2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar sabah yumurta almaya gittim bime 9u 10 falan geçiyordu. Oyun halısı bitmişti, zaten birer tane getiriyorlarmış. İnş sizler bulursunuz ben sadece yumurta için gitmiştim zaten o yüzden üzülmedim
Ben oyun halısıni piyanolu istiyorum ama güzel denk getiremedim hala çok para da vermek istemiyorum muhtemelen letgodan falan bakacağım

Bileydim beklerdim

Canım

canım acaba uzun süreden beri girmeyenleri listeden çıkarsak mı ?
Onu ben de düşündüm ama şöyle bir durum var siteye yakın zamanda giriş yapanlar var ama son entryleri temmuzda mesela yazmamış o zamandan beri. Onları da çıkarayım en iyisi yazanlar belli zaten.

Depend önermiyorlar kızlar ya enfeksiyon kaptırır dikislerine dedi doktor çıkar dedi

OKYANUS302
Nerelerdesin?
Cok merak ediyorum seni

Bugüne kadar dogum yapıp dönüş yapmayan hic olmadi
Sen normalde hep buralardasin
Bize ilk fırsatta yaz en azından iyi olduğunuzu bilelim bebisle
Bende gözümden kaçmasın diye tek tek mesajları okuyorum iyim dese keşke uzun uzun yazmasa da

Benimde çok sevdiğim bir arkadaşım akrep burcu ve karakterine, duruşuna, zekasına, azmine hayranım

Canım senin adına çok sevindim, zorlu yollardan geldin buralara maşallah ne güzel geçmiş darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…