- 2 Mart 2022
- 150
- 205
- 23
- 36
Amin canım inşallahEvet ben de korkuyorum ama çok şükür diğer previalı arkadaşlar sıkıntısız atlattılar süreci inşallah biz de o şekilde sağ salim atlatırız
İnşallah canım çabuk toparlanmayı sırf oğlum için istiyorum. Hem beni görüp etkilenmesin hem de artık ilgilenmek istiyorum hep yattım ya ben bu süreçte bir de.Evet insan bir canını evde bırakıyor diğer canını dünyaya getirmeye giderkenAklım sürekli onda. Sabah da getirteceğim. Sezeryane onu görmeden giremem. İnşallah çabucak biter şu hastane süreci hepimiz için ve eve çocuklarımıza döneriz
İns canım kilosu falan iyi aslında yakın xamnda gelir bence çok sıkıntı olmazCanım aslinda 36+2 de 2900 doğdu herşeyi iyiydi ama solunumda sıkıntı yaşadı ya aksi gibi çocuk sıvı yutmuş nasıl oluyor anlamadım..yoksa almayacaklardi kuveze..oluyor bazen böyle durumlar diyolar sezeryanda bilmiyorum artık bekliyoruz.insallah çok durmaz
Canım küçükse olsa haftasını tamamlayınca sıkıntı olmuyor diyolar benimkide 2500gr ama haftasını beklicez zaten plasentam düzelmiş. Çok sevndim kisa zamnda büyür sen hiç merak etme emmesi ona iyi gelecek insKuzum 2400 doğdu minnacık kuveze girmedi emmek için cebellesiyoruz emiyor ama çabuk yoruluyor hem minik hem süt tam anlamıyla gelmedi tabi kuveze girmedi şükürler olsun ameliyatimda hiç korktuğum gibi olmadı sonda takılırken hiç hissetmedim bile salya sümük ağlayarak gittim eşimde çok üzüldü ben oyle giderken ama doktorlar ameliyat ekibi hepsi çok iyiydi bebeğimi gördüm ağladı sonra hemen ten tene temas yapıldı çok güzeldi
Benimde göbek deliğim bile içe doğru normalde şişik dışa doğru çıkmış bir değişiklikler var ama hadi bakalım aksam ben bilgi alıp akrtarma yaparımYaa inşallah bugün benim de biraz aşağıda ve bebeğin hareketleri azaldı sanki. Benim daha haftam dolmadı ama sanırım ben bebekten daha aceleciyim
Kuzu hem meme hem mama verÇok minik ya bilmiyorum hep uyumak istiyor mama ile destekliyorlar şuan kaşık biberon kullaniyorlar
Benim de suyu. Az ve yüzünü göstermiyor. Deveci armudu yiyin havuç duyundan daha çok işe yaradı.Kızlar kontrolden geldim. Kilosu 3 olmuş ama suyu hala az idare eder dedi ama havuç sularına devam edecekmişim. Yüzünü tam göstermedi bu sefer neyse ki fazla bir zaman kalmadı artık
Oy kuzum gözün aydınKızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Gozunaydin canimKızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Haberlerini bekliyorumBenimde göbek deliğim bile içe doğru normalde şişik dışa doğru çıkmış bir değişiklikler var ama hadi bakalım aksam ben bilgi alıp akrtarma yaparım
Niden beklemedin nedennn birlikte doğurcaktıkBileydim beklerdim
Yok canım sakıncalı değil ilaç kategorisinde değil zaten. Kendi kadın doğum doktorum verdi dün. Zaten 1 2 kullanmaya ishalin kesilir hemen.Oyle mi sakincali saniyordum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Kaç ml ya da kaç cm olduğunu söylediler mi ?Kızlar kontrolden geldim. Kilosu 3 olmuş ama suyu hala az idare eder dedi ama havuç sularına devam edecekmişim. Yüzünü tam göstermedi bu sefer neyse ki fazla bir zaman kalmadı artık
Aynı durum bende de var canım. Bende normal doğum istiyorum çok ama geçen hafta 34+6 da 3 kg çıktı bebeğim. 4 ü geçerse sezeryan olur dedi doktorum ilk gün çok üzülmüştüm. Sonra dedim bebeğim sağlıklı şükür.Hangisi hayırlı ise o olsun dedimSelam kızlarBu sabah kontrolüm vardı. 35+6’da 3100 gram çıktı bebişko.
Açılmam yok, rahim ağzım fazlasıyla kalın. Yani şu an doğum yakın değil gibi. Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama böyle giderse doğuma kadar bebek 4’ü geçecek, o zaman benim hayaller yarım kalacak gibi duruyor.
Ben de 11 gibi gittim oyuncaklar için ama pek birşey kalmamıştı hışırtılı kitaplar çok küçük parasına değmez dedim fisher price ürünlerine baktım güzel bir kitap vardı ama 2 yaş üstü diyordu daha çok var diye almadım bir kumanda güzeldi sesleri falan kimse almamış buralarda 150 liraydı onu aldım bir de bebek albümü aldım iyi oldu ultrason fotoğraflarını koydum bileBazı ürünler hiç gelmemiş bile ablam öyle söyledi görevliler falan ayiriyo 9 da gitti ablam direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?