- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
canım acaba uzun süreden beri girmeyenleri listeden çıkarsak mı ?Evet canım su da aynı şekilde yeşil veya kahve gelirse direkt acile gitmek gerekiyor
Ben oyun halısıni piyanolu istiyorum ama güzel denk getiremedim hala çok para da vermek istemiyorum muhtemelen letgodan falan bakacağımKızlar sabah yumurta almaya gittim bime 9u 10 falan geçiyordu. Oyun halısı bitmişti, zaten birer tane getiriyorlarmış. İnş sizler bulursunuzben sadece yumurta için gitmiştim zaten o yüzden üzülmedim
Bileydim beklerdimİşte bende dediğim dedik sert olunca beni sevmezse ya olayı var
Sen de mi pazartesiçok sevindim tek olmayacağıma H a p p y benden önce doğum yapınca içim burkuldu
Amin. Erken davrandığımızı düşünmüyorum zaten doktorlar erkene vermez öyle bir riske girmez. Ve erken doğum riskiyle savaşmış biri olarak 38 hayalden daha öteydi benim içinayrıca şu da var eğer bir sıkıntı oluşursa kaka yapma ihtimaline karşı da beklemek istemedi brnimki. O yüzden içim rahat benim.
Onu ben de düşündüm ama şöyle bir durum var siteye yakın zamanda giriş yapanlar var ama son entryleri temmuzda mesela yazmamış o zamandan beri. Onları da çıkarayım en iyisi yazanlar belli zaten.Canım
canım acaba uzun süreden beri girmeyenleri listeden çıkarsak mı ?
2405 kuzumCanim naber nasilsin? Bebis ve sen keyifler ne durumda? Bebiko kac kiloydu?Nasildi surec?
Çok minik ya bilmiyorum hep uyumak istiyor mama ile destekliyorlar şuan kaşık biberon kullaniyorlarÇok iyi kuzum neden öyle dedinki
MaşAllah
Tamam oyle yapayım leblebi de aldimİshal olmak sorun teşkil etmez de sıvı kaybi yasamaman lazım bol bol su iç
Tamam bugun buna dikkat edeyim bakalımBol su iç ve kahveye 2 damla limon damlat hap gibi iç. Leblebi olgunlaşmış muz ve haşlanmış patates mük. Ama su içmeyi ihmal etme
Hadi ya ben 10 lu aldimDepend önermiyorlar kızlar ya enfeksiyon kaptırır dikislerine dedi doktor çıkar dedi
Annem göbeğin bir anda düştü diyor nedense yarın doğuracakmışım gibi hissediyorumKontrol derken bi de dogumhanede bulursan kendini :)) haberlerini bekliycez
Bende gözümden kaçmasın diye tek tek mesajları okuyorum iyim dese keşke uzun uzun yazmasa daOKYANUS302
Nerelerdesin?
Cok merak ediyorum seni
Bugüne kadar dogum yapıp dönüş yapmayan hic olmadi
Sen normalde hep buralardasin
Bize ilk fırsatta yaz en azından iyi olduğunuzu bilelim bebisle
Benimde çok sevdiğim bir arkadaşım akrep burcu ve karakterine, duruşuna, zekasına, azmine hayranımAkrep diyince herkes korkar ama cevremde tanidigim cok karakterli, durusu olan insanlar hep akrep burcudur.en belirgin gozlemledigim ozellikleri hirsli,caliskan, durust, duz insanlar olmalari.Bir de insanlara duymak istedikleri seyleri degil kendi dusuncelerini soylemeleri bu sebeple genel olarak cok sevenleri olmuyor..
En son salı günü giriş yapmışBende gözümden kaçmasın diye tek tek mesajları okuyorum iyim dese keşke uzun uzun yazmasa da
Sanırım doğım olduğu günEn son salı günü giriş yapmış
Canım senin adına çok sevindim, zorlu yollardan geldin buralara maşallah ne güzel geçmiş1 kez canim başka vermiyorlarmis ağrıyor ama içten dikerlerken burnuma yanık kokusu geldi galiba yakarak mi lazerle mi dikti goremedim beni belden dışında başka uyusturmadi çok korkuyorduk şükür korktuğumuz gibi olmadı kanlarin hiçbiri kullanılmadı rahmim alinmadi normal sezeryan gibi geçti dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?