2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Beni normalde yarın alacaklardı geri vazgeçtiler bugün oldu kurtuldum ya yarını bekleyemezdim çünkü bekledikçe korku heyecan sarıyordu daha cok
Aynen biz beklemeye devam boylesi cok stresli gercekten Rabbim hepimizi saglikla kavustursun , sizin de gozunuzaydin
benim de tanidigim bir kac akrep var. hepsi gercektrn cok caliskan . ben kizimin akrep olmasini cok istiyordum
Ben de istiyordum.Rabbin gonlumuze gore vermis demekki

acik yesilimsi ok ama koyu ve yogun yesil ise akinti , enfeksiyon olabilirmis.
Suyun geldiginde eger yesilse su, bebek kakasini yapmis demekmis.

Bugün doğum yapacak tüm annelere hayırlı doğumlar diliyorum sağ salim kucaklarına alırlar yavrularını inşallah Koca bir süreci birlikte geçirdik burda dertlerimizi mutluluklarımızı paylaştık bazen insan ailesi en yakın arkadaşı bile olsa içini döküp rahatlayamıyor hepinizden Allah razı olsun hayatta hep mutlu olun, olalım inşallah sizleri çok seviyorum
İyiki varsınız kızlar

1cm açılmam vardı akıntı geldiği zaman, yani artık son düzlüktesiniz kafana takacak bir şey olduğunda doktora sormak, doktora gitmek en mantıklısı zaten, sen en doğrusunu yapmışsın

Harika bir akrep daha geliyor
Masallah bir fenaydı iki ile ne olur
Bir de ikizler akrep zitlasmasi var büyük kizim ikizler imdat diye simdiden mi bagirsam
Ay kadın akrepler cok becerikli oluyoe bence çok sanslısın

Ayy eşim arabayı alıp nöbete gitti gelince hemen çıkcam bimleri gezmeye inşallah kalır biseyler. Oyuncak ve kitap bakicam. Teyzesi Ankara'da çıkmış sabahtan bir kaç bişey almış sağolsun
Bende oyun halısı falan için gideceğim. Daha doğum iznine ayrılmadım Allahtan yarım gün çalışacağım. Umarım kalır

Kizlar ben fena ishal olmusum gece de uyumadım zaten
Ne önerirsiniz ciddi bir sorun teşkil eder mi
Muz ,leblebi gazoz 2 günde 1 ishalim gsliba içimiz temizleniyor sanmıyorum bir sorun olacağını ama başka bir sorun dimi salgındamvar diyorlar

1cm açılmam vardı akıntı geldiği zaman, yani artık son düzlüktesiniz kafana takacak bir şey olduğunda doktora sormak, doktora gitmek en mantıklısı zaten, sen en doğrusunu yapmışsın
Aynen kafama takmadan devam edicem. Bebek gelecek olduğunda bunu hissetmem mümkün değil zaten

Ayy eşim arabayı alıp nöbete gitti gelince hemen çıkcam bimleri gezmeye inşallah kalır biseyler. Oyuncak ve kitap bakicam. Teyzesi Ankara'da çıkmış sabahtan bir kaç bişey almış sağolsun

Bende oyun halısı falan için gideceğim. Daha doğum iznine ayrılmadım Allahtan yarım gün çalışacağım. Umarım kalır
Kızlar sabah yumurta almaya gittim bime 9u 10 falan geçiyordu. Oyun halısı bitmişti, zaten birer tane getiriyorlarmış. İnş sizler bulursunuz ben sadece yumurta için gitmiştim zaten o yüzden üzülmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…