- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Aynen biz beklemeye devam boylesi cok stresli gercekten Rabbim hepimizi saglikla kavustursun , sizin de gozunuzaydinBeni normalde yarın alacaklardı geri vazgeçtiler bugün oldu kurtuldum ya yarını bekleyemezdim çünkü bekledikçe korku heyecan sarıyordu daha cok
Ben de istiyordum.Rabbin gonlumuze gore vermis demekkibenim de tanidigim bir kac akrep var. hepsi gercektrn cok caliskan . ben kizimin akrep olmasini cok istiyordum
acik yesilimsi ok ama koyu ve yogun yesil ise akinti , enfeksiyon olabilirmis.Bu detayı duymadım daha önce, biraz yeşilimsi olabiliyor diye biliyorum. Su patlamadığı sğrece rahmin dışına mekonyum da ulaşmaz gibi geldi
Benim akıntım çok uzun haftalardır çok fazla ve beyaz ya da hafif sarımsı. Doktorum hatta kültüre de yollamıştı temiz çıkmıştı, fitil de kullandırdı bir ara ama geçmedi. Beyaz ama su gibi habire günlük ped ıslatacak cinsten akıntım uzun zamandır var. Bence normal.
Evet canım su da aynı şekilde yeşil veya kahve gelirse direkt acile gitmek gerekiyorYesil gelirse amniyon sivisinda bebegin kakasi oldugu anlamina geldigini duymustum.Ki bu durum acilen doguma alinmayi gerektiriyo diye biyorum ?
Ayy eşim arabayı alıp nöbete gitti gelince hemen çıkcam bimleri gezmeye inşallah kalır biseyler. Oyuncak ve kitap bakicam. Teyzesi Ankara'da çıkmış sabahtan bir kaç bişey almış sağolsunKızlar bim aktüel bebekler için coşmuş bugün.eksikleri olanlar göz atsınlar
1cm açılmam vardı akıntı geldiği zaman, yani artık son düzlüktesiniz kafana takacak bir şey olduğunda doktora sormak, doktora gitmek en mantıklısı zaten, sen en doğrusunu yapmışsınAçılman var mıydı senin. Şimdi tuvalete yine geldi ama çok fazla şekilde dün akşam doktorumu aradım henüz beklemiyoruz suyunun gelmesini bekle dedi. Bi de sancıların durulmayacak şekilde olursa bekleme gel dedi
İshal olmak sorun teşkil etmez de sıvı kaybi yasamaman lazım bol bol su içKizlar ben fena ishal olmusum gece de uyumadım zaten
Ne önerirsiniz ciddi bir sorun teşkil eder mi
Öküz gibi uyumuşum turp gibiyim suandaNe yaptin son durum ne ???
Ay kadın akrepler cok becerikli oluyoe bence çok sanslısınHarika bir akrep daha geliyor
Masallah bir fenaydı iki ile ne olur
Bir de ikizler akrep zitlasmasi var büyük kizim ikizler imdat diye simdiden mi bagirsam
Bende oyun halısı falan için gideceğim. Daha doğum iznine ayrılmadım Allahtan yarım gün çalışacağım. Umarım kalırAyy eşim arabayı alıp nöbete gitti gelince hemen çıkcam bimleri gezmeye inşallah kalır biseyler. Oyuncak ve kitap bakicam. Teyzesi Ankara'da çıkmış sabahtan bir kaç bişey almış sağolsun
Gelmio mu bebis?Öküz gibi uyumuşum turp gibiyim suanda
Muz ,leblebi gazoz 2 günde 1 ishalim gsliba içimiz temizleniyor sanmıyorum bir sorun olacağını ama başka bir sorun dimi salgındamvar diyorlarKizlar ben fena ishal olmusum gece de uyumadım zaten
Aynen kafama takmadan devam edicem. Bebek gelecek olduğunda bunu hissetmem mümkün değil zaten1cm açılmam vardı akıntı geldiği zaman, yani artık son düzlüktesiniz kafana takacak bir şey olduğunda doktora sormak, doktora gitmek en mantıklısı zaten, sen en doğrusunu yapmışsın
Akşam kontrolüm var doktora nişan geldi dicem bide bana hiç acıklık kontrolü falsn yapmadı nstde bağlancam bakalıım ne dicekGelmio mu bebis?
Bol su iç ve kahveye 2 damla limon damlat hap gibi iç. Leblebi olgunlaşmış muz ve haşlanmış patates mük. Ama su içmeyi ihmal etmeKizlar ben fena ishal olmusum gece de uyumadım zaten
Kontrol derken bi de dogumhanede bulursan kendini :)) haberlerini bekliycezAkşam kontrolüm var doktora nişan geldi dicem bide bana hiç acıklık kontrolü falsn yapmadı nstde bağlancam bakalıım ne dicek
Bazı ürünler hiç gelmemiş bile ablam öyle söyledi görevliler falan ayiriyo 9 da gitti ablam direktBende oyun halısı falan için gideceğim. Daha doğum iznine ayrılmadım Allahtan yarım gün çalışacağım. Umarım kalır
Ayy eşim arabayı alıp nöbete gitti gelince hemen çıkcam bimleri gezmeye inşallah kalır biseyler. Oyuncak ve kitap bakicam. Teyzesi Ankara'da çıkmış sabahtan bir kaç bişey almış sağolsun
Kızlar sabah yumurta almaya gittim bime 9u 10 falan geçiyordu. Oyun halısı bitmişti, zaten birer tane getiriyorlarmış. İnş sizler bulursunuzBende oyun halısı falan için gideceğim. Daha doğum iznine ayrılmadım Allahtan yarım gün çalışacağım. Umarım kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?