2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar sabah saat 10da nisan geldi akinti ile.
Hemen doktoruma kontrile gittik nst de hic sanci cikmadi
Acilmayida gecen hafta yanlis anlamisim sanirim elle kontrol etti 2 cm acilman var dedi
Hastaneye yatisini yap dedi ben daha yapmadim sancim yok cunku stres olmak istemedim yakinlarda birseyler iciyoruz simdi
Dua edin bana ne olur

İnşallah canım çabuk toparlanmayı sırf oğlum için istiyorum. Hem beni görüp etkilenmesin hem de artık ilgilenmek istiyorum hep yattım ya ben bu süreçte bir de.

İns canım kilosu falan iyi aslında yakın xamnda gelir bence çok sıkıntı olmaz

Canım küçükse olsa haftasını tamamlayınca sıkıntı olmuyor diyolar benimkide 2500gr ama haftasını beklicez zaten plasentam düzelmiş. Çok sevndim kisa zamnda büyür sen hiç merak etme emmesi ona iyi gelecek ins

Yaa inşallah bugün benim de biraz aşağıda ve bebeğin hareketleri azaldı sanki. Benim daha haftam dolmadı ama sanırım ben bebekten daha aceleciyim
Benimde göbek deliğim bile içe doğru normalde şişik dışa doğru çıkmış bir değişiklikler var ama hadi bakalım aksam ben bilgi alıp akrtarma yaparım

Kızlar kontrolden geldim. Kilosu 3 olmuş ama suyu hala az idare eder dedi ama havuç sularına devam edecekmişim. Yüzünü tam göstermedi bu sefer neyse ki fazla bir zaman kalmadı artık
Benim de suyu. Az ve yüzünü göstermiyor. Deveci armudu yiyin havuç duyundan daha çok işe yaradı.

Aynı durum bende de var canım. Bende normal doğum istiyorum çok ama geçen hafta 34+6 da 3 kg çıktı bebeğim. 4 ü geçerse sezeryan olur dedi doktorum ilk gün çok üzülmüştüm. Sonra dedim bebeğim sağlıklı şükür.Hangisi hayırlı ise o olsun dedim

Bazı ürünler hiç gelmemiş bile ablam öyle söyledi görevliler falan ayiriyo 9 da gitti ablam direkt
Ben de 11 gibi gittim oyuncaklar için ama pek birşey kalmamıştı hışırtılı kitaplar çok küçük parasına değmez dedim fisher price ürünlerine baktım güzel bir kitap vardı ama 2 yaş üstü diyordu daha çok var diye almadım bir kumanda güzeldi sesleri falan kimse almamış buralarda 150 liraydı onu aldım bir de bebek albümü aldım iyi oldu ultrason fotoğraflarını koydum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…