öbek olarak geliyormuş. Bence de ayırt etmişsindir zaten onu.
Ne yaptin son durum ne ???Kızlar nişanııım geldiiiiiii
Harika bir akrep daha geliyor22 kasım akrepin bittiği yayın başladığı gün o yüzden yaya daha yakın olsnilir ama akrep
Cidden benim kızımın da bu yaşına rağmen davranışları tavırları inanılmaz karakteristiktir ve kendine hasbenim de tanidigim bir kac akrep var. hepsi gercektrn cok caliskan . ben kizimin akrep olmasini cok istiyordum
benim var beyazimsi sarimsi akintim. eger cok ayakta kalmissam , baya fazla akintim oluyor ama yatip uzandigim bir gun ise cok fazla olmuyorBir de akintilariniz be durumda? Benim bazen hafif beyaz kivamli bazen sarimsi bazen de hafif yapisik su gibi .Normal mi acaba.
Bu detayı duymadım daha önce, biraz yeşilimsi olabiliyor diye biliyorum. Su patlamadığı sğrece rahmin dışına mekonyum da ulaşmaz gibi geldiYesil gelirse amniyon sivisinda bebegin kakasi oldugu anlamina geldigini duymustum.Ki bu durum acilen doguma alinmayi gerektiriyo diye biyorum ?
Ümit hep var canımAyy ümit dogdu icime simdi cok sagol moral oldu. Gecende bi hemsire tanidigim dediki dogacagi gun bile donenler oluyo bekle bakalim dedi. Hadi bakalim hayirlisi, sen döndugunu tam olarak nasil farkettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?