2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bazı ürünler hiç gelmemiş bile ablam öyle söyledi görevliler falan ayiriyo 9 da gitti ablam direkt
Hadi yaa ben bi kere bi tencere takımı için gitmiştim rafa baktım yoktu. Görevlilere sordum yok dediler. Sonra bitane alışveriş arabasının üzerinde gördüm başında da kimse yoktu bunu alabilir miyim dedim görevli siz bilirsiniz dedi öyle almıştım umarım alışveriş için gelen birisine ait değildi. Yoksa bildiğin çalmış oluyorum

Kendilerine ayirmislardir bence bimin kendi çalışanları için ayrı stok açması lazım o kadar insan eli boş dönüyor

Annem göbeğin bir anda düştü diyor nedense yarın doğuracakmışım gibi hissediyorum
Yaa inşallah bugün benim de biraz aşağıda ve bebeğin hareketleri azaldı sanki. Benim daha haftam dolmadı ama sanırım ben bebekten daha aceleciyim

Onu ben de düşündüm ama şöyle bir durum var siteye yakın zamanda giriş yapanlar var ama son entryleri temmuzda mesela yazmamış o zamandan beri. Onları da çıkarayım en iyisi yazanlar belli zaten.
Ben hep buralardayım ama listede adım yok ,çok önemli mi ki

Hadi ya ben 10 lu aldim
Ben depend hiç kıllanmadım bir paket almıştım ve çok önerilmişti ama dikişlerin kuru nemsiz olmasını önerdi doktor depend de içi pamuklu ped olduğu için terletiyor ve lastikli dikişlerin üstüne geliyor normal ped kullan dedi dr ve hiç kullanamadım kişiden kişiye değişiyor sanırm benim dikişlerimin üstünü hemen açmışlardı çabuk iyileşsin diye bazı hastanelerde üstünde bant kalıyormış belki onlar rahat kullanmıştır bilemiyorum

Ben hep buralardayım ama listede adım yok ,çok önemli mi ki
Ekleyebilirim istersen canım tablodaki bilgileri yaz. Takip etmek açısından iyi oluyor
Bu arada D dogatam canım sen de doğum yaptın Allah analı babalı büyütsün müsait olduğunda bilgilerini isteyeceğim senden sen de yoksun tabloda

Sanirim ilk gun icin ped yeterli gelmeyebilir
Ben ikisini de alip bulunduracagim bakalim duruma göre davranırım

Sat 04.02.2022,Kese görme ve kalp atışı 21.03.2022, tahmini doğum 11.11.2022,Gerçek doğum 06.10.2022,Cinsiyet :Erkek,İsim :Uraz Alp

Selam kızlar Bu sabah kontrolüm vardı. 35+6’da 3100 gram çıktı bebişko.
Açılmam yok, rahim ağzım fazlasıyla kalın. Yani şu an doğum yakın değil gibi. Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama böyle giderse doğuma kadar bebek 4’ü geçecek, o zaman benim hayaller yarım kalacak gibi duruyor.

İçinde aktüel ürün olan market arabasını ortalık yerde bırakıp giden biriyse ona iyi bir ders olmuştur boşver hahahah
Ona hayatı öğretmişsin

Beni de ekleyebilir misin canım. Son adet tarihi 19 Şubat. Cinsiyet erkek. Beklenen doğum tarihi 26 Kasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…