Canım reflor al. Dün bana kendi doktorum verdi ishali kesiyor direkt. İlaç değil zaten probiyotik zararlı değil yaniKizlar ben fena ishal olmusum gece de uyumadım zaten
Ne önerirsiniz ciddi bir sorun teşkil eder mi
Hadi yaa ben bi kere bi tencere takımı için gitmiştim rafa baktım yoktu. Görevlilere sordum yok dediler. Sonra bitane alışveriş arabasının üzerinde gördüm başında da kimse yoktu bunu alabilir miyim dedim görevli siz bilirsiniz dedi öyle almıştımBazı ürünler hiç gelmemiş bile ablam öyle söyledi görevliler falan ayiriyo 9 da gitti ablam direkt
Biz iyiyiz sen nasılsın bebecik nasılSelamlar nasılsını,
Kendilerine ayirmislardir bence bimin kendi çalışanları için ayrı stok açması lazım o kadar insan eli boş dönüyorHadi yaa ben bi kere bi tencere takımı için gitmiştim rafa baktım yoktu. Görevlilere sordum yok dediler. Sonra bitane alışveriş arabasının üzerinde gördüm başında da kimse yoktu bunu alabilir miyim dedim görevli siz bilirsiniz dedi öyle almıştımumarım alışveriş için gelen birisine ait değildi. Yoksa bildiğin çalmış oluyorum
Yaa inşallah bugün benim de biraz aşağıda ve bebeğin hareketleri azaldı sanki. Benim daha haftam dolmadı ama sanırım ben bebekten daha aceleciyimAnnem göbeğin bir anda düştü diyor nedense yarın doğuracakmışım gibi hissediyorum
Çok şükür sağlıcakla evinize de gidin inşallahŞimdi yeni doğan yoğun bakımdan aradılar bebeğimizi yanımıza getiriyorlarmis şükür allahim
Ben hep buralardayım ama listede adım yok ,çok önemli mi kiOnu ben de düşündüm ama şöyle bir durum var siteye yakın zamanda giriş yapanlar var ama son entryleri temmuzda mesela yazmamış o zamandan beri. Onları da çıkarayım en iyisi yazanlar belli zaten.
AynenBende gözümden kaçmasın diye tek tek mesajları okuyorum iyim dese keşke uzun uzun yazmasa da
Ohh cok şükür masallahŞimdi yeni doğan yoğun bakımdan aradılar bebeğimizi yanımıza getiriyorlarmis şükür allahim
Ben depend hiç kıllanmadım bir paket almıştım ve çok önerilmişti ama dikişlerin kuru nemsiz olmasını önerdi doktor depend de içi pamuklu ped olduğu için terletiyor ve lastikli dikişlerin üstüne geliyor normal ped kullan dedi dr ve hiç kullanamadım kişiden kişiye değişiyor sanırm benim dikişlerimin üstünü hemen açmışlardı çabuk iyileşsin diye bazı hastanelerde üstünde bant kalıyormış belki onlar rahat kullanmıştır bilemiyorumHadi ya ben 10 lu aldim
Oyle mi sakincali saniyordumCanım reflor al. Dün bana kendi doktorum verdi ishali kesiyor direkt. İlaç değil zaten probiyotik zararlı değil yani
Sanirim ilk gun icin ped yeterli gelmeyebilirBen depend hiç kıllanmadım bir paket almıştım ve çok önerilmişti ama dikişlerin kuru nemsiz olmasını önerdi doktor depend de içi pamuklu ped olduğu için terletiyor ve lastikli dikişlerin üstüne geliyor normal ped kullan dedi dr ve hiç kullanamadım kişiden kişiye değişiyor sanırm benim dikişlerimin üstünü hemen açmışlardı çabuk iyileşsin diye bazı hastanelerde üstünde bant kalıyormış belki onlar rahat kullanmıştır bilemiyorum
Gözünüz aydın bana da 7 gün sonraydı sanırım bugün emzirmeye çağıracağız dediklerindeki mutluluğumu anlatamamŞimdi yeni doğan yoğun bakımdan aradılar bebeğimizi yanımıza getiriyorlarmis şükür allahim
Sat 04.02.2022,Kese görme ve kalp atışı 21.03.2022, tahmini doğum 11.11.2022,Gerçek doğum 06.10.2022,Cinsiyet :Erkek,İsim :Uraz Alp
Teşekkürler canım inşallah sıralama doğru yazmışımdırSat 04.02.2022,Kese görme ve kalp atışı 21.03.2022, tahmini doğum 11.11.2022,Gerçek doğum 06.10.2022,Cinsiyet :Erkek,İsim :Uraz Alp
Bebek kilosu 2445,boyu :47 cmSat 04.02.2022,Kese görme ve kalp atışı 21.03.2022, tahmini doğum 11.11.2022,Gerçek doğum 06.10.2022,Cinsiyet :Erkek,İsim :Uraz Alp
İçinde aktüel ürün olan market arabasını ortalık yerde bırakıp giden biriyse ona iyi bir ders olmuştur boşver hahahahHadi yaa ben bi kere bi tencere takımı için gitmiştim rafa baktım yoktu. Görevlilere sordum yok dediler. Sonra bitane alışveriş arabasının üzerinde gördüm başında da kimse yoktu bunu alabilir miyim dedim görevli siz bilirsiniz dedi öyle almıştımumarım alışveriş için gelen birisine ait değildi. Yoksa bildiğin çalmış oluyorum
Beni de ekleyebilir misin canım. Son adet tarihi 19 Şubat. Cinsiyet erkek. Beklenen doğum tarihi 26 Kasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?